یه اپلیکیشن هم تو سایت نظام وظیفه هست کد سخا میده اما حواستون باشه هر پیامی که براتون میفرسته 400 تومن پولشه.نقل قول:
Printable View
یه اپلیکیشن هم تو سایت نظام وظیفه هست کد سخا میده اما حواستون باشه هر پیامی که براتون میفرسته 400 تومن پولشه.نقل قول:
خواهش. حقیقتش من خودم وقتی میرفتم خدمت هیچی نمیدونستم ، کسی هم کمکم نکرد یا چیزی یادآوری نکرد واس همین کمی به مشکل خوردم. حالام خوشحال میشم به دوستان کمک کنم :n16:نقل قول:
خیلی ممنون.:n11:چیکار کنیم گروهان1 نیفتیم بنظرت ؟مگه دست ماست؟
در مورد اینکه چطور نیفتین یه گروهان خاص تقریبی هستش اما روند برا ما اینطوری بود که مارو 3 تا صف کردن بعد از هر صف به ترتیب نفر به نفر جدا کردن و جلوی ستاد 6 تا صف ساختن به ترتیب گروهان ! اونجا یطوری وایسا که بیفتی گروهان 4 یا 2 ! اگم نشد و رفتی صف اول اصلا نترس کمی زرنگ بازی در بیاری برو سریع تو صف دیگه ! :دی
آره اگه کاری بگن باید بکنی اما برا ما در مورد توالت اینجوری بود که مسئل تعیین کردن براش ! که از اول تا آخر گردن 3 4 نفر از بچه ها بود ! :دینقل قول:
خیلی ممنون داداش بابت اطلاع رسانیت من لیسانس هستم خدا رو شکر که طبق گفته هاتون یکم بهمون رحم می کنن:n02: ولی خب از دوستان شنیدم توالت شوری تحصیل کرده نکرده نمی شناسه باید انجامش داد(برای من که مهم نیست کار سختی به نظرم نمیاد حداقل از نگهبانی 8 ساعته راحت تره)
یه توصیه کلی بکنم که نه زیاد تو چش باشید که هی بگن بیا بیرون از صف و نه اونقدر جیم بشید که تابلو بشه ! یجائی همون وسطا قاطی بقیه بشید :n01:
در مورد قبول مسئولیت ها هم بهترینش منشی هستش ! بعد اگه مجبور شدید مسئولیت بگیرید مسئول نانی چیزی بشید !
مالک اشتر اراک شنبه 6صبح :n02:
نبود کسی؟تنها برم
سلام
خواهش میکنمم دوستانی که اطلاع دقیق از قوانین جدید دارن راهنمایی کنن
بنده سال ۹۰ با مدرک فوق دیپلم از شهر اهواز ۸ماه خدمت کردم
۲ ماهش سپاه خاتمی یزد آموزشی بود باقیشم یگان خدمتی سپاه توی اهواز.
بعد لیسانس قبول شدم و تسویه حساب گرفتم.
الان درسم تمام شده و میگم مجدد باید دفترچه پست کنم.
==>سوالم اینه که اگر مجدد دفترچه پست کنم بدون گرفتن پذیرش سپاه میوفتم ؟؟؟؟
و آیا همون یگان خدمتی قبلی هستم ؟؟؟؟؟
24 ماه خدمت کردم - 4 ماه کارتم نیومده - بعد این کادریای ^%$^% ـه 5 دقیقه صبحونشون دیر میشد اضاف میخواستن برام بزنن ! حالا الان تکلیفه من چیه رفتم پلیس + 10 میگن صادر نشده ... یعنی الان باید پاشم برم خرم آباد بگم اقا چرا نمیفرستید ؟ اَی خدا...
سلام دوستایی که 2 اسفند اعزامین کچل کردین؟؟؟من ظهری رفتم آرایشگاه.با نمره4 زد:n28::n28::n02: شبیه سیب زمینی شدم:n14::n02:
ازین به بعد حداقل با 8 میگم بزنه بابا رسمی کچل شدم که:n27::n28:
تو یگان باید با چه نمره ای بزنیم؟کسی میدونه؟
سلام
آموزشی تموم! مالک اشتر اراک بودم اعزامی 10/3 از خرم آباد. دیروز ترخیص شدم یعنی 11/29.
بیشتر بچه ها مخصوصا لرستانیها افتادن کرمان. خدا بخیر کنه . . . . .
من مستثنیات داشتم افتادم لرستان. . . . .
هرکی سوالی داره بپرسه .. .. .. . . .
من که دیگه فردا میرم یه سری خرید می کنم تا بار و بندیلو ببندم شنبه برم
جمعه هم کچل می کنم
فکر این که دو سال باید ساعت 4 صبح بیدار شم داره بیچارم می کنه :n30:
منم که خوابم زیــــــــــــاد..
با این که بهترین جای ممکن افتادم و 5 ماه کسری دارم بازم ناراحتم و اصلا حس خوبی ندارم
خدا بهمون صبر بده تا این روزای سخت رو بتونیم تحمل کنیم :n28:
به هر کی گفتم دارم میرم سربازی بلا استثنا گفت ...نت پارس :n18:
زیر دیپلم باشی تو خدمت ، تغریبا میتونم بهت بگم یه گوشته متحرکی.نقل قول:
به هر کی گفتم دارم میرم سربازی بلا استثنا گفت ...نت پارس :n18:
کسی از وزارت دفاع خبری نداره چه جوریه؟ من از جمعه هفته پیش کچل کردم عادت کنم.