نقل قول:
برای من مدلش فرق میکنه یه چند ثانیه کلا اینترنت قطع میشه [emoji58]
Printable View
نقل قول:
برای من مدلش فرق میکنه یه چند ثانیه کلا اینترنت قطع میشه [emoji58]
بالانقل قول:
طرفا جهت اطلاع
دوستان حتما مشکلاتتونو فقط همینجا مطرح کنید توی انجمن که ثبت بشه و ارزش داشته باشه نه توی تلگرام و اینا
همین الان از طرف شرکت بابت مشکل Service Unavailable که توی سایت 195 شکایت کرده بودم تماس گرفتند
گفتند که مشکل دیروز برطرف شده اما باز باید تست کرد چون خیلی مواقع هم بدون اون پیغام سایت لود نمیشد یا ناقص لود میشد
توضیحات لازم رو دادم بهشون حتی وقتی که گفتم بقیه هم این مشکل رو دارن ازم آدرس همین انجمن سایت P30World رو پرسید
بدبختی از موقعی شروع شد که حکومت تلگرام و سایتهای داخلی رو انداخت سر زبونها و دانلود شبانه رو اون چندتا شرکت برداشتند...
اره انگار این Service Unavailable برطرف شده ، ولی تو سرشون بخوره !نقل قول:
گفتند که مشکل دیروز برطرف شده
یعنی اومدن کاری کردن که پیغام Service Unavailable دیگه نمیاد ولی اون سایت بازم باز نمیشه ! یعنی در عمل هیچ فرقی نکرده !
اینم همین الان ! یه جورایی صورت مساله رو پاک کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلات رو که صد در صد اینجا بیان. هدف گروه تلگرامی بحث و بررسی های چیزهای ریزتره. قطعی های موضعی و کیفیت سرویس و ...نقل قول:
ولی برای مشکلات 100 درصد با شما موافقم
*
بلی از دیروز service unavailable رفته ولی دقیقا روی اون سایت هایی که این پیام رو میداد این پیام جدید میاد.تغییر خاصی پس ندادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
3-4 روزه منم دقیقا همین مشکلو دارم یه چندتا سایت اینطوری میشن نمونش دیجی کالانقل قول:
دوستان کسی از مجوز FCP آسیاتک اطلاعی داره که کی سرویس دهی روی فیبر نوری رو شروع میکنه؟
بچه ها نویز من چطوره ؟ خطم مشکل نداره ؟ خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با فایرفاکس کار میکنم, با اين مشکل مواجه نشدم،نقل قول:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
يه سؤال از دوستان:
من سرويس يکماهه شهاب دارم، توي مشخصات مودم نگاه ميکنم مقدار Rate يا Attaination Rate هر ساعت تغيير ميکنه و به تبع اون سرعت دانلود هم نوسان ميکنه!
مثلا يه ساعت ميره 11000 بعدش مياد 4000 بعد ميره 8000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصن يه وضي
وقتي ميبينم سرعت اومده پايين، کابل تلفن رو قطع ميکنم و دوباره که وصل ميکنم درست ميشه البته گاهي هم خرابتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسي هم با اين مسأله مواجه شده ؟ راه حلّي داره؟
دوست عزیز این مشکل اصلا ربطی به مرورگر نداره !نقل قول:
من با فایرفاکس کار میکنم, با اين مشکل مواجه نشدم،
خلاصش اینه کاری کردن دیگه service unavailable نیاد ولی به جاش سایت هم باز نمیشه ! ( احتمالا تو هر مرورگری یه پیغام خاص میاد )
خواستن فقط دهن کاربر ها رو ببندن !
همین امروز تا حالا بیشتر از 20 بار برام این پیغام اومده !