کی بسته خریده بودید ؟نقل قول:
Printable View
کی بسته خریده بودید ؟نقل قول:
جدیدا ۲۵ هست (حد اعتبار)نقل قول:
یه خط دیگم ۳۰ هست
یکی دبگه ۱۰۰
شما دارین در مورد خط خود همراه اول صحبت میکنیدنقل قول:
ترابردی فرق داره
من داشتم چند دقیقه پیش استفاده میکردم بعد از ساعت 3 که حتی یه بار هم دیتا رو خاموش روشن کردم، چون گاهی حس میکردم وقتی نمیکنی 20 مگ اینجورا کم میکنه، بعد یهو اسمس اومد که بسته تون تموم شد و جایگزین شد با قبلی ، غیرفعال نکرده بودم جایگزین خودکارش رو، و الان که یه مقدار مصرف کردم چیزی کم نکرده تا الان.نقل قول:
نمیدونم حالا رو حساب قبلی داره حساب میکنه، بعدا میاد حسابش، چه جوریه.
حوصله ی شکایت و اینا که ندارم چون واقعا سرم شلوغه این روزا، و کمتر از یه هفته هم به اتمامش مونده بود، در هر حال نتیجه ی مشاهدات آتی رو با نقل قول همین پست خودم مینویسم.
بسته های جدید دارای نسبت یکبه ده هدیه هستننقل قول:
چه بسته رزرو و چه تمدید خودکار که با بسته معادل در پایان بسته جاری تمدید میشه
مطمئن هستم که دیگه شبانه رایگان حذف شده
حواستون باشه باعث هزینه گزاف نشه
یعنی ۱/۱۰ مصرف میکنه یا ۱۰ برابر هدیه داره؟نقل قول:
خب من دیشب حدود 5 گیگ دانلود داشتم، بسته هم که ده گیگه، پس یا هنوز شامل چند روز باقی مونده ش شده یا کلا سیستمشون ایرادی داره.نقل قول:
البته مهم هم نیست چون من معمولا حواسم هست.
اگه ده برابر هدیه میداد عالی بود کهنقل قول:
مثلا بسته یگ گیگ ۱۰۰ مگ هدیه داره
بسته ۵ گیگ ۵۰۰ مگ هدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شبانه دانلود داری بسته شبانه رو بگیرنقل قول:
به نظرم حیلی بصرفه هست
۱۰ تومان یک ماهه ۱۸۰ گیگ ۲ تا ۷ صبح
یا من معنی حجم ۱۰۰ مگ رو نمیفهمم یا اونا که اسم هدیه روش میزارننقل قول:
باتوجه به اینکه سال ۲۰۱۹ هست ، جواب سوال مشخصه
فک کردم ۱۰ برابر حجم شبانه میده...
کسی میدونه علت اینکه دریافت ریز مکالمات از "همراه من" غیر فعال شده چیه؟
گاهی اوقات قطع می شود. احتمالا بخاطر بروزرانی های داخلی همراه اول هستشنقل قول:
آره بسته های شبانه ش خوبه، من مدتهاست دیگه خیلی مصرفم کم شده، دیشب هم یه نسخه جدید ویندوز میخواستم فقط.نقل قول:
بسته ی تا 11 شون ولی بهتره به نظرم، من که برام راحت تره اون.
کلا همیشه باید حواس آدم باشه. همین بسته ی دوشنبه سوری ش هم توی همراه من زده بود تا ساعت فلان، در صورتی که باز تو همون ساعت ها آزاد حساب کرده بود و انگار اسمس شون حجت بود.
هرچند مهم نیست و ده تومن بیست تومن این ور اون ور سگ خور. درسته که نباید ندیده گرفت کار اشتباهشون رو ولی دیگه آدم یه جاهایی دیگه واقعا بیخیال میشه، خیلی بیشتر از این حرفا زندگی ما نابود شد... .
آقا کسی نیست به این سوال یه جواب درست بده!!!
آیا این بسته های شبانه سقف دانلودش لحاظ میشه و سرویس قطع میشه یا الکیه؟
اره لحاظ میشه و بعد از گذر از سقف مصرف سرعت میشه چیک چیکنقل قول:
پس افتضاحه افتضاح. من الان با دانلود رایگان 3 تا 7 که هنوز برقراره واسه افرادی که از قبل برداشتن این طرح خریداری کردن شبی 150 گیگ میتونم دانلود کنم. 450 گیگ این طرح های جدید شبانه میشه 3 روز اون طرح قدیم. 6 ماهه 10 گیگ خریده بودم 20 تومن میتونستم روزی 150 گیگ دانلود کنم، الان یکماه با سقف دانلود 450 گیگو میده 20 تومن اونوقت شما میگی خوب شده؟!!!نقل قول:
خب شما مصرفتون بالاست دلیل نمیشه که طرحش افتضاح باشه.نقل قول:
البته من بسته شبانه 2 تا 7 صبح با سقف 180 گیگ رو از اول دی ماه دارم و شبی 30 گیگ دانلود میکنم (تقریبا هر شب) و هنوز محدود نشدم. میتونم بگم حداقل 600 گیگ دانلود کردم ولی محدود نشدم. فکر کنم این سقفی که گفتن هنوز اعمال نشده.
یکی میگه محدود میشه یکی میگه نمیشه، فک کنم باید خودم امتحان کنم اینجوری فایده نداره :n17:
همراه اول یا همون شرکت ارتباطات سیار از همون اول درب و پیکر نداشت این مورد هم که محدود بشه یا نه فکر کنم شانسی هستشنقل قول:
محدود نمی شه. اون دوست عزیز اطلاعاتش غلطه.
سلام
در بسته های نامحدود شبانه یکماهه ، اگر میزان مصرف بیشتر از سیاست مصرف منصفانه بشه چه اتفاقی می افته ؟
سرعت کم میشه ؟ اگر بله ، سرعت چند میشه حدودا
یا اینکه کلا قطع میشه ؟
مرسی
این سوال خیلی ها هست و جوابش هم اینه که خودتون تست کنیدنقل قول:
نت قطع نمیشه و سرعت افت میکنه البته اینگفته همراه اول هست تا واقعیت چی باشه
من نامحدود ۱تا ۱۱ داشتم حجمم که تموم شد سرعتم محدود شد روی ۱ مگابایت در ثانیه یعنی همون ۸مگابیت درحالیکه قبلش با سرعت ۶ مگابایت در ثانیه یا همون ۴۸مگابیت دانلود میکردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر اینطوری باشه که خوبهنقل قول:
من فکر میکردم مثلا سرعت دانلود بیاد رو 100 کیلوبایت و کمتر
ممنونم از اینکه تجربه ی خودتون را به اشتراک گذاشتید
سلامنقل قول:
روزانه و هفتگیش محدود میشه اما ماهانه به هیچ وجه
چندساله دارم این بسته رو استفاده میکنم میانگین یک ترا ماهانه دریافت دارم.
اصلا مثل اینکه شبانه نامحدود رو حذف کردن !
یکساعته از اپ و کد دستوری هرجور میزنم فقط شبانه حجمی (12 گیگ) میاره برای یکماهه . چه بساطیه آخه .
خیر حذف نشده لطفا شایعه درست نکنید کد دستوری ستاره ۱۰۰۰ ستاره ۲ ستاره ۲ مربع رو شماره گیری کنید و نوع بسته رو انتخاب کنیدنقل قول:
لطفا حذف شود با تشکر
دوستان کسی با امتیاز باشگاه فیروزه ای مودم ۴جی همراه اول خریده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دو صفحه پیش فکرکنم، یکی سوال کرده بود
و یکی جواب داد مدل بعدیش مودم بدیه
اره اون جواب رو من دادمنقل قول:
یکی از دوستانم مدل جدیدترشو داشت مدلی که صفحه نمایش داشت و اذیتش میکرد اخر هم فروخت
چیزی نمونده که بتونم با امتیاز و هزینه کم بخرمش
فکر کنم منطقی باشه اینجوری خریدش
سلام... دانلود 1 تا 11 برای هفتگی و ماهانه به چه صورت هست؟
مثلا هفتگی زده 150 گیگ یعنی 150 گیگ تقسیم بر 7 روز میشه روزی 21 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد؟
یا منظورش اینه هر شب 1 تا 11 150 گیگ میده؟
* ماهانه هم همینطوره؟ کل ماه فقط 450 گیگ میشه دانلود کرد یا هر شبش تا 450 گیگ بازه؟
دوست عزیز در هفته گذشته بیش از ۱۰ بار در صفحات قبل توضیح دادبم چرا انقدر سوال تکراری میپرسید؟ یه سرچ ساده نمیتونید بکنید؟ ۱۵۰ گیگ مصرف منصفانه یعنی به محض دانلود ۱۵۰ گیگ شما اتصالتون قطع نمیشه چون نا محدود هستید اما سرعت سرویستون چندین برابر کاهش پیدا میکنه تا قوانین اس-ال-ای رو زیر پا نگذاریدنقل قول:
دوستان همراه عنتر گویا کلیه هدیه هاش رو قطع کرده
یه سیم دارم هنوز یوسیم نکردم همراه من نصب کردم1گیگ رو نداد پیغام اومد که قبلا گرفتی ولی من تابحال فعال نکردم!!!
دوستان من یه سرویس 10 گیگ همراه اول 6 ماهه دارم که امشب تموم میشه. بعد رزروش رو هم زده بسته بلند مدت 10 گیگابایت 38000 هزار تومان یعنی همین بسته ای که 6 ماه پیش خریدم رزروشه. این بسته قدیمیه و دیگه توسط همراه اول ارایه نمیشه. اگر اینو بذارم تمدید بشه ایا دانلود رایگان 3 تا 7 که قبلاً همراه اول داشت براش فعاله یا نه؟ کسی تا حالا مشابه این رو امتحان کرده؟
خیر دوست عزیز دیگر در ساعات مورد نظر دانلود رایگان نخواهد بودنقل قول:
دوست عزیز میدونم اون طرح دانلود رایگان برای بسته های جدید وجود نداره دیگه ولی برای بسته های قدیمی هنوز برقراره و افرادی که از قبل دارن هنوز میتونن از 3 تا 7 رایگان دانلود کنن. سوال منم همینجاست از اونجا که این طرح 10 گیگ 6 ماهه مبلغ 38000 تومان مال قبله میخوام بدونم اگر الان فعال بشه ایا اون دانلود رایگان 3-7 رو داره یا نه طبق مشخصات بسته های جدید فعال میشه. سوال اینهنقل قول:
دقیقا منم همین سوالو دارم و مال منم یه مدت دگه تموم میشه اگه به نتیجه ای رسیدی اطلاع بدید لطفانقل قول:
تکرار میکنم وقتی بسته شما به پایان رسید دانلود رایگان شما تمام میشه و ارتباطی به این موضوع نداره که بسته رزرو داشتید برای تمدید، برای بار چندم میگم خیر نامحدود نداریدنقل قول:
نیاز به نتیجه نیست به محض به پایان رسیدن بسته شما دانلود رایگان شما به اتمام میرسهنقل قول: