تکراری شد
امیدوارم توی این سال پی سی ورد این مشکلات سرورشم حل کنه. ارسال پست دیره؛ توش تکرار پیش میاد و غیره
Printable View
تکراری شد
امیدوارم توی این سال پی سی ورد این مشکلات سرورشم حل کنه. ارسال پست دیره؛ توش تکرار پیش میاد و غیره
مدت زمان اعتباری که Ecare نشون میده با چیزی که کد نشون میده تناقض داره و برای بنده چیزی که کد نشون میده صحیحه. بسته 20 گیگ 1 ماهه قبلی بنده 94/1/1 تموم میشده که با خرید بسته نوروزی شده 94/1/16 با حجم 70 گیگ که درسته.نقل قول:
شما اولش میگفتی همچین چیزی امکان نداره و زمان و حجم با بسته قبلی جمع نمیشه الان میگی ارزش نداره!
نیازی نیست کسی که بلند مدت داره تست کنه چون قبلا" هم عرض کردم که بسته نوروزی فقط با بسته های کوتاه مدت جمع میشه.
من قبلا درباره بسته های بلند مدت اظهار نظر کرده بودم که قضیش ظاهرا فرق می کنه و اطلاعات صفحه حساب شما هم چیز دیگری نشون می داد.نقل قول:
نه مثل اینکه امسال واقعا ایرانشل سیستمهاش رو بروز کرده. نه افت سرعتی هست و نه مشکل تاخیر ارسال پیامکها
به افتخار دولت روحانی :7: نه دولت ترویج گدایی ..:jealous:
دوستان من سال پیش ۲۹ اسفند ساعت ۱۰شب یدونه بسته نامحدود یک روزه فعال کردم . . .
تاریخ پایان بسته رو نوشته ۲ فروردین ولی ساعت ننوشته!
هیچ راهی وجود نداره که بشه فهمید ۲ تا ۸ صبح روز دوم فروردین به طور کامل شامل بسته میشه یا نه؟! :n13:
میترسم بزارم دانلود وسط کار زمان بسته تموم بشه و از بسته اصلی (سه ماهه) کسر کنه . . .
هرچی سرعت بالاتر باشه مصرف ترافیک بیشتر میشه ... سرویس 20مگ ماهینانه 4گیگ چه ارزشی داره؟ با یک روز وبرگردی تمام میشه... تجدید نظر تو هزینه ترافیک خیلی بهترهنقل قول:
جشنواره نوروز ایرانسلی
* بسته پیام کوتاه نامحدود (داخل شبکه) 1.000 تومان
* اعتبار هدیه مکالمه (داخل شبکه) یک روزه با هر بار شارژ به اندازه مقدار شارژ وارد شده
* بسته های ترکیبی نوروزی
و...
اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد دستوری جشنواره: #310*
* این جشنواره صرفا برای مشترکین اعتباری است.
لطفا یه عکس از دانلود منجر بزار
الان شما 4 مگ در ثانیه دانلود داری؟ میتونی ساعتی 14 گیگ بگیری
دوستان عزیز سال نو رو به همه شما تبریک میگم
سوالی داشتم
میگم این طرح نامحدود یه روزه 2 تا 8 صبح برا من معمولا دو شب جواب میده
امروز پسرعموم گفت باید ساعت دوازده شب به بعد فعالش کنی تا دو شب برات فعال بمونه
درسته همچین چیزی؟؟؟
اره. بعد از ساعت 12 شب فعال کن تا 3 شب میتونی استفاده کنی:n33:نقل قول:
دوستان اگر این شبانه نامحدود 99گیگ محدودیت حجمی داره پس چرا تو سایت خود ایرانسل نمینویسن و فقط نوشته نامحدود؟:n13:
آره دیگه اول باید چند شرکت باقیمونده که شبانه رایگان دارن شبانشونو ریشه کن کنن بعدش پیش به سوی سرعت 20مگ به بالا با 3گیگ ترافیک در هر ماه:n19:نقل قول:
نه منظورم اینه که دو شب میشه دیگه؟؟نقل قول:
والا من همه رو ساعتای نه و ده شب فعال میکنم و تا دو شب ازش استفاده میکنم
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
سلام دوستان.
--
من خط دائمی دارم .تو خط دائمی بسته ماهانه و بلند مدت اعتبارشون یکی هستش یه بسته 6گیگ سه ماه داشتم خواستم 50گیگ 15 روزه رو بگیرم تا بشه 56گیگ که هم اون بسته 6گیگ پریدش هم 50گیگ رو نداد... 50 هزارتومن هم به حساب بدهی جاری منظور کرد :(
اعتبار اینترنت قبل از خرید بسته 50گیگ:
Dear subscriber, you have bolton balance of 5104.66 MB and expiry date by 28-02-1394
--
فعالسازی بسته 50گیگ:
15Days 50GB INTERNET Bolton with the price of 500000Rial got activated. For checking the Internet account please dial *130*3*7*3*1#
--
اعتبار اینترنت بعد از فعالسازی بسته 50گیگابایتی:
Dear subscriber, you have bolton balance of 4951.31 MB and expiry date by 17-01-1394
خب اگه قبل از 12 شب کد بزنی همون روز رو هم حساب میکنه در حالی که اون روز 2 تا 8 صبحش گذشته!!! پس اگر 12 شب به بعد بزنی میتونی در 3 روز از بسته استفاده کنینقل قول:
اقا من یه طرح پنجاه گیگی هم دارمنقل قول:
شما مطئنی از این؟؟
نشه یهو بزنه از پنجاه گیگ م کم کنه؟؟
برای من ک نا حالا مشکلی نبوده 3 شب تونستم استفاده کنم. خب بسته رو که بخری حجم و تاریخ اتمام رو زده راحت میشه فهمید تا کی بسته برات فعاله!:n01: قبل از ساعت 2:30 حجم شبانتو نگاه کن اگر 0 نشده بود دانلود کن اگرم 0 بود که هیچی:n02:نقل قول:
اینجا مثل اینکه هیچکس 4 جی ندارهنقل قول:
تست داخل ساختمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود adsl نیازی به داشتنش نیست !! ( البته برای امثال من )نقل قول:
من فقط یه بار تستش کردم فقط که اونم سرعتم بالای 50-60 مگ بود
افزایش بی دلیل تعرفه: طمع کاری یا تنش زایی؟
گران شد
ظاهرا طمعکاری این اپراتور، هیچ پایانی ندارد
طرح قرمز تک ستاره ایرانسل گران شد
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره روزانه از 500 به 700 تومان تغییر یافت. (#1*3*3*555*)
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره هفتگی از 2.500 به 4.000 تومان تغییر یافت. (#4*1*3*555*)
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره ماهانه از 9.000 به 12.000 تومان تغییر یافت. (#5*2*3*555*)
این طرح مختص مشترکین اعتباری است و با فعالسازی آن، مکالمات شما با تعرفه ذیل محاسبه خواهد شد:
* از 7 صبح تا 1 بامداد: تماسهای داخل شبکه 599 ریال/دقیقه
* از 1 بامداد تا 7 صبح: تماسهای داخل شبکه به مدت 120 دقیقه رایگان (دقیقه 120 به بعد 599 ریال/دقیقه)
* تماس با سایر خطوط در تمامی ساعات: 919 ریال/دقیقه
* هزینه پیام کوتاه: مطابق طرح پایه ثانیه ای اعتباری
چجوری باید حجم دانلود شبانه م رو ببینم؟؟نقل قول:
برا من فقط حجم پنجاه گیگی م رو نشون میده
نقل قول:
از قسمت اکانتینگ
یا همون کنترل حساب اینترنتی
دوستان با چه برنامه ای میتونم روی کامپیوتر/لپ تاپ روی برنامه ها نظارت کنم ببینم هرکدوم چقد مصرف نت دارن و بتونم محدودشون کنم؟
رو همه شون نظارت داشته باشم؟
چون دیدم اینجا دوستان زیاد مصرف نت دارن گفتم حتما استفاده هم زیاده.
ممنون میشم راهنمایی کنین
networx - du meter - bw meterنقل قول:
از این ها میتونی برای نظارت استفاده کنی
و برای اعمال محدودیت برای نرم افزار ها هم میتونی از net limiter استفاده کنی
من از NetLimiter3 اسنفاده میکنم تک تک برنامه ها رو میتونی چک کنی و سرعت هر کدومو خواستی محدود کنینقل قول:
نقل قول:
آقا شما هم بس کن دیگه هروقت یه تغییر قیمت میده میبندی به دزدی و طمع ! خب به عنوان یه شرکت حق داره به فکر سودش باشه !
دوستان من روز ایرانسل سرعت 11-12 مگ رو میگیرم (حدود 1.5 مگابایت)
میخواستم ببینم شب محدودیت سرعت اعمال میکنه یا نه و حدودا سرعت چند هست ؟
به تو چه ربطی داره دوست عزیز ، چرا شنیدن حقیقت واسه بعضیا انقدر تلخهنقل قول:
استارتر تاپیک فقط به عشق کاربرا این مدل پست ها رو میزاره که از تغییرات قیمتی باخبر بشیم ، درضمن سود هر شرکتی باید منطقی باشه
قابل توجه دوستانی که میگفتند بسته نامحدود یک روزه حداقل 2 شب (2 تا 8 صبح) جواب میده . . .
صبح ساعت 6 بیدار شدم و حجم شبانه رو چک کردم 70 گیگ جا داشت . . .
گذاشتم دانلود الان چک کردم می بینم بیش از 3 گیگ از حجم اصلی (سه ماهه) کسر شده! :n30:
----------------------
برای استفاده از شبانه باید یک سیم کارت جدا داشت که نه شارژ اضافی داشته باشه و نه بسته بلند مدت . . .
اینطوری حداقل آدم خیالش راحته که چیزی رو از دست نمیده!
راست میگه حق داره به سودش فکر کنه ولی نباید اصلا به مشترکش فکر کنه ؟ ظاهرا این شرکتا به همه چیز فکر میکنن جز راحتی مشترک :n03:نقل قول:
دوستان این نت 4G نظرم رو جلب کرده و حالا قبل از اینکه اقدام کنم یک چند تا سوال براک پیش اومده که ممنون میشم دوستان یک راهنمایی بکنن . (تهران هستم - سمت پاسداران)
-من قصد خرید مودم 4G رو دارم .
ایا امکان فعال کردن بسته های اینترنت همراه مثل نامحدود 2-8 بامداد (1 روزه و 7 روزه) روی این مودمها هست؟. در کل میخوام بدونم کدوم بسته ها رو روی این مودم ها 4G میشه استفاده کرد؟
کدام یک از مودمهای موجود 4G کیفیت بهتری نسبت به بقیه دارند ؟ (از نظر انتن دهی و ....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزایش بی دلیل تعرفه: طمع کاری یا تنش زایی؟
(به روز رسانی شد)
تا 60 درصد گران شد* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره روزانه از 500 به 700 تومان تغییر یافت. (#1*3*3*555*)
40% گران شده* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره هفتگی از 2.500 به 4.000 تومان تغییر یافت. (#4*1*3*555*)
60% گران شده* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره ماهانه از 9.000 به 12.000 تومان تغییر یافت. (#5*2*3*555*)
33% گران شدهاین طرح مختص مشترکین اعتباری است و با فعالسازی آن، مکالمات شما با تعرفه ذیل محاسبه خواهد شد:
* از 7 صبح تا 1 بامداد: تماسهای داخل شبکه 599 ریال/دقیقه
* از 1 بامداد تا 7 صبح: تماسهای داخل شبکه به مدت 120 دقیقه رایگان (دقیقه 120 به بعد 599 ریال/دقیقه)
* تماس با سایر خطوط در تمامی ساعات: 919 ریال/دقیقه
* هزینه پیام کوتاه: مطابق طرح پایه ثانیه ای اعتباری
جشنواره نوروز ایرانسلی برای مشترکین دائمی (آی سیم)* بسته پیام کوتاه نامحدود داخل شبکه (2 تا 15 فروردین):
سقف پیام ارسالی: 10.000 پیام/هزینه فعالسازی: 1.000 تومان
نحوه فعالسازی: #3*2*555*
بلافاصله پس از ثبت درخواست، مبلغ مورد نظر به حساب مشترک منظور شده و بسته مربوطه فعال می شود. توجه نمایید هیچ پیام کوتاه تاییدی برای شما ارسال نخواهد شد و اگر مجددا کد دستوری مربوطه را وارد کنید، هزینه بسته مجددا به حساب شما منظور خواهد شد؛ بنابراین کد دستوری مربوطه را فقط یکبار وارد نمایید.
* شرکت در قزعه کشی سرویس وفاداری ایرانسل:حدنصاب لازم برای شرکت در قرعه کشی: 500 امتیازهر دقیقه مکالمه داخل شبکه 4 امتیازهر پیام کوتاه داخل شبکه 1 امتیازتوجه نمایید مکالمات و پیامهای کوتاه خارج شبکه، امتیازی ندارد. همچنین هر دقیقه تماس با خطوط پشتیبانی ایرانسل (700 و 900)، 4 امتیاز خواهد داشت. در ضمن پیامهای ارسالی در قالب بسته پیام کوتاه نامحدود فاقد امتیاز است.جهت مشاهده امتیاز کسب شده، کد دستوری #1*310* را شماره گیری نمایید.
بسته اینترنت روی سیم کارت فعال میشه نه روی مودم،نقل قول:
شما برای سیمکارتتون بسته رو فعال کنید بعد اون سیمکارت رو روی هر مودم یا گوشی خواستید بیندازید و استفاده کنید!
اینجا سرعت سرور خارجی به شدت افتضاح شده در حد چند کیلوبایت دانلود میکنه
داخلی تا 500 میره
فعلا که داریم دورش میزنم وگرنه همین p30 هم باز نمیشه
منظورتون از اینجا حتما C:\Program Files هست؟نقل قول:
این بسته 10هزار اس برای مشترکین دایمی کدوم دردشون را دوا میکنه؟ شرکت فکر کرده ما گوشامون درازه؟ گاهی وقتو کفر ادمو درمیارن...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خدایی سرعت توی شمال کشور عالیه
من الان تنکابن هستم
داخل شهر انتن خوبه. چه 4 جی چه 3جی. ولی مسافت که بیشتر میشه آنتن از دست میره. خونه من الان با مرکز شهر خیلی فاصله داره جوری که سیگنال 3جی کلا قطع میشه ولی 4جی سیگنال خودش رو حفظ میکنه .لی تا دم در خونه که میام 1یا 2 انتن میمونه ازش. یعنی سیگنال بالای 110 میره روی 4جی ولی با این حال سرعت عالیه. با سیگنال بالای 110 سرعت از سرور داخلی 300-400 و سرور خارجی 400-500 هستش.
چون سیگنال ضعیف میشه خودش خودکار میره روی 2جی ولی شبکه رو تنها روی 4جی قفل میکنم تا به زور روی همون نگهش دارم. الان گوشی رو دم پنجره قرار دادم واسه وقت هایی که داخل خونه هستم و بیرون نمیرم. واسه سه چهار روز ارزش نداره فعلا بخوام واسه مودم هزینه کنم
پینگ با اینکه 120-160 هستش ولی صفحه بسیار سریع بارگذاری میشه. پینگ شب حتی 2 رقمی هم میشه
هههه شرمنده منظورم بندرعباسه، پرشین گلفنقل قول:
البته الان سرعت از داخلی تا 1M هم داره میره 3G