من برگه ی سبزم اومده ولی توش زده 90 روز اضافه خدمت. من تابستان فارق التحصیل شدم. چیکار کنم؟
Printable View
من برگه ی سبزم اومده ولی توش زده 90 روز اضافه خدمت. من تابستان فارق التحصیل شدم. چیکار کنم؟
به هر صورت میدونی چه کسانی سود میبرن توی خدمت؟نقل قول:
کسانی که در دانشکده های تربیت معلم تحصیل میکنن چون امریه صد درصد و شغل صددرصدی و... دارن
برو حوزه نظام وظیفه اصل مدرک تحصیلیت رو هم ببر که مشخصه چه تاریخی فارغ التحصیل شدی تا برات درستش کنن.نقل قول:
1-این ضلالت که شما نوشتی به معنی گمراهیه.فکر کنم منظورت ذلالت بود.نقل قول:
2- من هر روز 120 کیلومتر تا محل خدمتم میرم و میام ولی احساس ذلالت نمی کنم. خلاصه سعی کن باهاش کنار بیای و عادت کنی
کسی که هدف داشته باشه ... به هر صورت کنار میاد باهاشنقل قول:
البته خودم هم بخشی خدمت نمیکنم که بخوام کاری دور از شخصیت انسانی انجام بدم ولی در کل میگم خدمت... همش گمراهیه :دی
سلام
مجدد اومدم
آقایون با هزار بدبختی پی گیر امریه شدم.
حالا سوالم اینه که می خوام از قانون تعجیل استفاده کنم واسه اسفند ماه امسال.آخه میتونم تا تاریخ93.2.1 نرم سربازی.
اگه یادتون باشه اعزامی 8.1امسال بلودم خلاصه واسه همین میخوام تعجیل رو استفاده کنم شما ها میدونین چی کا کنم ممنون
داداش من پست ها قبلی شما رو خوندم اصلا نگرفتم چی شد ؟!نقل قول:
شما گویا دفترچه رو پست کردی افتادی صفر یک برج 8 تا اینجا درست بعدش مگه الان برج هشت نیست اینجا چیکار میکنی :sq_6:
بعدش گفتین تا تاریخ 1.2.93 میتونید نرید سربازی ؟!؟؟ بر چه اساسی ؟
الان شما که دفترچه ارسال کردی تاریخ اعزامت افتاده چندم ؟؟
همونطور که دوستمون هم گفت من خودم این رو دیدم، بحث دانشگاه و اینا هم نیست من خودم آشنا داشتم، خودشون به من نشون دادن که قبل تو 2 تا برق رو دادیم به شهرستان (خبر نداشتن ما قراره بریم) و الان برق رو سیستم قبول نمیکنه. (نوشته بود غیر مجاز)نقل قول:
ولی گفت از 3 ظرفیت کامپیوتر هیچ کدوم پر نشده و اولین کسی که بیاد رو میزنم به سیستم. کلا هم 10-15 نفر برای دی ماه پذیرش لیسانس داشتن.
جریان هم مربوط به اواخر مهر هست.
البته بگذریم که من الان کلا بیخیال سپاه شدم و روی ارتش کار میکنم.
این قانون کاهش مرخصی ها هر جا داره یه جور اجرا میشه
برادر من در راهور تهران خدمت میکنه
میگه اینجا فقط واسه کسایی که از نیمه دوم امسال اعزام شدند مرخصی یکروزه !
lمن با دوستان که تماس گرفتم گویا برای همه شده یک و نیم روز البته برای افراد بومینقل قول:
سلام به همه
من اعزام مجدد بودم 120 روز خدمت تو زاهدان {کارشناسی} رفتیم 01 تا 16 مرخصی بعدش 16 امریمونو دادن شکر خدا افتادم استان خودم {اداری} {ارتش}
ولی حقوقاش کمه خدایی . ستوان سه 53 تومن میده احتمالا
بازم خدارو شکر استان خودمم
حتما درستش میکنن؟ اصلا چرا همچین اشتباهی کردن؟ من موقع ارسال مدارک مدرک کارشناسی دانشگاهم دادم.نقل قول:
بلینقل قول:
حتما درستش میکنن؟ اصلا چرا همچین اشتباهی کردن؟ من موقع ارسال مدارک مدرک کارشناسی دانشگاهم دادم.
حتما باید درستش کنن اگر واقعا مشکلی نداشته باشید از لحاظ زمان اخذ مدرک
این تاپیک رو خوندم یاد آموزشی افتادم
رفتم خدمت آموزشیم تو عجب شیر بود گفتم 2 ماهه بعدش راحت میشم 2ماه بعد دوره کد خوردم گفتم 2ماهه بعدش راحت میشم بعد 2 ماه فهمیدم اشتباهی منو فراری رد کردن اشتباهشون رو قبول کردن ولی مجبور شدم 2 ماه دیگه همونجا بمونم 6 ماه آموزشی گذروندیم الکی!!!
سلام
دوستان درجه سرباز چطوری تعیین میشه؟
فقط بر اساسه مدرک تحصیلیه؟
یا آموزشی هم موثره؟
حداقل و حداکثر درجه چطوری تعیین میشه؟
قانونا باید با توجه به نمرات اموزشی تایین بشه که نمیشه و دیمی هستنقل قول:
اگه دیپلم هستی از سرباز معمولی تا گروهبان سوم
فوق دیپلم از گروهبان دو تا گروهبان یک
لیسانس استوار دوم تا ستوان سوم
فوق لیسانس از ستوان سوم تا ستوان دوم
دکترا ستوان دوم تا یکم
بالا تر از ستوان یکی هم به هیچ احدی نمیدن
send from my open source device
مرسی از توجهت دوست مننقل قول:
متاسفانه دیر سر زدم به اینجا دیگه امروز درخواست دادم
متصدی police+10 میگفت چون کد نخوردی هنوز امکان موافقت زیاد هست خدا کنه که بشه
خودمم شنیدم با پارتی نمیشه ولی این طرف گفت واسه برج 12 قطعیه دیگه منم اعتماد کردم اگه نشه که خیلی بد میشه :(
شما کی اقدام کردی واسه پذیرش سپاه؟ برگ سبزو چقدر قبل از اعزام واسه پذیرش بردی؟
دوستان بنده تو خانوادم تنها فرزند هستم برادر و خواهرم هم ازدواج کردن رفتن پی زندگیشون و پدرم که سنش بالای 60 ساله و مادرم
شامل قانون کفالت میشم ؟
البته پدر بیماری قلبی هم دارن میشه از اون طریق هم اقدام کرد برای معافی ؟
ممنون میشم کمکم کنید ، من این ترم آخرمه بعدشم یه سر باید با خدمت دست و پنجه نرم کنم
با سلام دوست عزیز اگر صفحات قبل رو خونده بودیدمتوجه میشدید که اگر برادر بزرگتر از خودتون داشته باشید حتی اگر در خارج هم زندگی کنه نمیتونید معافیت کفالت بگیرید الانه خیلی سخت معاف میکنن افراد رو از خدمت ؛ به عنوان مثال :یادمه قبلا قانون اخذ کفالت مادر بزرگ به این صورت بود که مادر بزرگ فرزند پسر نداشته باشه و طرفی هم که میخواست کفالت بگیره تنها نوه ذکور بالای 18 سال باشه اما الان اومدن تغییرش دادن و گفتن کلا مادر بزرگ نباید فرزند داشته باشه!!!!! همون قانون قبلیش شاید 1 در 1000 کسی میتونست این کفالتو بگیره الان که دیگه 1به 10000 هم فکر نکنم ...نقل قول:
اساتید عزیز من آبان 90 اعزام بودم و نیرو انتظامی پادگان مالک اشتر اراک افتاده بودم
کارشناسی ارشد قبول شدم و دوباره معافیت تحصیلی دادند
حالا اگر بخوام برای کارهای اعزام اقدام کنم آیا باز هم همون پادگان و ارگان میفتم یا نه؟ برای فرستادن دفترچه بازم باید واکسن بزنم؟
پدرم 6 ماه رزمندگلی داره آیا قابل استفاده هست یا نه؟
اساتید عزیز من آبان 90 اعزام بودم و نیرو انتظامی پادگان مالک اشتر اراک افتاده بودم
کارشناسی ارشد قبول شدم و دوباره معافیت تحصیلی دادند
حالا اگر بخوام برای کارهای اعزام اقدام کنم آیا باز هم همون پادگان و ارگان میفتم یا نه؟ برای فرستادن دفترچه بازم باید واکسن بزنم؟
پدرم 6 ماه رزمندگی داره آیا قابل استفاده هست یا نه؟
شما دوباره همون ارگان میوفتی اما پادگان شاید نهنقل قول:
و دوباره هم باید واکسن بزنی
رزمندگی پدرتون هم امتیازی برای شما نداره مگه اینکه همون موقع ثبتش کرده باشی
نقل قول:
خوب اگه دادي كه انشاالله قبول ميكنن و دوازده پذيرشي.
من و يكي رفيقام بيشتر از دوماه (حدود 70 روز)قبل از اعزام(1-10) رفتيم سراغش واسه برج 10 و 12 كه هردوش نشد.آشنام هم كلفت بود و بسيج و تكميلي هم داشتيم.ولي نشد.يعني گفت پنجا پجاست واس 12 كه بيخيالش شديم.سپاه خيلي سخت پذيرش ميكنه.اكثرنم حرفاشون حرف نيست !
ولي نا اميد نباش.اگه خدا بخاد از شما جور ميشه.
دوستان اینهمه تلاش میکنید برای پذیرش سپاه به نظرم منطقی نیست ، این روزا سپاه و ارتش فرق چندانی ندارن ، خیلی ها از جمله خودم ارتش بودیم و عشق و حالایی که کردیم رو بچه های سپاه خوابشو میبینن !
دقیقا من همیشه به دوستان گفتم فقط کاری کنید ناجا نیوفتید وگرنه تفاوت چندانی وجود نداره البته برای لیسانس به بالانقل قول:
مشکل اینجاس همه دارن میفتن ناجا! شما راهی بلدی من بیفتم ارتش؟ پذیرش داره مثل سپاه؟نقل قول:
داداش اگه راهش رو من بلد بودم که خودم 18 ماه مثل لودر تو ناجا پست نمیدادمنقل قول:
ارتش هم پذیرش داره اما نمیکنه
من اعزامی 91 هستم بابام حدود 8 ماه سابقه رزمندگی داره میتونم کسری بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
نه متاسفانه نمیشهنقل قول:
کسری رزمندگی لغو شد
ای تو روحشوننقل قول:
خوب بسیج فعال هم دارم اون چی اونم نمیشه ؟؟؟
نهایتا 6 ماه کسری بسیجنقل قول:
برای هر سال فعالیت 45 روز کسری
نقل قول:
عزیز پدر بنده دوسال و خروده ای رزمندگی داره! ولی 30 ماه نمیشه
یعنی اگر سال 89 اعزام بودم وسط آموزشی خدمتم تموم بود اگر سال 90 اعزام بودم 8 ماه خدمت داشتم ولی الان بیخیال این قضیه .... 21 ماه باید خدمت کنم! اگر شخصی پدرش 30 ماه رزمندگی داره کلا معافه در غیر این صورن 29 ماه هم هیچ تاثیری در کسر خدمت نداره!
دوستان این خبر رو از خبر آنلاین کپی کردم
لطفا توجه مضاعفی به بخشی که قرمز کردم داشته باشید جریان چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازگشت معافیت و کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران از سربازی/مقررات مشمولان خارج از کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیس - رئیس سازمان وظیفه عمومی ناحا از معافیت فرزندان شهدا و ایثارگران خبر داد.
به گزارش خبرآنلاین؛ به گفته سردار صدرالسادات، مطابق قانون جدید خدمت وظیفه عمومی، تمامی فرزندان ذکور شهدا و جاویدالاثران از خدمت دوره ضرورت معاف میشوند: "ظبق قانون جدید خدمت وظیفه عمومی به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه ســابقه حضور درجبهه هر یک از والدین نیز یکی از فرزندان ذکور آنان معاف میشوند و در مورد معافیت کسانی که مدت حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند ذکور آنها نیست، درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت آنان تجمیع و محاسبه میشود."پیش از این سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرده بود: "با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین و همچنین کسرخدمت مربوط به مدارک تحصیلی دانشگاهی مشمولان، در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده است لذا در سال جاری، این نوع کسرخدمتها اجرایی نخواهند شد و صرفاً افرادی میتوانند از امتیازات مذکور بهرهمند شوند که در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او همچنین گفت: "در این قانون به ازای هر شهید یا جاویدالاثر یک برادر می تواند از خدمت دوره ضرورت معاف شود و همچنین آزادگان با حداقل 24 ماه اسارت یا جانبازان با حداقل 25 درصد جانباری که فاقد فرزند پسر هستند نیز میتوانند یک برادر خود را از انجام خدمت دوره ضرورت معاف کنند. فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازانی که برابر گواهی بنیاد شهید و امور ایثارگران صاحب فرزند نمیشوند از خدمت دوره ضرورت معاف میشوند."
شرایط مشمولان خارح از کشور مانند گذشتهدر عین حال سازمان وظیفه عمومی در اطلاعیه ای برای مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اعلام کرد: "برابر اعلام ستادکل نیروهای مسلح مقررات مربوط به مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اعم از تردد و معافیت ریالی تا اطلاع ثانوی برابر مقررات سال 1390 ادامه دارد."پیش از این اعلام شده بود مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور درصورت داشتن شرایطی و با پرداخت مبلغ 10 میلیون تومان میتوانند از معافیت خدمت وظیفه عمومی استفاده کنند.شرایط اولیه اینها بود؛ 1- قبل از تاریخ 29/12/1382 از کشور خارج شده باشند.2- حداقل دوسال در خارج از کشور اقامت و سکونت داشته باشند.3- در هر مرحله حداقل 9ماه در خارج از کشور سکونت داشته باشند.
برای دیدن شرایط معافیت مشمولان خارج از کشور، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید
http://www.khabaronline.ir/detail/208490/
یکی از دوستام برای معافی گرفتن رفت پرونده بیماری پدر و مادرش رو برد و با توجه به اینکه دیگه به جز خودش کسی تو خونه نداشت معاف شد
الانم بهم میگه تو هم همینکارو بکن ، والا من موندم چه جوری اینکارو بکنم
یعنی راهی برای معافی نیست ؟
راستی تو کارت معافی یکی دیدم نوشته بود نوع معافی موارد خاص ، این یعنی چی ؟
تاریخ خبر رو نگاه میکردی بد نبود . الان با توجه به کمبود نیرو همچنین چیزی خیلی بعیده . کسری خدمت ایثارگری برای سربازان اعزامی 91 تعریف نشده .
زیاد واضح توضیح نداده، البته خبرگزاری ها زیاد از این کارها میکنن.نقل قول:
اون بخش کسر خدمت 30 ماه و یا جمع خدمت و جانبازی و... که قبلا اعلام شده بود.
اونهایی هم که کسرشون رو تا آخر 90 ثبت کردن تو برگه هاشون ثبت شده.
نقل قول:
درود
دوست عزیز این خبر برای هفت ماه پیش هست
منظور از مطالب بالا این هست که اگر کسی جانبازی. اسارت و ایثارگری داشته اما مدت هر کدوم انقدر کم باشه که نتونه از هیچ کدوم استفاده کنه برای معافیت
هر سه رو طبق یک فرمول جمع میکنند تا شاید باعث معافیت فرد شود
پاینده باشید
والا طرف بهم گفت لیست رو رد کردیم دیگه نمیشه اضافش کرد باید اعزامت 1.12 باشه یه جورائی با قطعیت میگفت ولی اگه نشه 60 روز معطلی فاجعه ست ..نقل قول:
راستش من خودمم ارتش رو بنا به دلایلی واسه خدمت ترجیح میدم ولی چاره چیه بخوام شهر خودم باشم تنها راهش سپاهه نیرو انتظامیم که اصلا نمیشه بهش فکر کرد ..نقل قول:
دوستان اگه خدایی نکرده موافقت نشد با تمدیدم میتونم از طریق تغییر وضعیت برای معافیت پزشکی وقفه ایجاد کنم توی تاریخ اعزامم؟؟ موردشم دارم ولی اکثرا میگن معافی نمیگیرم باهاش ....
اگه کسی ارتش باشه و شهر خودش باشه 100 برابر با ارزش تر از جاهای دیگس...
ارتش تنها مشکلش جا هست، سپاه هم بعضی مشکلاتی داره که بگذریم، نیروانتظامی هم کلا داغونه.
یه آف تاپیک هم بزنم و بگم دم همه سربازا گرم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آخه برگه اشتغال به خدمت داداشم رو بردم:sq_25:
ممنون امروز میرم برگه تعجیل رو پر می کنم ولی یکی هم به درد ما نرسید