بازی دوم Simi Final
هم اکنون ببینید ...
2 تیم جدید هستند ... نمی شناسمشون ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بازی دوم Simi Final
هم اکنون ببینید ...
2 تیم جدید هستند ... نمی شناسمشون ...
فینال مسابقات ! دیگه این آخرشه :دی
ضبط شده اش رو هم بعدا می زارم.
Dc شدم دوباره قطع شد كسي dc شده ؟
فرض کن تو مسابقات هم همه Dc شدن ... وضعیت خراب شده یهو ...نقل قول:
سلام
شدیم مثل یک ادمی که یک جاش شکسته ، اول باید بریم coop ، بعد یک مدت بریم نرمال ، بعد شاید شد رفت rank :n02:
بدیشم اینه که هی تند تند جاهای مختلف بدنمون می شکنه.
این جام league of legend که ایران قرار بود بزاره و همه چمپای زنو حدف کنه (که با این کارشون شرفمون جلو خارجیا رفت ) چی شد؟برگزار شد؟
بله واسه پارسال بود (یکم قبل تر از پارسال حتی)نقل قول:
تلاش برای ks ! :n02:
:n15:
دوستان اينترنت الان كار ميكنه يا نه كسي نيست ١ جواب بده عجب:n03:
|: !Dat renekton
بله کار می کنه:n24: اگه کار نمی کرد که نمی تونستی پست بزاری :n08:نقل قول:
داداش منظورم بازي dc نميشه يا بأزم خراب شده?
بهترین کارش اینه که بری یه کاستوم بسازی و اونجا تست کنی ببینی درست شده یا نشدهنقل قول:
اینجا هرکی یه چیز میگه شاید واسه یه نفر درست شده باشه واسه یه نفرم نشده باشه :n26:
برا من بعضی وقت ها دیسی می شه بعضی وقتا نه ولی مشکل بیشتر لگ تو بازی هست که من دیگه نمی تونم با این لگ بازی کنم. چون هیچی نمی بینم :n14:
Attacking afk enemies .__.
همون دیسی بهتر بود باز میشد بازی کرد الان با این پینگه افسانه ای چیکار میشه کرد ؟:n04:
فک کنم بعد ثبت نام یارانه ها پینگ هم فیکس میشه
چه جالب چون پینگ من از قبل هم بهتر شده الان بین 120-150 در بیشتر مواقع 127.مشکل dc هم از بین رفته برام حالا reconnect رو نمیدونم چون تا حالا قطع نشده خیلی عجیبه:n01:خدا کنه همینطوری بمونه خراب نشه دوباره برای بنده:42:ای خدا دوباره خراب نشه.
:n19::n05::n17:
منم پینگم چه خوب شده دیسکنکت هم دیگه نمیشم رو.حا.نی مچکریم :42:
wtf ماله منم فیکس شده :n19:
فیکس شده.........................
من حجم دانلودم داره تموم میشه ... شب بعد از ساعت 2 بازی میکنم بهتون می گم فیکس شده یا نه :n02:
نه بابا درست نشده هیچ از قبلم بدتر شده:n19:
دوووووووووبااااااااره دیسی؟
فیکس نشده اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه...
با پینگ ۱۰۰۰ اخه ؟؟؟
عکس ربطی به پینگ نداره . ولی در کل امروز اینترنت نداشتم ...
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
من همین الان یه 3Vs3 رفتم فیکسه فیکس بود یه ذره هم لگ نبود!:n19:
مال من که 5 روزه درست شده دیگه قطع نمیشه ولی حس میکنم بعد این داستان یارانه ها دوباره خرابش می کنن
خدا بده شانس... منم پارس دارم . درست نشده هیچ بدترم شده پینگ عالی ولی تو درگیری میشه 2000:n08:نقل قول:
شما دو تا که عالی هستید نسبت به من :n24:
منم پارس دارم هر چند دقیقه یه بار نتم قطع می شه و بعد از چند دقیقه دوباری وصل می شه :n27:
بازی که هیچی سایت هم به زور باز می کنه :n13:
دقیقا منم ابنجوری هست نتم .... پارس تر زدهنقل قول:
دوستان منم پارس دارم اما هیچ مشکلی نداره و نداشته
نقل قول:
بابا اين چه ديگه من دي سي ميشم هي برميگردم وحشتناكه ping ١٤٠
یادم باشه دیگه نگم اینجا درست شده اینترنت با این چشتون اگر گفتم باید برم اسفند دود کنم برای خودم .امروز دوباره خراب شد خوشبختانه دیگه خطای فایر وال نمیده ولی اون قدر قطع و وصل میشه که نگو دوباره مثل قبل باید روتر رو خاموش روشن کرد تا درست شه. حدود 20 دقیقه ای برای من طول میکشه تا این اتفاق بیفته.بعد من با ping 4.2.2.4 -t نگا کردم تا حدود همون 20 دقیقه هیچ time outی نیست بعد از اون هر چند ثانیه 1 بار یه time out میفته توش.
يعني وارد مودم ميشيد دي سي مي كنيد بعد connect چند لحظه بعدش?نقل قول:
امروز رسما دیگه نابود شده هر چند لحظه یه بار داریم دی سی می شیم دیگه به دقیقه نمی کشه به صورت پی در پی هست از این بهتر نمی شه
هم از طریق دستی از پشت روتر میشه قطع و وصلش کرد با همون دکمه ی خاموش روشن.نقل قول:
هم از داخل تنظیماتش.
بهترین راه به قول دوستان bridge کردنه که زمان کمتری میبره برای قطع و وصل شدن.
مودم قطع كردم روشن كردم اما درست نشد از 12 دقيقه شروع ميشه تا آخر bridge بلد نيستم اگرم ميشد ٤ دستگاه ديگه بهش وسله نميشهنقل قول:
خوشبختانه برای من هنوز روشن خاموش کردن جواب میده راه دیگه ای نیست جز صبر کردن تا اخر ثبت نام یارانه ها تازه اگه بعد از اون هم این وضع ادامه پیدا نکنه.یا شایدم فردا پس فردا دوباره درست شد کسی چی میدونه بعدش دوباره خراب شه:n28:نقل قول: