بهشون گفتم میگفت دیگه این حداقل کاریه ک میتونیم بکنیم تا ب نت وصل شید دیگه بقیش با مخابراته؟!حالا راه حلی داره این مشکل رو حل کنم؟بتونم پهنا باند بالاتری رو بگیرم؟:n28:نقل قول:
Printable View
بهشون گفتم میگفت دیگه این حداقل کاریه ک میتونیم بکنیم تا ب نت وصل شید دیگه بقیش با مخابراته؟!حالا راه حلی داره این مشکل رو حل کنم؟بتونم پهنا باند بالاتری رو بگیرم؟:n28:نقل قول:
این وضعیت سرعت برای امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت منتظر باش که میخوام به خاطر 25 کیلو ازت به 195 شکایت کنم:n02:
ولی خب یکم نگرانم ضایع بشم معمولا افرادی شکایت می کنند که فاصله سرویس و دانلودشون خیلیه نه 25 کیلو!:n08:
خطاب به دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از مخابرات درخواست کنی تا وضعیتت درست کنند
حتی شده مسئولش بیاد به سیم ورودی به خونه یه نگاهی بندازه
یه وقت می بینی یه پارگی یه اختلال توی سیم ورودی باعث این نویز
امروز ی اقای اومد ب باکس یکم ور رفت نت ام ک قطع بود مشکلش حل و وصل شد !الان ک پهنای باندم رو 1 هست سرعت شبانم شده 50کیلوبایت! 4 روز پیش 250 بود وقتی رو 2 بسته شده بود:n27:برم مخابرات بگم کلا بیان همرو چک کنن؟:n02:دلیلشو فقط بگم نویز؟البته الان رو خط تلفن نویزی نیست ولی میخوام پهنای باند بیشتری بگیرم!بعد 7 سال مشتری بودن این سرعت جوانمردانه نیست!تازه امروز رفتم شارژ کردم دیدم تعرفه ها کلا عوض شده!1 مگ 15 گیگ رو برداشتن 25 گیگ گذاشتن !چ خبره !!!!78 هزار تومن.فقط ب فکر سود خودشونن!3 گیگ 5 گیگ 25 گیگ بقیم ک حجمی بین اینا احتیاج دارن ب درک دیگه!نقل قول:
اینم اضافه کنم من 1 سال از پهنای باند 2 مگ استفاده میکردم !ولی 1 ماهه بدجور مشکل پیدا کرده بودم !الانم هرکاری میکنم بتونم پهنای باند بیشتری بگیرم!
مال ساعت 3 صبحه!
DownstreamUpstream SNR Margin :24.2 28.5 db Line Attenuation :56.0 27.4 db
دوستان برای شما هم شبها snr کم میشه؟
برای من تقریبا نصف روز میشه
به نظرتون مشکل چیه که اینطور میشه؟
جالبه منم از یک isp دیگه هستم این اتفاق برام میفته!!!! داغون هست وضعیت
شبانه 6 مگ چقدره مشهد؟
بهم دادن بهم دادن حجمم رو الان 47000 و خرده ای هست :n04::n19::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20::n19::n19::n19:نقل قول:
به من هم یک گیگ پس دادن:n04:نقل قول:
کسی میتونه این نویز رو واسه من مشخص کنه؟snr باید چند باشه ک پهنای باند بیشتری رو جواب بده و نویز نداشته باشه؟اگه فرضا از سر خط سیم بکشم و نویز کم بشه میشه پهنای باید 2 مگ بزارم دوباره؟(البته هنوزم قطع و وصلی دارم تو نت!چراغ adsl-internet قطع میشه و رو تلفنم حتی وقتی مودم خاموشه نویز میفته!)
اگه میخوای دقیق راهنمایی بشی، یه عکس از وضعیت فعلی خطت (شامل دان استریم و آپ استریمی که در حال حاضر خطت روش بسته شده) و مقادیر SNR و Line Attenuation و CRC رو بذار تا بشه گفت خطت تا چند میکشه. در مورد نویزی هم که داری، حتما از اسپلیتر برای تمام تلفن ها استفاده کن. اگر یه دستگاه داری، میتونی با اسپلیتر هم مودم و هم تلفن رو به یه پریز وصل کنی، در غیر اینصورت مودم رو مستقیم به یه پریز بزن و برای هر کدوم از دستگاه ها، یه اسپلیتر جدا بذار.نقل قول:
مقدار upesh مهمتره یا down?:n29:برای اینکه کیفیت خط بالا بره باید چیکار کنم؟ب مخابرات بگم باید چیکار کنه؟از باکسه از سیم کشیه از خود مخابراته؟نقل قول:
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :20.9 28.0 db Line Attenuation :54.0 28.3 db Data Rate :1024 123 kbps Max Rate :4560 53976 kbps CRC :51 1
من حتی رو مودمم اسپلینتر دارم !ولی همچنان میگن خطم افتضاحه!:n28:نمیدونم مشکل نویز از کجاست!3 4 هفتست مودمم 2 3 ساعت کلا دو چراغش خاموش میشه بعد شانسی یا 1 روز یا بعد 2 ساعت دوباره وصل میشه ولی رو خط تلفن تو همین مدت نویز میفته و خش خش میکنه:n29:
دوستان بنده اگه سرویس 8 مگ بگیرن ولی خطم روی 6 مگ ببندن ایا سرعت شبانم از شبانه 6 مگ بهتره؟ یا سرعت شبانه برابر با 6 مگ بهم میدن؟
max rate آپلود 50 مگ؟:n04::n04:نقل قول:
برابر با 6 مگ میده!من 1 میگرفتم رو 2 بسته بود برابر با 2 میدادنقل قول:
وضعیت خطت خوب نیست. با این شرایط حداکثر تا 4 مگ میکشه که اون هم به احتمال زیاد با پرش لینک و خطا روبرو میشه. اولین کاری که میکنی، تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو مستقیم بزن به پریز. اگر با چند تا پریز مختلف تست کنی بهتره تا ببینی تغییری توی نویز داری یا نه. بعد برو از ورودی خط یه تست بگیر. ترجیحا با یه کابل مستقیم و بدون پریز، یعنی یه سر کابل رو ببر و وصل کن به زوج سیم ورودی خط. اگر اونجا هم همین وضعیت بود، باید به مخابرات زنگ بزنی و درخواست بررسی بدی. چون بنظر میاد فاصله ات هم با مرکز زیاده.نقل قول:
در حال حاضر نباید با این سرعت و شرایط قطعی داشته باشی. اون هم برای یکروز قطعی. احتمال داره مشکل از تجهیزات شرکت هم باشه. بعد از تست از ورودی خط، هم به صبانت هم به مخابرات زنگ بزن و درخواست بده. طبق قوانین تنظیم مقررات، صبانت موظفه یه متخصص بفرسته و تجهیزات نصب شده روی خطت رو بررسی کنن.
مخابرات معمولا کاری انجام نمیده چون میگن تعهدی در مورد نویز خط ندارند اما اگه یه آشنا درست حسابی تو مخابرات داشته باشید با کمی هزینه میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارننقل قول:
بخش فنی صبانت گفت در 17 تیر خط شما بررسی شده و مشکلی نداشته !بعدم گفت من الان پهنای باند شمارو کم میکنمم هروقت مشکلتون حل شد بگید دوباره بالا بیاریم !گفت الان نت شما وصل بشه یا نشه دیگه دست شرکت نیست و سر مخابراته!اشنا یک نفر داریم ک شنبه زنگ میزنم و باهاش صحبت میکنم ! اینم از نتیجه سر خط ک تلفنا رو هم قطع کرده بودم!فاصله من تا مرکز حدود 3 تا چهارراهه!:n29:نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :21.6 29.5 db Line Attenuation :52.0 27.6 db Data Rate :1024 123 kbps Max Rate :4920 59004 kbps CRC :0 0
آقا اینقدر این قضیه رو پیچیده ش کردین من که کلا قید دانلود و سرعت بالا رو زدم با همین نت آشغالی باقی عمرم رو سر می کنم :n02:
دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.نقل قول:
میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارن
دوست عزیزم میشه فاصله ات رو به کیلومتر تا مرکز مخابرات منطقتون بگی.اگه واقعا فاصله ماشین روت تا مرکز مخابرات زیر 1.5 کیلومتر باشه حتی تا 14 مگابایتم میتونی پهنای باند بگیری.(معمولا فاصله کابلی بیشتر از ماشین رو است.البته اینم از نبوغ مخابراته ماست.وگرنه فاصله کابلی تا 3 کیلومتر میتونه بهترین پهنای باندها رو بگیره).اگه واقعا فاصلت کمه با توجه به اینکه رفتی و سرخط هم تست کردی و دیدی که نویزت کم نشده به نظر من فقط از طریق بخش فنی پشتیبانی صبانت پیگیری کن و روشون فشار بیار و ولشون نکن.مجبورشون کن اصلا پورتتو عوض کنن.قطعا مشکلت برطرف میشه.مخابرات برات کاری نمیکنه.البته تو کشور ما پارتی همه کار امکان داره برات بکنه و اونو دیگه من نمیدونم.اما معمولا چون این نویز مربوط میشه به تجهیزات شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات فقط خود صبانت باید واست اقدام کنه.اینا تجربیات من بود.درست و غلطشو دوستان ببخشند.نقل قول:
دوستان شما مشکل کاهش snr در شب را ندارید؟
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
به نظرتون مشکل از کجاست؟
من هم یه زمانی این مشکل داشتمنقل قول:
احتمال زیاد از تجهیزات شرکت و کاریش نمی شه کرد
وقتی ک نت قطع بود زنگ زدم بخش فنی گفت من پورتتم عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نشده!بعد گفت گزارش خرابی میدیم ک دفعه دوم بخش فنی گفت 17/4 چک شده و مشکلی نداشته و از طرف شرکت فقط میشه پهنای باند رو ب حداقل رسوند تا نویزتون کم بشه ولی همچنان مشکل دارم!حالا فردا احتمالا از سر خط سیم بکشم اگر درست نشه میرم مخابرات شنبه میدونم چیکار کنم:n24:درست نشه میرم سابین نت سازمان آب و باهاشون یکشنبه تصفیه حساب میکنم!نقل قول:
باید اشنا داشته باشی تو مخابرات که برن تو سالن MDF و پورتت رو به اصطلاح جفت موازی میکنن که چون هزینه بر هست مخابرات اینکار رو برای همه انجام نمیده و باید شانس بیاری...نقل قول:
این کار رو پرسنل خود مخابرات باید انجام بدن یا پرسنل فنی خود صبانت که هر روز واسه این کارا میرن مراکز مخابراتی و مثلا پورت طرف رو عوض میکنن و این حرفا.؟نقل قول:
جالبه برای تعویض پورت من همین صبانت گفت 3 تا 7 روز طول میکشه.برای شما چقدر سریع عوض کردند.بعدشم فاصله ات تا مرکز مخابرات منطقتون چقدر هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستی؟راستی یکی از کارمندای بیرون اومده از صبانت گفت مستقیم با صبانت تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو به اونا بگید.اونا وقتی پیگیری میکنن کار رو درست میکنند.شما هم به نظر من از طریق صبانت مرکزی تهران پیگیری کنید.تلفنش تو سایت صبانت هست.در ضمن اگر خواستی از سر خط سیم بکشی بازم از اون کابلی که گفتم استفاده کن و قبل از اینکه کابلو نصبش کنی ببرش یک الکتریکی بگو یکسرشو واست سوکت بزنه.قطعا میگه به این کابلا سوکت نمیخوره اما تو دو تا رشتشو از چهارتا رشته توش در بیار بگو سر همین دو تا سوکت بزنه.رنگشم دقت کن که همونا رو به کابل ورودی دم در وصل کنی.نقل قول:
نبوت !فاصله ما از چهار راه ورزشه تا چهارراه مخابرات!اگر قاسم جلس رو یاد داشته باشی:n02:ما اولای شاهد هستیمنقل قول:
تست الان
هر شب 0.01 مگابیت کاهش!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان تخمینی برای دانلود یکی از تورنت هام
سه سال:n28:
صبانت محدودیتش رو برای من اعمال کرده، سرعت حداکثر 45، در صورتی که هیچ وقت طی این چهار ماه زیر 160 نیومده!
سرویس512 محدود
کار تعویض پورت و نصب و برداشتن پورت را خود مسئول فنی مخابرات انجام میده صبانت فقط یه ایمیل میفرسته برای رفع مشکل پایین بودن snr خط فقط خود مخابرات میتونه این مشکل را حل کنه اما چون میگه وظیفه ای در این مورد ندارن انجام نمیدن حتی اگه بهشون بگی هزینه اش را قبول میکنی باز هم انجام نمیدن فقط اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی و برات درستش کنهنقل قول:
از کدوم منطقه مخابراتی هستید؟نقل قول:
مال ماه راز و نیاز هست !!نقل قول:
سلام
من اینترنت مخابرات داشتم ولی مخابرات استان فارس دانلود شبانشو برداشته و دیگه سرویس نامحدود هم نداره!!
خواستم برم دنبال یه شرکت دیگه
صبانت دانلود شبانش چه طوریه؟سرعت افت میکنه بعد از مدتی؟
===
یکی از دوستان لطف میکنه بگه چه طوری میتونم خطمو چک کنیم واسه اینکه روی چه سرعتی نویز ندارم؟
میخواستم 8 یا 12 مگ بگیرم
شانسیه دوست عزیزنقل قول:
برای یه عده سریع برای یه عده هم دیر برای یه عده هم نه محدود شدن
باید snr ات در حالت فعلی بالا باشه و از طرفی line attenuation باید کم باشه
اما معمولا افرادی که سرویس های دو مگ به بالا گرفتند راضی اند و تونستند شبی 15 گیگ دانلود کنند
ممکن البته بد شانسی بیاری و مثل من اوضاعت داغون باشه البته من سرویس ام 512 است
مرکز مخابراتی امامنقل قول:
سلام دوستان
من تاحالا وایمکس مبین نت داشتم ولی دیگه سرعتش و هزینه ش نمیصرفه
میخوام ای دی اس ال بگیرم .
دانلود زیاد میکنم.....
سمت بریانک شرقی هستم ( تهران )
کدوم خط رو پیشنهاد میکنید؟
که افت سرعت دانلود شبانش افتضاح نباشه ؟
ممنون
از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش حدود 2 کیلومتر میشه و نسبتا فاصلت تا مرکز مخابراتی کم هستش.پس حتما از طریق بخش فنی پشتیبانی اقدام کن.در ضمن تمام این شرکتا سر و ته یک کرباسن.شرکت دیگه هم بری همین نویز رو داری.مگر به قول رفیقمون آشنا تو مرکز نبوت داشته باشی بدی برات پورتتو جفت موازی کنه.ولی کلا شما از طریق بخش فنی صبانت پیگیر باش.نقل قول:
مثلا سرویس 6مگ بگیرم،اگه محدود بشم با چه سرعتی دانلود میکنم؟؟نقل قول:
خب داداش اینا رو از کجا باید متوجه بشم که snr خطم چنده؟:n13:
ممنون:n01: