زدم . اما نیومد . چکار کنم ؟؟؟ زنگ بزنم پشتیبانی ؟؟نقل قول:
Printable View
زدم . اما نیومد . چکار کنم ؟؟؟ زنگ بزنم پشتیبانی ؟؟نقل قول:
واسه منم باز نمیشه زرین شهرمنقل قول:
مشکل سراسریه . زنگ زدم پشتیبانی . طبق معمول سایتشون مشکل داره . گوگل و مایکروسافت باید بیان از اینا یاد بگیرن !!نقل قول:
یه کم فکر کنید گوگل و یاهو و جیمیل دست مخابرات ایران بود . چه فاجعه ی جهانی رخ میداد :n09::n09::n09::n09:
هههههههههههههههههه :n08:
همین الان چک کردم دیدم مشکل داره :n19:
پری شبم مشکل داشت ولی بعد از 6 ساعت درس شد (درس نمیدونم پری شب بود یا دیشب . دیگه از بس زیاد شده این مشکلات آمارش از دستم در رفته ) :n06:
نذاشتن عذای قبلیه تموم شه این جدیده اومد :n20:
آخه مخابرات جون حالا ما هم که هیچی نگیم ! ناموسا خودت خجالت نمیکشی ؟! :n24::n04:
حساب کردی ببینی واقعا همون 99% تخفیف رو واقعا حساب میکنه؟نقل قول:
نه دیگه مخابرات هر کار بکنه دزدی نمیکه اینو مطمین باش ! :n41:نقل قول:
البته با این قعطی ها زمان دزدی که میکنه :n24: ( پس حرفمو پس میگیرم :13::n04: )
فقط دانلودتو از 2:10 شروع کن 6:50 هم تمومش کن که یوقت اشتباه نشه ! :n19:
دیگه احتیاط ضرر نداره ! :n39:
موفق باشی :n16:
------------------------------------------------------------
+
از امضای آقای اصفهان وب ایده گرفتمـ
با اجازه کپی :n01:
فروخت به سپاهنقل قول:
قرار بود فروخته بشه به شرکت پیشگامان که در لحظات آخر فروختنش به سپاه!
دیشب یه غلطی کردم زنگ زدم گفتم سامانه مشکل داره :n31: الان نتمم قطع شد :n10:
2020 زنگ میزنم ولی یه 20 ثانیه بوق نمیزنه و بعد قطع میشه :n27: همانند سابق نت رایتل در وضعیت ثابتی قرار داره اونم نابود نشه سرود ملی عنایت بفرمایید :n19:
دیگه شورشو در اوردن . از دیشب تا حالا نمیتونم وارد 2020 بشم . ااز دیشب تا حالا سایت 2020 قطعه :n24::n24::n24::n24::n24:
فقط انتظار ... ! :n41:نقل قول:
دوستان من بیشتر صفحه ها رو که میخام باز کنم باید 5 6 بار ریفلش بزنمـ تا باز شه ! :n38:
کی میدونه مشکل از چیه؟! :n41:
مال من بیشتر وقت ها همینجوره وی پی ان میزنم بهتر میشهنقل قول:
بچه ها محدودیتی برای شبانه وجود نداره؟
اگر چند ماهه استفاده میکنید تجربه کردید
مصرف عادلانه و اینها ندارند؟
مثلا 50گیگ که دانلود کنی سرعتت رو محدود کنند
نه من خودم 1 ماه 70 گیگ تو 14 روز مصرف کردم :n19:نقل قول:
روز 15 و 16 دیدم شبانه قعط شده :n23:
بعد روز های بعد چک کردم ببینم محدود کردن یا نه ؟! :n41:
دیدم مشکل سراسریه ! :n20:
----------------------------------------------
+
دیگه هم دانلود نمیکنم چون وقتی 70 گیگ دانلود کنی به هر چی خاستی رسیدی :n06:
از اون موقع تا حالا (1 ماه ) هیچی دانلود نکردمـ :n09:
فقط بازی آنلاینو فیلم هایی که از قبل رو سیستم بوده و موزیکو اینا ! :n01:
بچه ها چرا سایت شارز باز نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آخـرین خبــر
نرم افزار و صفحه پلوتو تا صبح سه شنبه در حال آپدیت است ، بنابراین امکان دسترسی به پنل کاربری تا آن زمان وجود ندارد
به یکی دیگه از بچه ها هم گفته بودمـ :نقل قول:
فقط انتظار ... ! :n41:
الان معلومـ شد تا صبح سه شنبه انتظار !!! :n20:
من حواسمـ باشه تا اون موقع تموم نکنم نتو :n19:
--------------
+
یه بار دیگه !
با اجازه امضا کپی بر داری شد :n16::n20:
منم اوایل تابستون میخواستم بزنمفایل های مورد نیازم به دانلود دیدم شدم 10 مگ 55 گیگ فیلم و سریال مورد نیازمو گرفتم از اول تابستون تا حالام دیگه مصرف شبانه نداشتم.ولی خداییش یه سریا من موندم چجوری با نت 10 مگ هر شب تو دانلود رایگانن فایلاشون تموم نمیشه:n13::n23:نقل قول:
بچه ها داستان این آپدیت پلوتو چیه ؟ :n13::n13::n13::n13::n13:
حساب کردم در هر دو حالت بیشتر از 99درصد کم میکنهنقل قول:
مثلا باید واسه هر 1گیگ 10 مگ کم کنه ولی 14 یا 15 مگ کم میکنه
میشه 98.5%:n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
من یه مدت با شبانه ایرانسل که نامحدود میداد حدود 500گیگ دانلود کردم :n20:نقل قول:
دیگه تموم شد نمیدونستم چی دانلود کنم الآن هم بیشتر برای آپدیت های ps4 میخوام
تست سرعت سرویس حرفه ای-ساعت رایگان شبانه
سرور اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران
سرور پاریس
آره به خدا ! منم همینطورم دیگه الان موندم چی دانلود کنم هرچی میگردم یافت نمیشه :n19:نقل قول:
مگه این که 3 هفته ای یه بار یه فیلم مطرح و قشنگ میاد اونو دانلود کنم دیگه هیچی :n20:
شاید شما آپلود رو حساب نکردی :n38:نقل قول:
داداش شما چه ذهن بازو گستره ی نیاز پهناوری داشتی :n04:نقل قول:
من اگه اینجوری بودم تا حالا به یه جایی رسیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ هاردم 256 گیگه :n28::n15:
آخه پاریس 127 پینگ ؟ مگه فیلم هندیه :n19:نقل قول:
اگه فیلم هندیه چه فیلم هندی با حالیه :n20:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در امید و آرزوی روزی که مخابرات برای یک بار هم که شده مشکل نداشته باشد ! :n27:
همگی موفق باشین :n16:
بزرگوار فکر میکنم اسپیدتست یکی از معتبرترین سایتهای سنجش سرعت و کیفیت اینترنت است و نتایجش هم بر روی خود وب سایتش قرار میگرد
پس نتایجش به هیچ عنوان قابل تغییر و جعل نیست
بکار بردن کلماتی مثل فیلم هندی(!!!!) فقط و فقط باعث سوء تفاهم برای دیگران می شود
یک تست دیگر هم همین الان گرفتم که نتیجه قبلی را کاملاً تأیید می کند
IP هم از رنج 5.219
نقل قول:
بچه ها امروز ظهر دوباره قطع شده ؟
من خطم PCM بود رفتم درخواست دادم این PCM رو قطع کنن
تا بتونم اینترنت بگیرم.
میخواستم اینترنت شرکتی بگیرم اما مخابرات نامرد
گفت تا یکسال حتما باید از ما سرویس بگیری بعد از یکسال میتونی قطع کنی
و شرکتی بگیری
و این اوج بی انصافی و نامردی مخابرات اصفهان رو به خودم
و جامعه تبریک میگم
من دیشب وصل بود ولی امروز دیدم قطعه وصل هم نمیشهنقل قول:
دوستان بقیه مشکل ندارید؟
وصله؟
این 99 درصد رو درست حساب میکنه ولی مثلا 200 مگ بعضی اوقات مصرف میکنی حدود 800 مگ برات حساب میکنه اونم نه درجا به مرور ازت کم میکنه که CIA هم متوجه نمیشه بسیار حرفه ای دزدی میکنه شما نگران نباش
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه، از کجا مقدار ترافیکم رو ببینم خبرم؟:n23:
جون من این خبرو بخونین :n04:
شما اول بیا نتتو درست کن بعد بیا فکر کسب کار های دیگه پول پارو کردن بیشتر باش ! :n38:
دیدن خوب مردم ساده لوحی گیرشون اومده میخان هم با اینترنت داغون پول در بیارن هم کسب و کار جدید راه بندازن !
خو آدمیزاد اول بیا نتتو درست کن بعد فکر گسترش باش :n15:
میگه 2 ملیونو 300 هزار نفر مشتری ... خودشم داره میگه دیگه ... :n04:
خیالشون تخته هیچ فکریم برای بهبود اوضاع نمیکنن ... :n41:
ببین چقد دزدی کردن پول رو پول گذاشتن که فیلشون یاد هندستون کرده :n08: ( فکر سرمایه گذاری افتادن )
دشمن درونو بیرون دیگه چن منه دیگه ؟ شما خودت هم دشمن درون محسوب میشی هم بیرون هم وسط ! :n08:
با این مدریت عالیت در امر بهبود کیفت خدمات رسانی به مردم ! :n15:
جالب اینحاست 3 روزه قطعه این پلوتو .....
کافر همه را به کیش خود پندارد ، چون خودتان به دروغ و دغل و جعل اطلاعات عادت کردید دیگران را هم اینجوری می بینید ، البته فراموش کرده اند که طبقه ماده 6 قانون جرایم رایانه ای اینکارشان جرم است و زندان دارد
فعلاً این نوشته ادیت شد چون مدیران در حال رسیدگی به موضوع هستند
[QUOTE=asgharpalang;8709109]:n19:
:n20:
شاید شما آپلود رو حساب نکردی :n38:
دمت گرم داداش یعنی بنظرت ما اینقدر داغونیم که ندونیم باید جمع آپلود و دانلود رو با هم حساب کنیم؟
[QUOTE=omniahd;8709331]نقل قول:
نه داداش این چه حرفیه :n41:
ما هم که گفتیم شاید ! :n39:
تازه من که هنوز شما رو نمیشناسم که نظری بدم که داغون هستی یا نه :n20:
ولی ایشالا آشنا میشیم :n40:
سلام
چرا چند روزیه سایت سرویس دهی به مشتریان باز نمی شه:n41:
پستای قبلیو بخون داداش :n04:نقل قول:
البته اگه چیزیم ازشون باقی مونده باشه :n15:
این مخبر جون رحم نمیکنه همه رو میزنه از دم حذف میکنه :n08:
اخوی حتما حتما به این لینک شکایت کن و بخش مشخصات هم با مشخصات و شماره تلفن و ... درست پر کن :نقل قول:
چون اولا به موبایل مسیج میزنن ، ثانیا به همون شماره موبایل زنگ میزنن برای پیگیری .
با گله کردن در انجمن و ... کاری از پیش نمیره. این لینک هم حداقلش اینه که پیگیری میکنند و یک جایی هست که شکایت کنی و لیست شکایتهایی که از مخابرات میشه افزایش پیدا میکنه و فردا روز نمیتونن ادعا کنن شکایت ازمون کمه و این نشون میده مردم از سرویسمون راضی هستند !!!
این پلوتون مزخرفشون هم خرابه . بر پدر و مادر کسی که حق و مال مردم رو میخوره و ازشم طلبکاره لعنت . ان شاء الله ...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام
دوستان متاسفانه شاهد افزایش پست های خلاف قوانین انجمن و انواع بی احترامی ها در این تاپیک شده ایم
برای آخرین بار تذکر می دم
در صورتی که پست های خلاف قوانین انجمن ارسال بشه مجبوریم که برخورد کنیم
اگر فکر می کنید شخصی خلاف قوانین انجمن فعالیت می کنه کافیست که فقط گزارش تخلف رد کنید و در صورتی که انتقادی هم نسبت به تیم مدیریت انجمن دارید از پیام خصوصی یا انجمن مربوطه استفاده کنید
امیدوارم دیگر شاهد اینگونه مسائل در انجمن نباشیم
با تشکر
یه سوال : ( موافق قوانین انجمن (!) )
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار از شما پرسیدمـ که آیا با مخابرات ارتباط کاریی دارین ؟! گفتین نه !
فقط میخاستم بدونمـ شما چرا این همه از مخابرات طرفداری میکنین ؟! میشه لطفا برای کاربرا شرح بدین ؟!
شاید اگر ما مخالفان همـ با این همه قعطی ها و تایم اوت ها و خرابی های سامانه و شیوه پاسخگوییه پاسخگو های 2020 و و و ... دلیل هایی که شما رو قانع کرده بشنویمـ
ما همـ قانع بشیمـ ؟! و این شکایت ها همـ برای همیشه تمومـ بشه ؟! ( حتما باید دلیل هایی وجود داشته باشه )
قضاوت با کاربر ها (!)
اول که من تأکید میکنم بسیاری از مبحث این فروم ربطی به من ندارد و ناشی از تغییرات مداوم در کیفیت سرویس شرکت مخابرات است
دوم که باز هم تأکید میکنم من هیچ رابطه کاری با مخابرات ندارم ، هیچکدام از اقوام و بستگانم هم در مخابرات کار نمی کنند
سوم مشکل بعضی کاربران (که البته از نظر من چند عددشان مولتی یوزر هستند) این است که من حقیقت را میگویم نه آنچیزی که آنها دوست دارند
چهارم ، من از مخابرات هیچ حمایتی نمیکنم وقتی متنی مثل متن زیر می نویسم ، ولی وقتی مخابرات سرویس روزانه و شبانه اش یکسان است و مثل بعضی
شرکتهای سرویس شبانه را محدود نکرده است نمی توانم دروغ بگویم
پنجم و از همه مهمتر ، به همه کسانی که مثل ایشان فکر میکنند پیشنهاد میکنم صفحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را مطالعه بفرمایند تا متوجه بشوند اولین کسی که با کارمندان مخابرات بخاطر نرم افزار پلوتو جر و بحث کرد چه کسی بود ، این صفحات موارد زیادی را شفاف سازی میکندنقل قول:
امیدوارم با این توضیحات دیگر سوالی وجود نداشته باشد
نقل قول: