من وقتی مودمو برام فعال میکردن نمایندگیش هر 2 دقیقه میگفت اینو نزن.حتی یه چسبم روش زد... متاسفم داداش.ایشالا زود درست میشه
Printable View
من وقتی مودمو برام فعال میکردن نمایندگیش هر 2 دقیقه میگفت اینو نزن.حتی یه چسبم روش زد... متاسفم داداش.ایشالا زود درست میشه
برای مشترکین دیگر هم , مقدار ترافیک مصرفی به همینطورت هست؟نقل قول:
برای من عوض نمیشه و همیشه مقدار مصرف را 18 گیگ و ترافیک باقیمانده صفر هست !!!
البته بعید میدونم اینقدر مصرف کرده باشم.
برای شما هم ثابت هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز صبح حدود ساعتای 8 و 9 کسی قطع نبود؟
بعد یک ماه سرانجام قعطی های شهر ساری قطع شد و سرعت دانلود گاهاً به 180 می رسه. جالبه به کارشناسی که اومده بود موضوع کم نکردن حجم رو گفتم. اونم اظهار بی اطلاعی کرد. گفت در کل سرشون کلاه نمی ره. اما نرم افزارارو عوض کردن احتمالا از دستشون در رفته:42:
آقا بالاخره پرسیدم، رفتم نمایندگی مبین نت ابادان گفتش که تا 10 روز دیگه قطعیم. شکررررر ایزد
آقا این جای دکل های bts مبین نتو نمیشه فهمید؟
دانلود نکنین همشو ازتون کم می کننا
سلام من از کرجم دیروز و امرئز وایمکسم هر یک ساعت یک بار قطع میشد منم مودمو حدودای نیم ساعت خاموش میکردم بعد روشن میکردم درست میشد
بعد زنگ میزنم به پشتیبانی مبینت هیچکس جواب نمیده به نظر شما من چکار کنم به این شماره زنگ میزنم
096790
اینو امتحان کردین:نقل قول:
83869999
سلام دوستان س*اکس برای شما هم کار نمی کنه ؟؟؟
HTTPS
دوستان حجم کم نمیکنه من با 2000 تومن 2 گیگ دانلود کزدم!! تو مبین نت هم منفی نداره ! مطمئن باشید
همين كه ساعت 2 شد آنتن هاش پريد ! به چندتا از بچه ها اهواز هم اس ام اس دادم گفتن قطعه واسه اونا هم . توي اون سايت كوفتيشون هم يه عذرخواهي ساده نميكنن از مشترك ها به خاطر اين قطعي ها !
مبین نت لعنت بهت با این سرویس دهیت
تو کل دورانی که Adsl داشتم چندین سال یک بار اینترنتم قطه شد که فک میکردم مودمم خرابهه
آخه مبیت نت عوضی همه که برا فیسبوک اینترنت نماین بعضیام 100 تا مشتری دارن باید on باشن
عجب غلطی کردیم 250 مفت ریختیم تو جیب این حروم خورا که هی قطع کنن اینترنتو
گور باباشون باید adsl هم بگیرم !!
مسخره
نبینم کسی اینجا از این مسخره ها تعریف کنه
این هفته 3 روزش هر کدوم 5 ساعت قطع بوده!!!
خب بالاخره معلوم شد اونايي كه توي اين يك هفته دانلود كردن به نفعشون شد چون هيچ حجمي كم نكرده و اون 6 روز در قسمت Call History نشون داده نميشه.
سايت مبين نت هم تغيير كرده و خيلي بهتر شده , اما تعرفه ها تكون نخوردن ! حداقل سرويس من كه همونه قيمتش.
دیشب قم هم قطع بود.
سایت درست شده؟رکورد مصرف رو نشون میده؟والا من که امتحان کردم باز نوشت رکوردی یافت نشد
مشكلي نداره , از تاريخ 1 مهر تا 5 مهر بزني نشون نميده . از 6 مهر فقطنقل قول:
سایت جدید واسه من مینویسه "نام کاربری یا رمز عبور صحیح نمی باشد".نقل قول:
من که از همون E-care قدیم (صفحه انگلیسی) استفاده میکنم و حجمی هم کم نمیشه.
دوستان یه سئوال:
واسه اضافه کردن حجم چطور میشه این کارو کرد بدون اینکه به شرکت تلفنی نشه؟
منظورم اینه راهی هست مثل شارژ ایرانسل، واسه مبین نت هم اینترنتی اقدام کرد و دیگه منتظر فعال کردن توسط شرکت نشد؟
راهنمایی کامل کنید لطفاً. ممنون
بله الان که نگاه مثل اینکه فقط 500 مگی که از صبح تا الان دانلود کردم رو کم کرده!!!
از اینجا میتونی حجم یا تمیدید کنی اکانتت رو(هزینه هر گیگ هم بستگی به نوع سرویسی که گرفتی داره.. مبلغش رو بزن اضافه میشه توی اکانت) در مورد تمدید هم هزینه سرویس مورد نظرت+ 5 درصد مالیات رو باید بزنی و بصورت خودکار تمدید میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حجم اضافه نیازی به تماس نیست ، باتوجه به قیمت گیگابایت اضافه در طرح انتخابیتون ، حساب کاربریتونو شارژ کنید ... به میزان مصرف از مبلغ واریزی کسر خواهد شد ...نقل قول:
طرحهای زیر از شنبه قابل فروش نیست و از لیست تعرفه ها حذف خواهند شد ...
نام طرح سرعت مدت( ماه ) حجم(GB) قیمت اشتراک ( تومان ) قیمت( حجم اضافه) B1117 1024 1& 12 40 80,000 5000 B1121 1024 6 120 360,000 5000 B1113 1024 3 16 83,000 6000 B1112 512 3 12 56,000 6000 B1118 512 3 40 140,000 5000 B1119 1024 3 80 200,000 5000 R1101 128 1 2 8000 6000 R1103 128 6 6 30,000 6000 R1105 128 12 9 54,000 6000
یک مشکلی که مبین نت جدیدا پیدا کرده و هنوزم حل نشده این هستش که اگه تا ساعت هشت صبح دانلود کنید ولی مودم رو یکبار بعد از اتمام ساعت رایگان ریست نکنید مقداری ازحجمتون کم میشه که برای یک ساعت ازبنده 28مگ کم کرده این موضوع رو چندین بار امتحان کردم و نتیجه یکسان بوده.
این تعرفه ها که بدرد کسی نمیخورن.... همون بهتر که حذف بشننقل قول:
خداکنه جاش دوتا طرح درست درمان بیارن با قیمت مناسب
ملاک سایت ecare انگلیسی هست یا فارسی ؟
فارسیه که جدیده اصلا به روز نیست
کسی واقعا نمیدونه؟نقل قول:
گویا همون دکلهای همراه آخره !نقل قول:
مبین نت در واقع برای کاهش دادن هزینهاش دکل های همراه اول رو اجاره کرده و تجهیزاتشونو روی همین دکل ها سوار کردننقل قول:
ولی تعداد دکل های خودشو نمیدونم
سلام
من وقتی میخوام شارژ حسابم را از طریق تلفن مبین نت انجام دهم شماره اشتراک را که وارد میکنم میگه اشتباه هست ؟؟؟؟
چکار کنم ؟؟؟
تو این ecare جدید اگه باز ریست نکنی کارکرد تازرو نشون نمیده!!!! فایدش چیه آخه؟؟؟
برای من هم این اتفاق چندین بار افتاده حتی چند بار مودم را کشیدم ولی باز حجم کرد ولی جالب اینه که بعضی ها میگند مودم را نمی کشیم وحجم هم کم نمی کنه نمیدونم چکار می کنن اگه کسی بلده به ما هم بگه یاد بگیریمنقل قول:
آخه شانس هم ندارم بدبختی اینه
دیدم ترافیک کم نمیکنه از صبح زدم رو دانلود
الان اومدم دیدم کم کرده
اینجاست که باید گفت ری.....دم تو این شانس
دوستان از امروز به بعد حواستون باشه داره حجم کم میکنه! ولی تا دیروز کم نمیکرد
نقل قول:رفقا کاری ندارم از دکل کدوم شرکت داغون تر از خودشون استفاده میکنه،میخوام جاشونو بدونم تا دکلای اطراف منزلمونو بشناسمنقل قول:
دوستان واقعا اینطوریه؟؟؟؟نقل قول:
یک مشکلی که مبین نت جدیدا پیدا کرده و هنوزم حل نشده این هستش که اگه تا ساعت هشت صبح دانلود کنید ولی مودم رو یکبار بعد از اتمام ساعت رایگان ریست نکنید مقداری ازحجمتون کم میشه که برای یک ساعت ازبنده 28مگ کم کرده این موضوع رو چندین بار امتحان کردم و نتیجه یکسان بوده.
جناب آقای مبین نت، تنها اپراتور سراسری وایمکس در کهکشان راه شیری. واسه چی آبادان تا ده روز دیگه باید قطع باشه؟؟؟ نمیخواید یه عذر خواهی از مردم بکنید؟ اون بخش اعلامیه ها رو تو حساب هرکس واسه چی گذاشتید پس؟؟
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
سرعت دانلود من افتضاح شده.دیشب داشتم با سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکردم.کس دیگه ای هم همچین مشکلی براش پیش اومده؟
خوش به حال اونهایی شد که ذانلود کردند توی این جند روز اصلا"حجم کم نکرد
من چون کله هفترو دان کردم نمیخوام چیزی بگم ؟؟!! دی:نقل قول:
سرعت دانلود من افتضاح شده.دیشب داشتم با سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکردم.کس دیگه ای هم همچین مشکلی براش پیش اومده؟
ولی از 2 تا 8 سرعت من از 30 بالاتر نرفت و به زیر 20 میرسید.
سلام
سرعت دانلود روزانه سرویس 512 وایمکس مبین نت؟قطعی داره؟شبانه رایگان داره؟سرعت دانلود شبانه؟ بین adsl و وایمکس چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟
تجهیزات وایمکس مبین نت روی هر جایی میتونه باشه معمولا روی همراه اول هستند اما بعضی وقتها روی دکل های مخابرات هم میزارن .حتی من دیدم روی پشت بام بانک هم گذاشتهنقل قول:
فقط از نزدیک ترین نمایندگی بهتون میشه جاشونو فهمید. اونا نقشه دارن که bts ها روش مشخص هستند .