ندارم . بخدا داغون شدم 15 روزه با ایرانسل 128نقل قول:
بدبختی باید کارت به نام خودت باشه ایرانسل هم شورشو بالا آورده بگو مردک 128 بچه کار کسیمیاد که میدی ؟
Printable View
ندارم . بخدا داغون شدم 15 روزه با ایرانسل 128نقل قول:
بدبختی باید کارت به نام خودت باشه ایرانسل هم شورشو بالا آورده بگو مردک 128 بچه کار کسیمیاد که میدی ؟
توی این مملکت مجبوری خلاف کنی
کسی سراغ داره کسی رو که جعل کارت دانشجویی کنه یا نامه جعل کنه برای سرعت اینترنت ؟
افزایش قیمت اینترنت و کاهش سرعت/وقتی «شاتل» و «مبین نت» HTTPS را بسته و «گوگل» را مسدود می کنند!شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.
باوجود اعلام مکرر کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت آن توسط وزارت ارتباطات، هیچ یک از این موارد محقق نشده است.
به گزارش تیک ، سرعت اینترنت که بارها وزیر ارتباطات وعده ی افزایش آن را داده، هرگز در چندین ماه اخیر تغییری نکرده و چه بسا در برخی موارد کاهش نیز یافته است.
از سوی دیگر، تعرفه های سرویس دهندگان اینترنت نه تنها کاهش نیافته بلکه روند صعودی پیدا کرده است.
در این بین، شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.
یکی از کارشناسان شاغل در سرویس دهندگان اینترنت می گوید: کاهش تعرفه ها دست ما نیست، چراکه شرکت زیر ساخت باید در ابتدا خدماتی که به شرکت ها ارائه می دهد را به قیمت پایین تری عرضه کند.
در چنین شرایطی که نه سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده و نه قیمت آن کاهش، برخی از مشکلات، کاربران را به شدت آزار می دهد که از آن جمله مسدود کردن گوگل است.
یکی از کاربران «تیک» با ارسال متنی آورده است:
« الان نزدیک یک هفته میشه که اینترنت شرکت شاتل و مبین نت پروتکل https بسته و بعضیی مواقع صبح باز است ولی الان چند وقتی است که توی گوگل و توی ایمیل نمیتونیم بریم زنگ که میزنی میگه اختلال سرتاسری است خواهش میکنم .لطفا به این مشکل رسیدگی کنید و مطلبی در این مورد بنویسید که بابا مسولین بدونند چه خبر یک ایمیل نمیتونیم چک کنیم بنده به خاظر درسم در حال مکاتبه هستم با استاد ها و ...چک کردن ایمیل برای بنده خیلی ها شده کابوس..لطفا رسیدگی کنید.....»
یکی دیگر از کاربران «تیک» با ارسال متنی در این رابطه آورده است:
«تورو خدا بيكيري كنيد اينترنت سرعتش كه خيلي كم شده من با مبين نت داشتم سرعتش بسيار بايين بود، بعد با شركت بيشكامان داده افزار كرفتم سرعت ٢مك به قيمت ٤٣ هزار تومن با حجم دانلود ٣كيك ، با اين قيمت بسيار بالا اما كيفيت فوق العاده بد هست كه شركت ميگه مشكل سراسريه!!!» اخبار اجتماعی - تیک
دوستان مودم usb دسته دوم چند میارزه؟ اینجا کسی داره؟
لعنت خدا بر کسانی که باعث شده اند سرعت بالای 128 بهم ندهند و لعنت خدا بر ایرانسل
3 هفته پیش با تخفیف شده بود 90 هزار و برای دانشجویان با تخفیف شده بود 35 هزار توماننقل قول:
و قیمت الان 120 هزار تومان و 10 هزار مالیات میشه 130 هزار . یا صبر کن مناسبتی بیاد تخفیف بده یا دست دوم 50 ... 60 می ارزه .......
سلام
من سرعت 512 گرفتم وایمکس ایرانسل مودم وایفای 130 و ساکن شهر اهواز هم هستم...و چراغ آنتن هم 3 تا سبز میشه و فقط یکیشون روشن نشده...ولی متاسفانه سرعت اینترنت افتضاح هست و سایت که به زور باز میکنه سرعت دانلود هم 3 کیلو بایت هست زیر دیال آپ ....کسی میدونه جریان چیه؟
حالا جالبه تا همین چند روز پیش adsl پارس آنلاین داشتم با سرعت 2 مگ و سرعت دانلود متوسط 280 کیلوبایت ....الان چند برابر هزینه کردیم برای وایمکس اما این کجا و آن کجا؟
نقل قول:
سلام هستی جان مبارکه من هم 15روز پیش مودم 130 گرفتم و کارت و مجوز نداشتم 128 بهم دادند ..... و با چه مدرکی 512 گرفتید ...
من 4 چراغ روشنه و سرعت دانلود 16 ولی سایت باز کردن افتضاحه
برای چک به این لینک بروید و نام کاربری و پسورد رو admin بزنید و از اون صفحه عکس بگیرید و اینجا بگزارید تا ببینیم جای قرار گیری مودم خوب هست یا خیر و از باقی جهات بهتون کمک کنیم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم از شرکت صبانت 2 مگابایت داشتم و سرعت دانلود 600 ولی بدلیل اختلال در خط و 1 ماه پیگیری کردن و نرسیدن به نتیجه به وایمکس روی آوردم و سرعت 128 داغونم کرده و کسی فریاد رسی نیست که کاری کنه 512 بگیرم ... چون 1 مگابایت ایرانسل توی اهواز 52 هزار تومانه ..
به مناسبت میلاد حضرت قائم (عج) و ولادت حضرت علی اکبر (ع)، با ثبتنام در روزهای ۲۰ تا ۲۲ خرداد ۱۳۹۳، از ۲۵ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودمهای Wi-Fi بهرهمند شوید.
توجه:
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۵ روز از زمان ثبتنام انجام شود.
- از آنجا که تحویل مودم های Wi-Fi به صورت فوری نیز امکان پذیر است، با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروش محصولات وایمکس ایرانسل نیز می توانید نسبت به خرید سرویس وایمکس اقدام نمایید.
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛ بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی خواهد شد.
برای ثبت نام سرویس وایمکس میتوانید:
- به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛ یا
- روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» در صفحه اصلی پورتال وایمکس کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید.
روشهای پرداخت هزینه ثبتنام وایمکس ایرانسل:
- ۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت الکترونیکی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care) شوید و روی گزینه «پرداخت» کلیک نمایید.
- ۲. خرید کارت شارژ
بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care) شوید و روی گزینه «شارژ مجدد» کلیک کنید.
- ۳. مراجعه حضوری به شعب بانک پرداخت باید با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانکی روبرو صورت گیرد: بانک ملت به شماره حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
این قضیه مودم و ماشین فرسوده چی بود؟
ممنونم که کسی کمکی برای اینترنت 512 گرفتن من نکرد خدا نگهدار
سعی میکنم دیگه اینجا سر نزنم ................:n30::n30:
خدا لعنتشون کنه
من 1 مگ دارم ساکن تهران مستاجر هستیم اون موقع این های وب و اینا نبود
بعد الان ماهی 60 میدم برای 10 گیگ سرعته پایین هم میدن
برای بازی angry birds epic اولش دانلود میخواد میزنه slow concection تا حالا از دیشب 100 دفعه خواستم دانلود کنم نشد که نشد
زنگ زدم اصلان قبول نمیکنن بعد منم گفتم میشه فرخت خواستم بترسونمش شاید یک تکونی داد به وایمکسم گفت بله میتونید هیچ نگرانی نیست
بهترین هم شد وایمکس ایرانسل سال پیش :)))
متاسفم برای هم خودمون که نمیریم شکایات کنیم و اونا :)
عجیبه والا از عصر تا الان هر دفعه وصلش میکنم ده دقیقه بعدش با اینکه آنتنم فوله از سرور قطع میشه خود به خود
فردا میرم سروقت وایمکس های وب
شانس گندمون منطقمون فیبر نوریه adsl نمیدن
Sent from my A1-810 using Tapatalk
اون تلفنی آدم حسابمون نمیکنه بریم شکایت کنیم که دیگه حتما میندازتمون زندانی چیزینقل قول:
سلام
این زمان تخفیف 25 درصدی تمدید شده یا تا همون 24ام بود؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
اوضاع وايمکس فقط دائم داره وخيم تر ميشه و اصلا معلوم نيست چی ميشه و جالبه که برای ريزش کاربرها هم فکری نکردن اما يک نکته جديد و مهم که فعلا احتمال داره جواب بده و برای کمي بهتر شدن وضعيت (احتمالا تو تهران):
فرکانس های آنتن های ديگه رو وقتی که آنتن اصلیيتون افت کيفيت داره (حداقل بيشتر از 10 ساعت افت کيفيت) چک کنيد حتی آنتن های با CINR و RSSI ضعيف.
بعد از اين داستان طوفان ها تو تهران مودم ها واسه قطع شدن آنتن ها به فرکانس ها و دکل های ديگه سوئيچ کردن که هنوز هم اوضاع کاملا درست نشده و بعضا افت کيفيت واسه شلوغی بيش از حد يک آنتن هست.
=======
دوستانی که معمولا وضعيت سيگنال دريافتی رو چک ميکنن تغييری تو وضعيت کم و زياد شدن مقادير CINR و RSSI مشاهده کردن ؟
واسه خيلی از آنتن ها هر دو مقدار بعضی تو چند لحظه بيشتر از 4 يا 5 واحد کم و زياد ميشه! ( تغيير بيشتر 3 واحد معمولا يک نشان از مشکل در آنتن هست)
داداش پیغام خصوصیت رو چک کردی؟نقل قول:
یه آقایی رو به شما معرفی کردم که میتونه مشکل شما رو حل کنه
هیچ کاری انجام نداد و شارژ هم بهش دادم و 5 روزه هر روز میگه 48 ساعت دیگه ایرانسل گفته زمان میبره برگه تآیید بشه .....نقل قول:
تازه به تمامی اطلاعاتم هم دسترسی پیدا کرد با نام کاربری و اسم خودم ...................
دیگه به کسی معرفیش نکن ...............:n03:
بر خلاف دوستان من اهواز و 5 آنتن همیشه فول هست و سرعت دانلود 16 تا 18 و در کمتر 20 ثانیه وصل میشه به نت
و RSSI شده 76 و CINR شده 26 الی 27
و تنها مشکل بدلیل سرعت 128 سایت ها را کند باز می کند یا باز نمی کند ...............
نمیدنین های وب وایمکس داره یا نه؟ به خدا کلافه شدم هر یک ربع یکبار قطع میشه هیچی نمیتونم دانلود کنمنقل قول:
فکر میکنین دلیل قطعی مکرر سرویس من چیه؟پولشم تازه ریختم ولی محاله بیش از یک ربع وصل باشه و دایم قطعه
دو روزه این بساطه
CINR و RSSI مودم و آنتنی که وصل هستی بهش رو دائم چک کن و ببين چطوری هست از زمان وصل شدن تا قطع شدن.نقل قول:
واسه من يک دوره کوتاه چند روز پيش اينطوري بود آنتن خوبم که واسه نواسانات عجيب CINR و RSSI بود.
حتما چک و يادداشت کن و اينجا بگو تا ببينيم چه ميشه کرد
نقل قول:
فکر کنم فقط وايرلس دارن الان
مودمم فکر کنم قدیمی شده چون اومدم آپدیتش کنم آپدیت نشد فردا یک مودم میگیرم فقط طرف گفت ۲۰۰ تومن + ۸٪ + ۸۰۰۰ تومن
گرون شده مودم؟
نقل قول:
مودم وای فای 200 هزار تومان و با محاسبه 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 216 هزار تومان
و 8000 تومان مربوط به راه اندازی هست که ایرانسل میگه دل بخواهی هست پرداخت آن برای کسانی که در محل راه اندازی کنند .
ولی شما فقط قراره مودم بگیرید و فکر نکنم نیاز به پرداخت 8000 اضافه باشه ..
اگه بمناسبت نیمه شعبان می خریدید چند روز پیش 25 درصد تخفیف داشت میشد 150 هزار
دوستان یک نامه از شرکت گرفته ام ولی ایرانسل قبول نکرد چون نامی از اینترنت پر سرعت نیست و شرکت هم گفت ما راجب اینترنت چیزی نمی نویسیم در نامه ................
نامه به شرح زیر هست چه کنم ؟؟؟
زیر سربرگ شرکت
به شرکت ایرانسل
موضوع : گواهی اشتغال به کار
با سلام بدینوسیله گواهی می شود آقای ........ فرزند ....... به شناسنامه ..... صادره از اهواز به شماره پرسنلی ..... و شماره ملی ...... از این تاریخ در این شرکت مشغول به کار می باشد و در بخش ..... این شرکت مشغول به کار می باشد .
مهر و امضا مدیر عامل
دوستان نامه استعلام میشه ؟ برای تآیید کردن ؟؟؟؟ میشه زیرش با دست نوشت برای سرویس پر سرعت ؟؟؟
سلامنقل قول:
توی نامه باید حداقل اینکه به اینترنت پرسرعت بیتر از 128 نیاز داری و ترجیحا سرعتی که میخوای نوشته بشه و دست نویس هم قبول نمیکنن.
به شرکتتون بگو که بنویسن مثلا اینترنت 2مگ (یا هرسرعتی که میخوای) نیاز داری و تو نامه بنویسن عواقب و مسوولیت هرگونه سو استفاده هم با خودت هست.
اینطوری مسوولیت هم که شاید بترسن گردنشون نیست و شاید راحت تر نامه بدن و ایرانسل هم قبول میکنه.
با هزار بدبختی دادند این نامه رو و 15 روز پیش چند نفر یکی دیگه رو معرفی کردند که نامه میده خودش و من هزینه بهش دادم و 1 هفته منو چرخوند تا الان گفت من فرستادم و الان چه کنم اگه منم نامه بدهم شرکت ایرانسل میگه چطور هر 2 نامه داده اید ؟؟؟ دو شرکت باهم سر کاری ؟؟؟نقل قول:
اونم نامه جعل بوده چی کنم دردسر نشه ؟؟؟
بفروشم اینو وایمکس دیگه بخرم یا برم مبین نت یا رایتل بخرم ؟؟؟ کمک ................ یا با همون نامه فعال کنم ؟؟؟
نامه رو که دادین و قبول نشد پسش گرفتین ؟نقل قول:
استعلام نمیکنن نامه رو و فقط میخوان که نامه باشه.
اصلا گفتن دوتا نامه چرا ، شما میگی دو شغله هستم/ دانشجو و شاغل هستم . مشکلی معمولا پیش نمیاد و کاری ندارن.
دوستان ایرانسل تماس بگیرم برای تغییر تعرفه سوال در مورد محل شرکت ارایه دهنده نامه و اسم ووو می کنه ؟
مالزی اینترنت رایگان ارائه میدهد
دولت ایالت سلانگور مالزی قصد دارد با اجرای طرحی، اینترنت بیسیم (وای.فای) را رایگان در اختیار مردم قرار دهد.
دولت ایالت سلانگور مالزی با استفاده از سیستم ارتباط راه دور و نسل چهارم شبکه تلفن همراه، اینترنت رایگان به مردم ارائه میکند.
سلام
من از ساعت 1:20 صبح میزارم برای دانلود ترافیک میوفته برام
مگه شبا از ساعت 1 تا 7 رایگان نیست؟
درست حساب شده نوشته رایگان و مصرفت هم 0 زده و از حسابت کم نشده که عادیه ...........نقل قول:
اگه مدرک رو فرستادید، بعدش باید یه تماس بگیرید اطلاع بدید که فرستادید براشوننقل قول:
بعد اون نگاه می کنن که مدرک اومده یا نه
راجع به شرکت سوال نمی کنن
فقط شناسه ی وایمکس رو می پرسند و می گن "به نامِ ...؟"
بعدم بقیه شو اوکی می کنند
مرسی فقط شماره ملی و نام و کد پستی پرسید و تعرفه 512 رو ثبت کرد گفت 48 ساعت دیگه تآیید و ثبت میشه و امروز اس ام اسش اومد و مبلغ مورد نظر رو و تماس گرفتم ایرانسل که پرداخت کنم ؟؟؟ گفت نه 5 روز دیگه تعرفه قبلی پایان یافت اس ام اس پرداخت جدید فرستاده میشه و اون زمان پرداخت کنید .........نقل قول:
خیلی هزینه 1 و 2 مگابایت توی خوزستان و تهران گرونه چرا ؟؟؟ از ایرانسل پرسیدم گفت بله دلیل خاصی نداره و تعرفه توی استان ها فرق داره و 1 مگابایت توی اهواز 54 هزار تومانه ماهیانه و توی دیگر استان ها 3 ماهه با 6 گیگ دانلود 62 هزاره و 2 مگابایت با 6 گیگ دانلود سه ماهه 70 هزار تومانه ولی اهواز 1 ماهه و 1 مگابایت 54 هزار تومانه ...... مجبور شدن 512 بگیرم و 4 گیگ دانلود در ماه 23700 تومان :n04:
تعرفه های سرسام آور فقط برای خوزستان ............. عجب ها فرق خوزستان چیه ؟؟؟ فکر کردن پول نفت رو داریم ؟؟/؟
تعرفههای وایمکس ایرانسل در یک نگاه
گزینههای اشتراک سرویس اعتباری وایمکس
دوره سرعت
(کیلوبیت بر ثانیه)حجم ترافیک رایگان کل دوره
(گیگابایت)قیمت
(ریال)استان
دوره سرعت
(کیلوبیت بر ثانیه)حجم ترافیک رایگان کل دوره
(گیگابایت)قیمت
(ریال)استان یک ماهه ۱۲۸ ۳ ۱۳۲,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۱۲۸ ۵ ۲۲۰,۰۰۰ تهران، البرز و خوزستان ۱۲۸ پنج گیگابایت ویژه با ضریب اشتراک یک به یک ۲۲۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و فارس ۱۲۸ نامحدود ۲۷۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس ۱۲۸ نامحدود ۴۴۰,۰۰۰ تهران، البرز و خوزستان ۲۵۶ ۳ ۱۶۵,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۲۵۶ ۵ ۲۴۰,۰۰۰ تهران، البرز و خوزستان ۲۵۶ نامحدود ۳۲۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس ۲۵۶ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ تهران، البرز و خوزستان ۵۱۲ ۴ ۲۲۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۵۱۲ ۸ ۴۰۰,۰۰۰ تهران، البرز و خوزستان ۵۱۲ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس ۵۱۲ نامحدود ۶۰۰,۰۰۰ تهران، البرز و خوزستان ۱۰۲۴ ۱۰ ۵۴۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۱۰۲۴ نامحدود ۸۰۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۲۰۴۸ ۱۲ ۶۶۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۲۰۴۸ نامحدود ۱,۲۵۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس سه ماهه ۱۲۸ ۳ ۱۴۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۲۵۶ ۳ ۱۸۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۵۱۲ ۶ ۳۲۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۱۰۲۴ ۹ ۶۳۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس ۲۰۴۸ ۹ ۷۰۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس شش ماهه ۱۲۸ ۶ ۲۷۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۲۵۶ ۶ ۳۲۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۵۱۲ ۱۲ ۶۳۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۱۰۲۴ ۱۵ ۹۶۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس ۲۰۴۸ ۱۵ ۱,۰۶۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس یک ساله ۱۲۸ ۱۲ ۵۲۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۱۲۸ ۳۶ ۱,۴۲۶,۰۰۰ فقط تهران ۲۵۶ ۱۲ ۶۳۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۲۵۶ ۳۶ ۱,۸۳۶,۰۰۰ فقط تهران ۵۱۲ ۱۸ ۹۶۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ۵۱۲ ۴۸ ۲,۴۸۵,۰۰۰ فقط تهران ۱۰۲۴ ۲۴ ۱,۵۰۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس ۲۰۴۸ ۲۴ ۱,۶۵۰,۰۰۰ آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس
نقل قول:
من فقط اینو می دونم که وایمکس به خاطر امکان جابجایی مودم و وابسته نبودن به تلفن، قیمت هاش از adsl بالاتره
اما علت اینکه طرح هاشون تو استان ها فرق داره رو نمی دونم!!
اگه شما فهمیدین به ما هم بگید لطفا:n16:
پ.ن: البته فکر کنم این گرونا استان های پر مصرف اند!
این قطعی ها علتی داره؟ مال من الان یک ساعته آنتن رفته
بابا صد رحمت به مبین نت
توی اهواز اصلآ قطعی نداره و خدا رو شکر سریع کانکت میشه و آنتن فول و و و فقط مشکل سرعت 128 بود که خدا رو شکر حل و تعرفه جدید تا 4 روز آینده فعال می شود ...
درسته سرعت دانلود جالب نیست ولی باید واقعیت رو پذیرفت اکثر کسانی که به وایمکس می پیوندند مانند بنده یا خط تلفن نداشته یا خط تلفن مشکل غیر قابل حل دارد ............
با این وضع این وایمکس بهتره تا بی اینترنت .................. بودن ...:n01: