بازم سلام .
این نصب کننده اصلی بازی ارور میده میگه فایل : dt01 وجود نداره این فایل چیه ؟ از کجا بیارم ؟ فایل های توی دی وی دی بازی همه فرمت cab دارند .
Printable View
بازم سلام .
این نصب کننده اصلی بازی ارور میده میگه فایل : dt01 وجود نداره این فایل چیه ؟ از کجا بیارم ؟ فایل های توی دی وی دی بازی همه فرمت cab دارند .
این فایلهای گزارشگر رو کجا باید گذاشت؟
ارمین جان ممکنه ادیت فایل متناسب با dlc1.07 جداگانه برام بزاری ؟
هنوز دم نکشیده اگه آماده شد می ذارمنقل قول:
کسی این پچ رو دانلود کرده
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5074565&postcount=545
سلام علیک
آقا ما پچ جام جهانی رو دانلود کردم ( منظورم این پچ هستش)
تا الان هیچ پچی رو نصب نکردم و چیزی این نصب اینها بلد نیستم ولی به طور غریزی این پچ رو تو محل نصب بازی نصب کردم که یه گزینه جدید به نام pespuls بهش اضافه شد که وقتی روش کلیک می کنم وارد بازی میشه که منوها و چیزها عوض شدن و یه قسمت که تیم های جام جهانی هستند نیز به اون اضافه شده و لی یه مشکلی اونجاست اونکه فقط 30 تیم جام جهانی هستند و 2 تیم دیگه به جاشون منچستر و یه چیز دیگه اومدند و مشکل دیگه اونکه لباس بعضی تیم ها بدون رنگ هستند مانند مکزیک ( که خودم امتحان کردم )کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5074565&postcount=545
دوستان کمک کنند ؟
salam man mikham patch 1.3 va 1.2 nasb konam error mide va shoma migid orjinal nist vaghti error bede hala man ba on raveshi ke shoma goftid orjinalesh kardam ama mogheye nasb ham ta mikhahad nasb beshe in peygham ro mide
error1309.error reading from:k:\new folder3\game\pes10\autoplay\docs\programfiles\kona mi\pro evolution soccer 2010\img\dt01.img
verify that the file exists and that you can access it
hala che kar konam?
آرمین جان ممنون از لطفت منتظر ادیت فایلت هستم فقط یه خواهش دیگه ازت داشتم
من هر کاری کردم نتونستم فیس هوار ملامحمد درست حسابی پیدا کنم اگر برات ممکنه برام فیس لود کنی ممنون میشم اگر فیس موهاش هم جداگانه باشه خیلی خوب میشه اگر هم نبود مشکلی نیست.
دست گلت درد نکنه
نقل قول:
خوب فک کنم فهمیدم مشکل چیه .:31:
فکر کنم فایل ها از دی وی دی بازی روی هارد ریخته نمیشن :41: و کامل نیستن چون installer رو که اجرا میکنم شرو میکنه از dt01 تا نمیدونم چند بعد face01 تا آخر میگه این ها وجود ندارند:13: .حالا چطوری حل میشه ؟:18:
کسی از دوستان جواب ما نمی ده ؟ یا ندارند که بدن ؟....
من وقتی میخوام برنامه pes editor باز کنم این پیغام میده کسی میدونه مشکلم کجاست ؟
من در مورد پچ ها چیزی نمی دونم پچ های دست سازمشکلاتی می تونن داشته باشن. وقتی کسی پچ دانلود می کنه باشد مشکلاتش رو دقیقا از خود سازنده پچ بپرسه واسه همین کسی به سوال هایی از قبیل:
آقا من یه پچ دانلود کردم نمی دونم چشه یا کار نمی کنه و ... جواب نمی ده...
تنها شانس شما اینه که منتظر باشی یکی که مثل خودت همون پچ رو دانلود کرده بیاد پستت رو ببینه و اگه اون مشکلی نداشته باشه شما رو راهنمایی کنه
صدای بارون عزیز (من اسم قشنگت رو نمی دونم عذر می خوام) به زودی ادیت فایل عمومی رو آماده می کتن بعدش ادیت فایل متناسب با پچ Krauser رو آماده می کنم که مخصوص DLC 1.07 باشه
فیس هوار محمد رو من ندارم کلا فیس های ساخته شده توسط فیس ساز های ایرانی که اون ها رو رایگان قرار می دن فوق العاده کیفیت پایینی دارن و اصلا به درد نمی خورن البته این در مقایسه با کار فیس ساز های خارجی هست. منم اصلا فیس های ایرانی نمی گیرم و ندارم
ورژن 2.1 برنامه PES Editor اومده چرا از اون استفاده نمی کنی...
در ضمن فکر کنم مشکلت از فقدان دات نت فریم ورک باشه من معمولا این جور ارور ها رو نمی بینم و مواجه نمیشم چون اولین کارم بعد نصب ویندوز بی نظیر XP SP3 نصب و دانلود آخرین آپدیت های نسخه نهایی برنامه دات نت هست
موفق باشید
بچه ها یه سوال. بعضی تیما مثل شالکه 04 اسم بازیکن ها رو نداره. زده شماره2 شماره 10 و اینا!
دقیقا برای برطرف کردن این مشکل این DLC رو باید نصب کنم؟
مثلا بازیکن های ایران رو تا زمانی که یادم میاد از 06 تا الان اسم یه سری بازیکن ها رو عجیب غریب مینویسه!!!
آقا میلاد بهتر بود جوابتو نمیدادم چون پست صفحه قبل منو نخوندی اما بهت میگم
بارها و بارها گفتم اون فایل ادیت همراه دی ال سی ها رو کپی نکنید
برو به پوشه کونامیست و فایل ادیتت رو پاک کن و بعد برو به بازی همه چی درست میشه
شرمنده.بار اولم بود که نرفتم صفحه ی قبل!!!:10:
توی صفحه های دیگه معمولا خیلی میگردم!
این موضوع کلا باعث دردسر شده! تیم های بزرگ مطرح هم برای من هم برای خود اون کشور دچار نقص های خیلی ابتدایی هست!
مثلا اسم بازیکنها.شالکه تیم خیلی خوبیه! ولی متاسفانه یه سری بازیکنهاش که بیشتر هم لژییونر هستن فقط اسم دارن!
بهر حال بازم ممنون بابت جوابت!!!:46:
ارمین جان ممنون از راهنماییت
اگر ممکنه لینک pes editor 2.1 که گفتی برام بزار .
شما چرا از بخش download خود بازی استفاده نمی کنید ؟
ودش خیلی راحت به روز می کنه .
PES Editor :نقل قول:
ارمین جان ممنون از راهنماییت
اگر ممکنه لینک pes editor 2.1 که گفتی برام بزار .
کد:http://downloads.fifacz.com/editor/PES_2010_Editor_v2.1.msi
سلام دوستان 2 سوال
1_ من همیشه مسترلیگ بازی میکنم ولی بازی خیلی خیلی آسونه و حال نمیده نمیشه بازیو سخت تر کرد هیچ راهی ترفندی نداره؟
2_ هیچ نرم افزاری نیست که بشه باهاش قدرت همه دروازه بانهارو زیاد کرد؟
کسی نمیخواد یه راهنمایی بکنه ؟نقل قول:
واسه همه پچ های که نصب میکنم این مشکل وجود داره
baraye manam vojod dareنقل قول:
بچه ها بخشي نيست كه در اون ترفندها و تاكتيك ها ي اين بازي رو گفته باشه . تاكتيك هاي خفن .
دوستان لباس تیم های لیگ انگلیس همشون سفیدن چیکار باید بکنم؟!
در ضمن سرچ زدم برای پچ ولی لینک ها کار نمیکرد اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه منظورت تاپیک یا انجمنه نه. میتونی همینجا درخواست کنی.:11:نقل قول:
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
از پچ استفاده میکنی؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
من درخواست ميكنم . بگين ببينيم ، چي بلدين.
دوستان عزیز همونطور که میدونید ویرایشگرهای BAL و همچنین Master League Transfer با DLC1.6 به بعد سازگار نیستند و ویرایشگرهای معروف هم سازگاری کامل ندارند لطفا هر کس خبر انتشار جدیدترین ویرایشگر رو برای افزونه های 1.6 به بعد شنید بقیه رو در جریان قرار بده
ممنون
دوستان من یه مشکل با pes editor دارم
من هر وقت می خوام فیس بزارم وقتی گزینه hair میزارم رو no special و save میکنم خودش به دلخواه اونو تغییر میده و یه شماره میزاره من چطوری میتونم این مشکل حل کنم فیسی که دارم یک فایله هست .
زیاد اهمیتی نداره چیزی که زیاده اسلات خالی برای هیر و فیس هستنقل قول:
آرمین عزیز موضوع این نیست موقعی که اون خودش یه عدد انتخاب میکنه موی مربوط به اون عدد میزاره و موی که تو فیس هست حذف میکنه :41:نقل قول:
هیچ وقت از فیس بدون فایل هیر استفاده نمی کنم. واقعا مضخرف میشهنقل قول:
چی میخوای:5:؟؟نقل قول:
اقا من پچ 0.3 را ریختم مشکل رنگ لباس ها درست شد اما یک مشکل دیگه خوردم!نقل قول:
اونم اینه که پچ را که نصب میکنم بعد از نصب میگه بازی را اجرا کنم منم اوکی میکنم و اجرا میشه همه چیز هم اوکیه
اما وقتی یک بار از بازی بیام بیرون دیگه بازی را اجرا نمیکنه باید یک بار دیگه پچ را نصب و از گزینه اجرای بازی که اخرش میاد استفاده کنم!
فکر کنم فیکسشم باید نصب کنی :نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/15572035/d64ba27/PESEdit.com_2010_Patch_0.3.1.rar.html
میشه یکی نحوه زدن پنالتی رو بگه اعصایمو خورد کرده همش میر ه بیرون یل دروازبان میگیره
يه تكنيكي هست كه وقتي مايل ميره ، ميزني طرف بكل جا ميمونه . نميدونم چطوري اين كار رو بايد كرد؟نقل قول:
اول دکمه شوتوبزن وقتی که زدی بعدش جهت بگیرفقط جهتونبایدزیادفشاردادکه توپ به بیرون میره نه کم فشاربده نه زیاد.نقل قول:
نقل قول:
اون كه خيلي راحته فقط بايد بعد از زدن ضربه جهتو به مقدار كافي بگيري مثلا 1 ثانيه به سمت راست بگيري يه ذره مايل به راست ميزنه!:21:
دوستان ما که نمی تونیم پنالتی بزنیم لا اقل چند تا تکنیک بگید
كاري ندارهنقل قول:
دكمه شوت رو بايد تو فواصل زماني نگه داري
يعني يك لمس كوچيك ضربه زميني
يك لمس بيشتر قوي تر و رو به بالا تر تا بازه ي يك ثانيه كه بهترين ضربه رو به هواست
دكمه ي چپ و راست هم همينطور
يك بار امتحان كن نتيجرو گزارش كن:10:
بازي تكنيك زياد دارهنقل قول:
در حالت هاي مختلف
وقتي پا به توپ هست، وقتي در حال راه رفتن هست
بيشتر تكنيك ها در حالي هست كه دكمه ي سرعت و جهت رها ميشه و دو جهت تركيبي رو ميزني
اوني كه شما ميخواي
وقتي پا به توپ هستي و دكمه سرعت رو داري اين دو دكمه رو رها كرده و به ترتيب
دكمه ي حركت به جلو و پايين يا بالا را فشار ميدي
سريع بايد انجام بدي
به قول بچه ها طرف سالتو ميخوره:27:
اين راحته ، اوني كه من ميگم مايل به جلو ميره و دفاع هم مايل به اون مياد ، بعد يه تكنيكي ميزنه دفاع جا ميمونه .نقل قول: