نامحدود چي پيشنهاد ميديد براي پل معالي آباد و تاچارا ( فك كنم دستغيب ميشه ) ميخوام از فناوا بيام بيرون.
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
نامحدود چي پيشنهاد ميديد براي پل معالي آباد و تاچارا ( فك كنم دستغيب ميشه ) ميخوام از فناوا بيام بيرون.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامنقل قول:
از آسیاتک هر سرویسی خواستید با 40,000 تومان تخفیف در خدمتتون هستیم
سلام....کدوم شرکت اینترنت نامحدود یا حداقل شبانه رایگان خوب میده.....آسیاتک شبانه رایگانش چطوره؟
سلامنقل قول:
آسیاتک یه جشنواره جدید داره که شبانه از 6 تا 10 صبح با پهنای باند 2 مگ هست و 1395 گیگ میتونید در این بازه استفاده کنید
اگر خواستید در خدمتیم
32361111
سلام دوستان من هم اینترنت آسیاتک دارم و هم مخابرات دانلود شبانه طبق ساعت قدیم هست یا جدید
با سلام...میخواستم بدونم اینترنت آسیاتک شبانه رایگان که از ساعت شش تا ده صبح هست سرعتش چقدره...چقدر افت سرعت داره...کلا تو اون چار ساعت چقد میشه دانلود کرد....
من شاتل هستم .. شهرک گلستان .
نمیدونم چ شرکتی شهرک گلستان خوب جواب میده ؟؟
سلام دوستان
روی خطوط dlc1 میشه سرویس گرفت ؟ آسیاتک سرویس میده ؟ پیش شماره 3838
زرهی - شبان
سلامنقل قول:
سرعت روی 250 هست
سلام 3838 کافو نوری هست و ساپورت می کنیمنقل قول:
در صورت تمایل جهت ثبت نام تماس بگیرید
071-32361111
09107900090
دوستانی که میخواهند سرویس صبحانه آسیاتکی را ثبت نام کنند پ.خ بدهند
فقط تا 03/28 مهلت ثبت نام داره
جهت اطلاع از آخرین جشنوراه ها و تخفیف های آسیاتک در کانال تلگرام ما عضو شوید AsiaTechShiraz@
لطفا حذف شود....
20 نت با پهنای باند 5 مگ گرفتم+شبانه رایگان (1-7)
چند شبکه سرعت دانلود رایگان رو از 700 kbps اوردن رو 128
پشتیبانی ضعیفی داره:n13:
درست جواب نمیدن:n34:
20 نت با پهنای باند 5 مگ گرفتم+شبانه رایگان (1-7)
چند شبکه سرعت دانلود رایگان رو از 700 kbps اوردن رو 128
پشتیبانی بشدت ضعیفی داره:n13:
درست جواب نمیدن:n34:
..........نقل قول:
اینطور که مشخصه شبانه 20 نت به 128 محدود شده
شب که خوبه. برا من 3 چهار روزه که سرعت تو روز با IDM رو 16 کانکشن بین 100 تا 200 شده! (منم همین خط 5 مگ شبانه رایگان با پلن 3 ماهه دارم)نقل قول:
دوست دیگمون گفت پشتیبانی، منم چشمم آب نمی خورد (چون قبلاً زنگ زده بودم می دونستم چه روالی دارن) ولی گفتم حالا چیزی که ازمون کم نمیشه بذار یه زنگ بزنیم؛ زدم همون خرعولات همیشگی:
1- مودم رو خاموش کنید.
2- مودم رو روشن کنید.
3- چک کنید چند تا دیوایس وصله به مودمتون؟ آیا همه دانلود می کنن؟
4- برید فلان سایت فلان نرم افزار رو دانلود کنید.
5- حالا سرعت چقدره؟
6- اوا بذارید با بقیه پیگیر بشیم و همین طور الکی پیچوندن!
اما علت اصلی همین مصوبه جدید تنظیم مقرراته که از اول مرداد لازم الاجراست و مخابرات داره زیرساخت هاشو فراهم می کنه (گرچه قراردادها رو با چه شیوهای می خوان معادلسازی کنند من نمیدونم!)
اینم لینکش:
فقط من موندم خوب پشتیبانی لامصب جای این اراجیف همیشگی علت واقعیشو بگو! من خل و چلو بگو فکر می کردم واسه حوادث ترکیه اینجور شده!!کد:http://www.farsnews.com/13950423000645
فکر نکنم به ایچیزا ارتباط داشته باشه احتمالا چون این چند وقت مصرف شبانه زیاد شده واسه این محدود کردنشنقل قول:
جداسازی قیمت ترافیک بین الملل از داخلی هم توی لینک بالا ظاهرا برای نامحدود یا غیرحجمیست ولی برای حجمی مثل سابق باید باشه و روی هم حساب شده
در کل فکر کنم اکثر مشترکین مثل خودم در آینده تعرفه حجمی رو انتخاب کنن
دوستان کیا اینجا مخابرات دارن؟ شبانشون چجوره؟
(شیراز)
علت افت کیفیت اینترنت از زبان معاون مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا جواب بدید
من خونمون بلوار مدرس در دوم پایگاه هست،میخام اینترنت بگیرم چه شرکتی خوبه این قسمت؟
امروز رفتم شاتل گفت خط شما pcm هست یه نامه داد که ببرم مخابرات تا درسش کنن.میخاستم ببینم برای درست کردن خط هزینه ای هم باید داد؟
حدودا کی درست میشه خطمون اصلا درست میشه؟چون یکی بهم گفت خیلی دردسر داره ۵۰تومن بده یه خط دیگه بگیر
لطفا جواب بدین:n16:
سلام دوستان اینترنت بیست نت شبانه سرعت دانلودش چقدره؟ سرعت 4 مگ
اینترنت چی بگیرم؟ چه شرکتی و چه طرحی رو یگیرم.
داخل منطقه ای که هستم(فضل آباد شیراز) آسیاتک خط هاش پر شده و الا آسیاتک میخریدم.
شبانه رایگان اصلا برام مهم نیست.
به صرفه باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه
ممنون از پیشنهاداتتون
سلام
اینترنت بی سیم لیوار مناسب هست؟
با تشکر
اینترنت مخابرات 20 نت دارم تا 17 روز پیش سرعت اسمی 2 مگم سرعت دانلود واقعیش 930 کیلوبایت بر ثانیه بود دیروز سرعت اسمی 5 مگ گرفتم با همون نوع سرویس و همون حجم دانلود ماهیانه 10 گیگ ولی سرعت دانلودی که بهم ارائه دادن 700 کیلوبایت هست و بدبختانه برای 6 ماه هم پیش خرید کردم چن بارم با پشتیبانی تماس گرفتم اول گفتن مشکل از کیفیت خططه کارشناس فرستادن دستمزد کارشناس دادم فقط برای اینکه اومده تایید کرده که مشکل از خطم نیستو اپراتور اشتباه کرده (انشاالله که اشتباه غیر عمد بوده) بعد دوباره تماس گرفتم میگن سرعتتون عادیه تقسیم یک به هشت هست منم میدونم این سرعت عادیه ولی حرفم اینه که چرا کیفیت خدمات دهی و سرعتی که ارائه میدن تو چن روز انقد متفاوت مشه و اطلاع رسانی انقد ضعیفه
چرا هیچ نهاد و مرجعی نیست که جدی و واقعی و دلسوزانه پیگیر حق و حقوق مشتری باشه
چرا شرکتا رو وادار نمیکنن به جای اعلام یه سرعت اسمی و یه سرعت دانلود واقعی که مدام بنا به وضعیت مالی و میزان طمع شرکت به صورت سلیقه ای بدون اطلاع به مشتری بالا و پایین میشه سرعت واقعی دانلود رو تو سایتاشون بزنن؟
دوستان های وب توی شیراز چه طوره وضعیتش ؟ توی منطقه تاچارا مرکز دستغیب هستم.
الان من شاتل دارم.ماهی 50 میدم برای نامحدود. سرعت دانلود 120 .. ماهی حدود 45 گیگ مصرف میشه...
ولی دیگه سرعت کم نمیشه تحمل کرد... میخام های وب بگیرم.
میخام یک ساله 24 گیگ بگیرم و ماهی یک دونه فشفشه 70 گیگی فعال کنم.
که تفریبا همون قیمت ماهینه الان میشه.دو سه تومن فرقشه ...
می خاستم نظرتونو بدونم... به نظرتون فکر خوبیه ؟ شما طرح دیگه ای به فکرتون میرسه ؟
ممنون
سرویس و بسته ای که گفتی خوبه و به صرفه بنظر میاد فقط های وب کمتر کسی دیدم تعریف کنه. میتونی سرویس یک ماه ۱۲ت بگیری برای تست راضی بودی تمدید کن یه ساله بگیرنقل قول:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
سلام دوستان
اینترنت بیست نت چجوریه؟راضی هستین ازش؟
سلام،دوستان در حال حاظر کدام شرکت اینترنت رایگان شبانه داره؟
ممنون
از بين دوستان كسي جهت اين تانوما FTTH تو شيراز اقدام كرده يا اطلاع داره چقدر هست هزينه كابل كشي؟
فعلا که تقریبا هیچ شماره ای من پیدا نکردم که ساپورت کنه بعدشم قیمت هاشم به صرفه نیست هزینه راه اندازی بالا + تعرفه بالا سرعت 50 مگ ماهی 300 هزار تومان زیر 50 مگ هم که اصلا نیازی به فیبرنیست فیبر نوری در ایران یک پروژه زمانبر هست با این وضع سیاست ها شرکت ایرنیان نت قرار بوده سال قبل حداقل یک میلیون پورت فیبرنوری ایجاد کنه اینجوری که بوش میاد تا 5 سال دیگه هم نمیتونه شرکت های دیگه هم دلشون فقط به adsl خوشهنقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل چه کار زشتی میکنه.
میگه اگر ترافیکت تمام شد . باید هر جوری هست ترافیک ازاد بخری تا انتهای دوره.
واقعا سقوط یک شرکت چطور میتونه شکل بگیره؟ اینم کم کم مشتری هاش می پرونه
سلام
سیگنال به نویز من خیلی کم شده و تقریبا نصف شده از پریز برق تا مخابرات چک شده
به نظرم مشکل از شاتل و تجهیزاتش هست و برای همین هم میگه مشکل نداره و 11 و 12 هم خوبه تا هفته پیش 22 یا 24 بود
جریان چیه؟ چه سیاستی هست؟
سلام
دوستان من وایرلس ماتریکس دارم
مدتیه سایتشون بالا نمیاد تلفنشون هم قطع شده
کسی میدونه این شرکت منحل شده یا تلفنشون عوض شده؟؟؟
سلام.اینترنت بیست نت ظاهرا مشکل پیدا کرده است.کسی تایید می کتد ؟ حتی سایت بالا نمیاد.من الان با موبایل همراه اول کار میکنم
سلام
دوستان از مرکز دستغیب شیراز کسی هست ببینم از کدوم شرکت نت گرفتن؟
ببینم کدومشون خوبه واسه این مرکز و شیراز.
الان های وب دارم افتضاحه.
سلام
برای مرکز ابوذر کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
های وب دارم افتضاح شده
دوستان کسی تا به حال از فیبر مخابرات چه تو فارس چه تو هر استان دیگه ای گرفته یا کیفیتش چک کرده؟
سلام میخواستم بدونم با اینترنت 2020 شرکت مخابرات کدوم سایتها و سرویسهای تماشای ویدیو کاملا رایگانه؟؟؟؟؟؟