حرفه دلمو گفتم وگرنه یکچیزی تو دلم سنگینی میگردنقل قول:
دوددینگنقل قول:
با اینم موافقم اما فکر نکنم من بتونم همراهیتون کنم چون یه مشکلی دارم که توش گیر کردم!
من دادجینگم 7ه!اپیرنسم 23...به نظرتون اگه لول آپ کردم به دادجینگ بدم یا اپیرنس؟
Printable View
حرفه دلمو گفتم وگرنه یکچیزی تو دلم سنگینی میگردنقل قول:
دوددینگنقل قول:
با اینم موافقم اما فکر نکنم من بتونم همراهیتون کنم چون یه مشکلی دارم که توش گیر کردم!
من دادجینگم 7ه!اپیرنسم 23...به نظرتون اگه لول آپ کردم به دادجینگ بدم یا اپیرنس؟
ok!البته اگه لباس بخرم درست میشه...نمیشه؟نقل قول:
کمک نمیخواد که عزیزمنقل قول:
خود ما ایرانیا میتونیم یه تیم قوی باشیم
حد اقل 7 نفری میشیم ، قرار میزاریم فلان ساعت که جنگ شروع میشه همه انلاین باشن بعد اینجا دونه دونه کسایی که HP زیادی دارن رو مشخص میکنیم و همه با هم بهش حمله میکنیم تا درجا بمیره
التبه یکی باید بره جاسوس بشه و اطلاعت رو 10 دقیقه قبل از شورع بده و کسایی که hp بالا دارند رو بده:دینقل قول:
کمک نمیخواد که عزیزم
خود ما ایرانیا میتونیم یه تیم قوی باشیم
حد اقل 7 نفری میشیم ، قرار میزاریم فلان ساعت که جنگ شروع میشه همه انلاین باشن بعد اینجا دونه دونه کسایی که HP زیادی دارن رو مشخص میکنیم و همه با هم بهش حمله میکنیم تا درجا بمیره
در ضمن تفنگ هم همه باید بگیرند.
و هادی هم در هر شرایط تو تیم ما باشه
نقل قول:
دوددینگ
چرا شما با این کلمه مشکل دارین؟هرکی یه چیزی میگه؟
بابا داج درسته.داج-داجینگ
dodge اون d دوم خونده نمیشه.g هم ج تلفظ میشه.
داج داج داج داج
داجینگ داجینگ داجینگ
دیگه نبینم مزخرف بگید.
قربونت این تلفظ صحیح تافنس رو هم بگو!نقل قول:
دودینگ عادت کردم:دی اینجا کسی مزخرف نمیگه.نقل قول:
چرا شما با این کلمه مشکل دارین؟هرکی یه چیزی میگه؟
بابا داج درسته.داج-داجینگ
dodge اون d دوم خونده نمیشه.g هم ج تلفظ میشه.
داج داج داج داج
داجینگ داجینگ داجینگ
دیگه نبینم مزخرف بگید.
کسی که بیاد رئیس بازی در میاره.......
toughness رو درست گفتی.نقل قول:
gh ف تلفظ میشه.
تافنس درسته.
ایول!..این یکی رو درست تلفظ کردم!نقل قول:
اطلاعات نمیخوادنقل قول:
توی جنگ قبلی من تماشاچی بودم ، مقدار جون رو مینوشت
آره مینوشت.نقل قول:
اطلاعات نمیخواد
توی جنگ قبلی من تماشاچی بودم ، مقدار جون رو مینوشت
اما اگه بخوای با شروع جنگ ببینی نمیشه گروه ها رو درست مشخص کنی.
وظیف جاسوس اینه که اونایی که تفنگ بالا با جون بالای 800- 900 دارند دو در بیاره و بده به رئیس کل اونم تقسیم بندی میکنه و این گنده ها همه توی راند یک نابود میشند بقیه هم به همین صورت پیش میره.
البته بهتره ما هیچ جنگی رو آغاز نکنیم
لطفا منو تو یاهو ادد کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی نگفتی نا بendlessا دوست بودیم یا دشمن ؟ به هرحال دیشب با رشادتهای من اونا یه فورت گرفتن :دی
یه چیزی ! تو فورت که نشونه گیری دست ما نیست !!! یا هست و من بلد نیستم ؟؟؟؟ اخه تو جنگ دیشب من خواب بودم و کاراکترم خودش جنگید و نفهمیدم چی به چی شد
شما اول رو خودت یعنی زرد کلیک میکنی بعد میری کسی رو که میخواهی بزنی کلیک میکنه یک فلش سیاه میاد بعد مسیر قهوه ای میشه:دینقل قول:
یه چیزی ! تو فورت که نشونه گیری دست ما نیست !!! یا هست و من بلد نیستم ؟؟؟؟ اخه تو جنگ دیشب من خواب بودم و کاراکترم خودش جنگید و نفهمیدم چی به چی شد
هدی دودینگت چنده ؟؟؟؟ :دی
نه اون مسیر حرکتت هست در راند بعدنقل قول:
یعنی مستطیلی که میخوای بری توش
مي كم توي سرور 9 شهري جيزي ندارين ؟ بابا اين فوري انرزي تموم ميكنه ! كسي هم اون ورا ما رو راه نمي ده بخسبيم !
لول 10 شدی بگو من دعوتت کنم :دینقل قول:
مي كم توي سرور 9 شهري جيزي ندارين ؟ بابا اين فوري انرزي تموم ميكنه ! كسي هم اون ورا ما رو راه نمي ده بخسبيم !
ولی میدونم بعدش منو میزنند چون دستوره لول 20 دعوت کنیم:دی
مهرداد ما با endless دشمنیم تو رفتی کمکشون؟
البته باهاشون nap داشتیم ولی اونا تو جنگ laredo خیانت کردن و رفتن به مدافعا یعنی laredo کمک کردن برای همین الان باهاشون دشمنیم.
برو تو شهر Middletown بعد تلگرام بده به فاندر شهر بگو من ایرانیم از چینی ها بدم میاد.لطفا من رو عضو کنید!نقل قول:
سریع عضو شهر میشی:دی
بابا من دو روزه شروع كردم ! الان لولم 2 هست ! يه خورده صبر كنين مي ام بالا ! مي كم فقط اين leadership كه اين ارش مي كه جيه ؟ كدوم اسكيل ها رو اب كنم ؟ من الان vigor رو 5 تا و استرنج رو 1 يكي و اون يكي تله هه رو هم 1 اب كردم !
اسکیل هاتو الکی هدر ندهنقل قول:
پور لیدرشیپ بشی بهترینه .... یعنی لول 8-9 یه ماموریت میده که کلی اسکیل میخواد ، اونجا همه اسکیل هاتو بده به لیدرشیپ و حالشو ببر !!
نه نشونه گيري دست ما نيست! حدس من بر اينه كه هر چه قدراسكيل استامينا (معادل آپارانس) بيشتري داشته باشي بيشتر مي تونيد توي حمله دميج بزنيد! مثلا توي يكي جنگ ها من رفتم دعوا مدافعا همينطور به من دميج ميزدن ولي يوزر من سرجاش بود و نگاه مي كرد!!!نقل قول:
............................
آرش ریدی توی تاپیک !! عکس رو اینجوری نزار هفتاد سال طول میکشه تا بالا بیاد !! لینک عکس رو بزار بریم توش ....
در ضمن آرش ، دزدی نکن !! یه سرهنگ وظیفه شناس که نمیره فراری حمید رضا رو نمیدزده :دی
حاجی یعنی چی که نشونه گیری دست ما نیست ؟ یعنی یوزر خود کار به هرکی دلش بخواد شلیک میکنه ؟
مرسی:دینقل قول:
آرش ریدی توی تاپیک !! عکس رو اینجوری نزار هفتاد سال طول میکشه تا بالا بیاد !! لینک عکس رو بزار بریم توش ....
در ضمن آرش ، دزدی نکن !! یه سرهنگ وظیفه شناس که نمیره فراری حمید رضا رو نمیدزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس رو پاک کردم و پست رو ویرایش:دی
ئه !! عکس به اون خوشگلی !! میخواستم امشب ازش استفاده کنم !! :27: قول میدم فقط خودم ازش استفاده کنم !! دوباره عکسو بزار !! :31:نقل قول:
یا حضرت عباس !! اینجا میخوان یه فورت رو بگیرن ... 200 نفر الان کنار فورت هستن !!
حد اکثر چند نفر میتونن توی جنگ شرکت کنن ؟
نه لباس تنمه ضایع هست مخصوصا عکس کامل رو ببینی اسلحه فامیلونم کمرمه.اون سردارهنقل قول:
ئه !! عکس به اون خوشگلی !! میخواستم امشب ازش استفاده کنم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قول میدم فقط خودم ازش استفاده کنم !! دوباره عکسو بزار !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله!! حداقل من اينطور ديدم!نقل قول:
حاجی یعنی چی که نشونه گیری دست ما نیست ؟ یعنی یوزر خود کار به هرکی دلش بخواد شلیک میکنه ؟
همشون كه مهاجم نيستن!!نقل قول:
یا حضرت عباس !! اینجا میخوان یه فورت رو بگیرن ... 200 نفر الان کنار فورت هستن !!
حد اکثر چند نفر میتونن توی جنگ شرکت کنن ؟
خيلي هاشون هم تكاشاگر ممكنه باشن!!
اينطور كه دوستان گفتن از هر طرف درگيري حداكثر 128 نفر مي تونن حضور داشته باشن!!
===
در ضمن ممد قضيه رنگ سبز پست هات چيه؟ نكنه تو هم ...؟ ناقصي مون هم همينه!!!
12 نفر ؟!!!نقل قول:
من الان از فاندرمون پرسیدم و گفتش که 128 نفر در هر طرف . درسته ؟
رنگ سبز هم همینجوریه !! یه جورایی به تریبال وارز ربط داره ...
8 رو انداختم. ويرايش شد!!نقل قول:
12 نفر ؟!!!
من الان از فاندرمون پرسیدم و گفتش که 128 نفر در هر طرف . درسته ؟
كه اينطور!نقل قول:
رنگ سبز هم همینجوریه !! یه جورایی به تریبال وارز ربط داره ...
خوب دیر گفتبن من رفتم براشون جنگیدم :27: تازه قرار شد بعدا هر جنگی داشتن به من بگن اما از این به بعد میرم ضد اونا میجنگم :21:نقل قول:
اقا خراب کردی کهنقل قول:
اسکیلارو فقط بزار رو لیدرشیپ فعلا
فکر کنم شاهد بزرگترین جنگ فورت ورلد 9 باشیم !!
هنوز 4 ساعت مونده به شروع جنگ 150 نفر دور فورت تجمع کردن !!
هر نیم ساعت 20 نفر میان !! معلوم نیست چه خبره !! منم همین الان برم توی فورت که پر میشه !!
جنگ خیلی خفنی میشه
چانگان ، KOMICA و ... از رفقای چانگان توی این جنگ حظور خواهند داشت
جنگ خیلی جالبی میشه
بیشتر شهر های کلفت نفرات زیادی رو عاظم این جنگ کردن
فورتی که میخواییم توش بجنگیم دقیقا کنار شهر Coffin هست
نکته ی جالب اینه فورتی که میخوایم تصاحبش کنیم متحد چانگان و شهری که هادی پرو توش هست ، هست !!
جنگ خیلی خفنی میشه ... هرکی میخواد بیاد بره سمت محاجمین
بزرگترین جنگ ورلد 9 :
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز 2 ساعت به شروع جنگ مونده ولی 250 نفر دور فورت هستن ...
واقعا جنگ خیلی باحالی میشه ، فکر کنم بیشتر از 1 ساعت طول بکشه
همه اومدن ... از چانگان و کلی شهر های دیگه
حتی از شهر های دور
میخوان فورت بزرگ رو بگیرن
چانگان حمله کننده هست یا دفاع کننده؟نقل قول: