من خودم اکو 128 دارم و دان استریمم 606 هست یه زمانی هم 608 بود
Printable View
من خودم اکو 128 دارم و دان استریمم 606 هست یه زمانی هم 608 بود
اول باید به سپنتا بگید تا خط شما را از رانزه اش در بیاره!نقل قول:
اول شما ببین شاتل پورت خالی داره توی مرکز شما بعد اقدام کن!
من هم تهران Eco-128 دارم . این هم از دان استریم ما خوبه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره خیلی هم خوبه!نقل قول:
برای من که 571 هست!
البته 34کیلو بیت بیشتر هست یعنی 4.25 کیلو بایت سرعت بیشتر!:27:
برای دوستانی که با اصطلاح ping آشنا نیستند ping time
Ping Time به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا") در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.کد:www.yahoo.com
برگرفته شده از سايت ستاره سرخ
نقل قول:
از کدوم سایت اسکن می کنی ؟
داون استریم را باید از توی صفحه تنظیم مودم که برای اکثر مودم ها 192.168.1.1 هست نوشته!نقل قول:
ممنون عزیز.. بعد این هزینه نصب و راه اندازی برای چی هست که زده 25 تومن در تهران؟! فقط هزینه رانژه کردن هست یا نصب و راه اندازی مودم هم شاملش میشه؟نقل قول:
هزینه رانژه و نصب و راه اندازینقل قول:
شما اگه اینترنتی ثبت نام کنین 5 تومان تخفیف میدن بهت و کارت تخفیف هم از بچه های همین تاپیک بگیری 10 تومان بهت تخفیف میدن!
هزینه نصب و راه اندازی برای سرویسهای اکو تهران 25 تومان هست و برای art هست 15تومان...
خیلی ممنون.نقل قول:
نميدونم ميشد يا نهنقل قول:
اما اون اشتراك هنوز روي اون خط فعاله
داديم به همسايمونو اومدم:19:
سلام دوستان
اين عبارت كه تو سايت شاتل نوشته چه معني ميده ؟
//// گزارش ماهانه: مبنای این گزارش ماههای شمسی می باشد ، و میزان مصرف در ماه مورد نظر را نشان می دهد
این گزارش برای مشاهده میزان مصرف دورههای مختلف کاربران ART که دوره ترافیک شان ماههای شمسی می باشد قابل استفاده می باشد ولی برای کاربران ECO که دوره ترافیک مطابق دوره سرویس شان می باشد، قابل استفاده نیست /////
مگه دوره ترفيك اكو چگونه محاسبه ميشه ؟
دوره ترافیک اکو از زمان شروع سرویس تا پایان سرویس هست!نقل قول:
ولی دوره ترافیک ART از اول ماه شمسی تا اخر ماه شمسی هست!
430 مگا بایت دارم باید تا اخر دوره یعنی امروز استفاده کنم!:10:
امروز صبح تماس گرفتم با نمایندگیشون تو اینجانقل قول:
نوشته شده توسط ahriman323;4287773[B
که توضیح دادم و طرف هم اسمم رو پرسید و چند لحظه بعد گفت قرار دادت همین الان داره پیگیری میشه و الان داره ارسال میشه واسه مخابرات
الان که رفتم سایت شاتل باز هم 53 هست
خدا بخیر بگذرونه :31:
راستی این سوال پایینی رو هم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم :31:
نقل قول:
الان فرم درخواست رانژه را می فرستند مخابرات حالا باید منتظر مخابرات باشی تا انشالله هر وقت حوصلشون شد رانژه کنن! رانژه که بشه دیگه زیاد کار نداره یکی دو روز!نقل قول:
سلام دوستان
من امروز تازه اینترنتم وصل شد . دیشب ساعت نه شب سفارش دادم فردا صبح ساعت یازده خط رانژه شد ! :31: دانشجوی شهرهای کوچیک بودن خوبیش اینه !!
فقط دوستان میشه درباره زمان هایی استفاده رایگان این شاتل یه کم توضیح بدید . من سرویس اکو 256 گرفتم سه ماهه . این فروشنده یه چیزایی درباره رایگان استفاده کردن توی روزای پنج شنبه و جمعه به من گفت . یعنی پنج شنبه جمعه ها کلا هر چی دانلود کنیم چیزی از ترافیکمون کم نمیشه !؟ یه سوال دیگه هم اینکه اینترنت رایگان شبانه از ساعت یک تا هفت صبح هستش یا از ساعت دوازده تا هفت صبح ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
سلامنقل قول:
تشكر از شما يعني اگر كسي پانزدهم ثبت نام كرد و مثلا art يك ماهه گرفت فقط تا سرماه ميتونه استفاده كنه و 15 روز اون ازبين ميره ؟
اگه اشتباه نکنم از پارس انلاین سروسی داشتی چرا اومدی شاتلنقل قول:
سرویسای اکو هفت روز هفته از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان دارد
سرویسای ارت علاوه بر هفت روز هفته پنج شنبه و جمعه هم دانلود رایگان دارد
موفق باشید
سلمنقل قول:
بله روزهاي پنجشنبه و جمعه رايگانه و از حجم ترافيك كم نميشه و شبها هم از ساعت 1 تا 7 صبح رايگانه .
نه سر ماه دوباره شارژ میشه!:31:نقل قول:
سلام
2 ماه از دوره 6 ماهه من که همش 8 گیگ ترافیک داشتیم مونده و این وسط 6 گیگابایت ترافیک اضافه آوردم نمیشه به هیچ وجه منتقلش کرد برای یک نفر دیگه؟
نه خير اون آرت ها هستن كه 5 شنبه جمعه رايگانه. اكو فقط شبانه.نقل قول:
لطفاً اشتباه راهنمايي نكنين دوست عزيز. :46::11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:قربون مرام همه 512 ها ...چون میخوام منم سفارش 512 بدم ...شاید ما خوش قدم بودیم سرعت رو تا 1024 ببرند بالا...البته یه سوال داشتم با توجه به این که تو گواهی اشتغال دانشجویی مدت زمان مشخص میکنند وقتی تاریخش تموم شد باید دوباره گواهی رو تمدید کنیم اگه این طوری باشه که واسه ما خیلی بد میشه چون کل دورمون دو ترمه و با یه پایان نامه ...اون وقت تکلیفمون چیه؟؟؟نقل قول:
ای بابا پینگم 300 هست :(
یکم اومدیم بازی کنیم ... پیچ شدم رفت !
چرا امشب این طوریه ؟
نه مطمئن باش همون 512 میبندن برات!نقل قول:
شما که پول 128 میدی 512 داری چه کاری هست بری 512 بگیری!
شما نامه را بگیر یه 1 یا 2 بگذار کنار مدتی که توی نامه گذاشتن!
من خودم دیدم توی سایت شاتل زده آرت ها پنجشنبه جمعه ها رایگان هستش . ولی من چند بار از مدیر فروش اونجا پرسیدم و گفتم مطمئن باشم که پنجشنبه جمعه ها رایگان هستش و اون ها هم با قاطعیت ! گفتن بله ! با خیال راحت استفاده کن !نقل قول:
حالا آخرش چی شد !؟ پنجشنبه جمعه ها رایگان هست یا نه !؟
نه بعد اون تاریخ قطع نمی کنن :21:نقل قول:
برای ارت بله پنجشنبه و جمعه و شبانه1تا7 رایگان هست ولی برای اکو فقط شبانه 1 تا7نقل قول:
شرمنده من فكر كردم art هست ممنون ازشما.نقل قول:
حالا ما هرچي بگيم شما باز شك دارين :31: كاري نداره 5 شنبه ساعت 12 بامداد اگه بيدار بودين اگه نه صبحش يه فايل كوچيك دانلود كنين بعد برين صفحه كاربريتون گزارش ترافيك اون روز رو نگاه كنين ببينين توي بخش ترافيك رايگان زده يا نه كه مطمئناً ميبينين نزده :31:نقل قول:
:40:
نه فکر نکنم امکانش باشه!حالا شما یک تماس بگیر و صحبت بکن ببین چی میگن!نقل قول:
توی 4 ماه 2 گیگ استفاده کردی؟! اصلا کانکت شدی!دی:
یه راه داره اونم اینه که یوزرت را بدی به کسی دیگه ای استفاده کنه توی همین مدت 2ماه.... (من در خدمتم:27::31:)
البته فکر کنم باید توی یه شهر باشید تا بتونید از اکانت همدیگه استفاده کنید.شما شیرازی شیپ شیپ جون کرج.نقل قول:
از دوستان کسی شماره مستقیم مدیریت شاتل تهران رو داره مشکلی دارم که فقط شاید مدیریت شون بتونه حلش کنه این کارمندای بی بخارش که نتونستن کاری کنن
ممنون میشم .
نه هر جا باشه میشه!نقل قول:
امتحانش مجانی هست شما یوزرو پست را بده!:31::27:
همین الان 3ماه شارژ کردم!
سلام بچه ها...من اگه بخوام از art 1 به eco 128 تغییر سرویس بدم شرایطش چیه؟؟
ممنون
تماس میگیری ودر خواست میدی و برات فاکتور جدید صادر میکنن و پرداخت میکنی و احتمالا از سرعت 512 لذت میبری:31:نقل قول:
البته به شرطی که مرکزتون از eco پشتیبانی کنه:46:
دمت گرم...البته من که شانس ندارم یهو دیدی واسه من 64 میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تماس میگیری و برات فاکتور جدید صادر میکنن و پرداخت میکنی و احتمالا از سرعت 512 لذت میبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به شرطی که مرکزتون از eco پشتیبانی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون 25 تومنو که واسه راه اندازی سرویس هست رو باید پرداخت کنم باز؟
نه دیگه حداقل همون 128 میشه:31:نقل قول:
نه اون هزینه نصب فقط برای رانژه هست و نصب مودم:46: