دوست عزیز شما روی اون مثلث کلیک کن تا diagnose فعال بشه و خطای بوجود اومده رو تشخیص بده
وقتی این کار رو کردی ببین چه اتفاقی میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز شما روی اون مثلث کلیک کن تا diagnose فعال بشه و خطای بوجود اومده رو تشخیص بده
وقتی این کار رو کردی ببین چه اتفاقی میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میزنم ولی فرقی به حالش نمیکنه خاموش روشن هم کردم فرقی نکردنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان سلام
بعد از 10 روز تلاشو کوشش آخر تونستم به صورت بریج وصل شم و شر اون ارور ها راحت شم حالا سوال دارم
1-از الان به بعد همیشه مودمو روشن بزارم و هر وقت خواستم از توی خود ویندوز کانکت شم یا اینکه مودم از پشت خاموش کنم وقتی خیلی وقت استفاده ندارم ؟
2- سوال دومم اینه که با وایرلس میخوام تو گوشیم یه چیزی دانلود کنم یا وبگردی باید چی کار کنم ؟گوشی که جایی نداره برا وارد کردن یوزر و پسورد؟
مهشاد جان رفتم یه کارت شبکه خریدم ایپی دادم وصلید پس یعنی پورت مادربورد موشکل داره؟؟/
نقل قول:نقل قول:
برای این که قطعی زیاد داره فکر کنم برای مودم باشه
مودمم اینه ، من فایلای آپدیت رو دان کردم حالا چه جوری Firmware مودم رو به روز کنم ؟؟؟
چرا برای Firmware وین انتخاب میشه مگه وین مهمه
امکان خراب شدن مودم هستکد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=83OLj3fg6Vpqkd6J
ممنون :11:
:40:
اینطور که به نظر میاد مشکل از پورت مادربوردهنقل قول:
حالا اگه دفعه بعدی که ویندوز نصب کردی بلافاصله بعد از نصب کارت شبکه ات یه بار دیگه مودم رو بهش وصل کن و امتحانش کن
یا اینکه یه مودم دیگه یا لپ تاب رو بهش وصل کن و امتحانش کن
بهتره مودم رو روشن بزاری مگه اینکه به مدت طولانی نخوای ازش استفاده کنینقل قول:
درسته گوشی جایی نداره که یوزر و پسورد وارد کنی به همین خاطر تنها راه اینه که مودم رو در حالت PPPoE بذاری
بچه ها یک مشکل :41:
من شاید این tplink 8901 بخرم !
تا جای که فهمیدم نمیشه از وایرلس مودم تو کامپوتر استفاده کرد درسه :19: پس به چه درد میخوره !×
نکنه مثل این گوشی ها فقط میشه نت گرفت ازش و از شبکه و اینا خبری نیست
:19: ایا نرم افزاری چیزی داره که تو PC نصب میشه و وایرلس میشه مثل وایرلس لبتاب یا نه کشکیه :27: ؟
ست کردم...نقل قول:
وصل هم شد ... اما پیج بار نمیکنه ... مگر اینکه برنامه ف ی ل ت ر شکن رو باز کنم... با اون کار میده
البته این هم بگم که من می خوام هم لن هم رو آی پی بدم و هم وایرلس ... که هر وقت خواستم از هر کدوم که می خوام استفاده کنم
دوست عزیز یعنی آخه چی نمیشه تو کامپیوتر ازش استفاده کرد ؟نقل قول:
با وایرلش هر کاری میشه کرد
میشه با لپ تاپ یا هر وسیله دیگه ای که وایرلس داشته باشه بهش کانکت شد و از اینترنت استفاده کرد
میشه باهاش یه شبکه وایرلس راه انداخت که همه سیتمها شبکه باشن و هم اینترنت داشته باشن
حتی اگه سیستمها با کابل به مودم وصل شن اونوقت هر سیستم یا لپ تاپی که با وایرلس به مودم کانکت بشه در واقع به شبکه کانکت میشه و اینترنت هم داره
میشه از مودم با وایرلسش به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد و یه شبکه رو به یه شبکه دیگه بصورت بی سیم متصل کرد
میشه از وایرلسش برای افزایش برد یه مودم دیگه استفاده کرد
بهرحال به نظر میرسه اصلا نمیدونی میخوای با وایرلسش چیکار کنی
شما تو لبتاب میتونی به یک وایرلس وصل شی. یا مستونه یک وایرلس بهت وصل شه ولی اینجوری که من فهمیدم نمیشه ما به کسی وصل شیم و فقط باید طرف مقابل به ما وصل شه !نقل قول:
اگر انجوری باشه پس نمیشه باهاش سرچ زد و وایرلس های اطرافو پیدا کرد درسته ؟:19:
یعنی وایرلسشون یک طرفه است یا من دارم اشتباه میکنم ؟
:19:
دقیقا سوالم اینه که میشه مثل یک کارت PCI ازش استفاده کرد ؟ یا نه
ایا نرم افزار خاصی داره ؟
نقل قول:
کسی چیزی نمی دونه ؟؟؟؟؟ :19:
من از ویندوز xp استفاده میکنم. اتصال با کابل lan. یه مثلث زرد رنگ رو علامت کانکشن میاد و وصل نمیشه!نقل قول:
و مینویسه limited or no connectivity
مشکل از کجاست؟
با سلامنقل قول:
اين هم راه حل كامل و دقيق
فقط انگليسيه
موفق باشيد.کد:http://www.pchell.com/support/limitedconnectivity.shtml
خب اگه قراره که دوتا سیتم بهم وصل شن چه فرقی میکنه که شما بهش وصل بشی یا اون به شما ؟! ( البته هیچ کدوم مستقیم به هم وصل نمیشن و هر دو به مودم کانکت میشن )نقل قول:
بهرحال جواب سوالت اینه که نه نمیشه مثل یه کارت pci ازش استفاده کرد و برای این کار باید یه کارت شبکه وایرلس بگیری
دوست عزیز به همین لینکی که دادی اگه دقت کرده باشی میبینی که انتخاب os تاثیری در انتخاب فریمویر نداره و هر os رو که انتخا کنی همون دو فایل برای فریمویر میادنقل قول:
برای firmware هم به نظر میاد باید دومی رو نصب کنی چون برای اولی نوشته منحصرا برای روسیه است
در ضمن بهتره قبل از اینکه فریمویر رو عوض کنی از قبلی یه backup بگیری که اگه مشکلی پیش اومد بشه قبلی رو استفاده کرد
همچنین بهتره چک کنی که firmware جدید با firmware خود مودم فرق داشته باشه
نقل قول:
بیشتر برای این که مودم خراب نشه یا مثلا بد تر بشه نگرانم
backup گرفتم همچین فایلی داد backupsettings.conf با حجم 1.81 KB
این backup از settings اما backup از firmware میشه گرفت ؟؟؟
ورژن firmware رو کجا باید ببینم ، توی Summary عنوان Software Version با Bootloader (CFE) Version هست کدوم ورژن firmware میشه؟؟؟
ممنون :11:
یکی مشکل ما رو فارسی حل کنه!!نقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
من از ویندوز xp استفاده میکنم. اتصال با کابل lan. یه مثلث زرد رنگ رو علامت کانکشن میاد و وصل نمیشه!
و مینویسه limited or no connectivity
مشکل از کجاست؟
دوست شما کابلتو چک کردی؟نقل قول:
ببین شاید مشکل از کابلته ... سالمه ؟
آره کابلم سالمهنقل قول:
؟؟
شما IP رو دستی ست کردین ببینین مشکل حل میشه یا نه ؟
یکی راهنمایی کنه.نقل قول:
شما با کانکشنی که ساختی کانکت میشی ؟
من؟نقل قول:
آره میشم.
نقل قول:
----------:43:
نه نتونستم ست کنم. چیزایی که گفتی اصلا ندیدم!!نقل قول:
ویندوزم xp هست.
؟؟؟
ببخشيد اشتباه گفتم.اي پي مودم 192.168.1.1 هستنقل قول:
نكته گيج كننده اينه كه توي دستورالعمل شاتل گفته ادرس دي ان اس رو اي پي دي ان اس هاي اينترنتي بديم (مثل 4.2.2.4) ولي شما ميفرماييد اي پي مودم رو بديم.در هر دو 2 صورت من امتحان كردم ولي جواب نگرفتم..
ميشه كمكم كنيد؟
حالا خوبه که خودت حرفام رو نقل قول کرده بودی !نقل قول:
ببین دوست عزیز اینو روی تجربه چند ساله خودم بهت میگم ممکنه هیچ دلیل منطقی هم نداشته باشهنقل قول:
اگه از کیفیت خط و سلامت مودمت مطمئن هستی ولی بازهم مشکل داری باید بهت بگم که من هم هر وقت مودم رو در حالت bridge کانفیگ میکنم و از کانکشن برای اتصال استفاده میکنم همین مشکل رو دارم یعنی با اینکه دیسکانت نشدم ولی هیچ سند و رسیوی ندارم و مثل این میمونه که ارتباط قطع شده در واقع به نظر میاد ارتباط فریز شده
ولی با کمال تعجب در حالت اتصال خودکار مشکلی ندارم
حالا شما مودمت رو در حالت PPPoE کانفیگ کن و بیبین باز هم مشکل داری یا نه ؟
برای مودم من که ورژن رو در قسمت software version نوشتهنقل قول:
ولی به نظر من بهتره که مودم رو با یه خط دیگه تست کنی تا مطمئن بشی که اشکال از خود مودمه مثلا اگه میتونی مودم رو با مودم دوستت عوض کن ببین چی میشه
اگه باز هم مشکل داشت اونوقت فریمویر رو عوض کن
سلام من روز پنجشنبه صبح یه سرویس اینترنت ADSL گرفتم که همون لحظه منو ثبت نام کرد و 4-5 ساعت بعد هم با مخابرات تماس گرفتم و گفت که ADSlتون وصله.
مودم من TP-Link TD 8811 است. تمام مراحل رو میرم ولی در مرحله آخر خطا میده.
من با این تنظیمات جلو میرم:
VCI=35
VPI=0
pppoe
llc
user= شماره تلفن
Pass= کد شهرستان+شماره تلفن( البته کد بدون صفر اولیه)
کشور=ایران
نوع=other
نمیدونم چرا خطای 020 میده؟؟
لطفا کمک کنید.
چه جوری باید این کارو بکنم؟نقل قول:
با cd درایور مودم این تنظیمات رو انجام میدینقل قول:
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
اگه بلد نیستی مودم رو کانفیگ کنی آموزشش اول همین تاپیک هستنقل قول:
سلام
من می خوام برای یکی از دوستان یه مودم وایرلس adsl بگیرم. ولی چون تاحالا از وایرلس استفاده نکردم، نمی دونم چی براش بگیرم. قیمتش از 80 بیشتر نشه. حداقل 3 تا پورت وایرلس و 2 تا پورت لن داشته باشه. اگه asus باشه که بهتر.
یه مقدار سرچ کردم به مدل asus-g31 رسیدم. دوستان این مدل رو تایید می کنید؟ و آیا همه شرکت های isp این مدل رو ساپورت می کنن؟ اگه مدل های دیگه رو هم معرفی کنید ممنون می شم.
بله با سی دی ارور 020 میده در آخرین مرحله و با 192.168.1.1 هم که میرم و save&reboot میزنم بازم وصل نمیشه.نقل قول:
دوباره الان با مخابرات تماس گرفتم میگه adslتون وصله مودمت رو کانفیگ کن.
چه کار کنم؟
در ضمن 3 چراغ روشنه: Power-ADSL-Lan
و چراغ Internet خاموشه (usb هم خاموشه که کاری نداریم)
درسته ولی چیزایی که گفته بودی رو ندیدم.نقل قول:
هنوز یه مثلث زرد رو نماد کانکشن میاد. چه کار کنم؟
دوست عزیز اصلا نیازی به اون cd نیستنقل قول:
شما اول مودم رو ریست کن بعد با وارد کردن 192.168.1.1 برو داخل تنظیمات مودم و از اونجا کانفیگش کن
چكار كنم؟؟راهنمايي نميكنيد؟نقل قول:
اکثر مودمهای وایرلس 4 تا پورت لن دارن.نقل قول:
در مورد وایرلس از پورت صحبت نمی کنن و نمی گن پورت وایرلس. مودم وایرلس هر تعداد لپتاپ و موبایل که در محدوده بردش باشه رو به خوبی جواب می ده ( فکر کنم 32 تا)