این یارو با قیمتهای فضایی که زده محاله بتونه مشترک جمع کنهنقل قول:
پ.ن: شاتل که دست همه رو از پشت بسته دیگه این همه هم گرون نیست
این زده 128 یک ماهه 2 گیگ 14 تومن :n02:
(نوین نت 128 1 ماهه 5 گیگ 7500 تومن که از 8 شب تا 1 صبح هم نیم بهاست):n02:
Printable View
این یارو با قیمتهای فضایی که زده محاله بتونه مشترک جمع کنهنقل قول:
پ.ن: شاتل که دست همه رو از پشت بسته دیگه این همه هم گرون نیست
این زده 128 یک ماهه 2 گیگ 14 تومن :n02:
(نوین نت 128 1 ماهه 5 گیگ 7500 تومن که از 8 شب تا 1 صبح هم نیم بهاست):n02:
سرعت 50 واسه 512 خیلی خیلی خیلی افتضااحه - 128 من الان گاهی 40 میزنه :n02:نقل قول:
برای شاتل رو ندیدم ، ولی سرعت آپلود رو تا 128 زده و سرعت دانلودش رو تا 768KB . معمولا شرکت هایی که به تازگی راه اندازی شدن ، خدمات بهتری میدن . حالا نمیدونم این شرکتو میشه روش حساب کرد یا نه . :n02:نقل قول:
نماینده داتک هستن مال یکی از دوستانهنقل قول:
راستی برای شما محدوده یا نامحدود ... دیگه وقتی ضریب اشتراک یک به ده معلومه سرعتش همینه ... آخه چاره ای ندارم ، پس کدوم سرویسو بگیرم . من چند بار از سرویس محدود همارا استفاده کردم ، ولی خیلی زود حجمش تموم میشه .نقل قول:
دقیقا منم بخاطر همین 128 نامحدود گرفتم از مکس نت -نقل قول:
این طرحای CRA اینجوری سرعتشون کمه ولی خب همون آسیاتک خدایی 256 طلاییش واسه دوستم سرعت دانلودش 60 میشد پینگش جالب نبود ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا معرفی کنید پینگش خوب باشه دانلود نخواسیم شبانه 50 هم خوبه واسه من فقط پینگ زیر 150 میخوام:n14::n13::n24:
پینگ مخابرات از همه جا بهتره.من سه تا شرکت عوض کردم مخابرات از همه بهتر بودنقل قول:
بلاخره این سایت لود شد(ولی نه تو ویندوز):n02::n04::n04:
احساس میکنم همون شاتل دارم استفاده میکنم :n02:
با سرور لندن:
اینم پینگ تست:
حالا گذشته از همه اینا
خواهشا هر کی جای خوب سراغ داره که پینگ اروپا زیر 180 باشه بگه :n02::n02::n02:
از خود مکس نت که حتی اینترنتم قطع باشه بازم با همین سزعت میگیره بهتره از اینجا امتحان کنی ما واسه تست سرورا از این لینک استفاده میکنیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من الان هم مکس نت دارم هم صبانت بنظر من صبانت نه تنها افت سرعتش کمه بلکه پینگ اروپاش حول حوش 170 180 هستنقل قول:
تازه کابلاشونم از گرجستان رد نمیشه :n02:
من نمیفهمم چرا سرعت دانلود شما به حد واقعی خودش رسیده ولی مال من از ۶۰ بالاتر نمیره:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.bcn.ir/adsl/services-price#طرح-ویژه-سرویس-های-محدود-حجمی-adsl۲
کسی از وضعیت پینگ دانلود خبر داره؟؟؟
این ماه adsl هرکی تموم شد یه ماه تستی ازینجا بگیره ببینیم داتک چطوره :n02::n09:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اگه به گفته آقا امین شرکت بلوط یکی از نمایندگان شرکت داتک باشه ، با توجه به تستی که دوستمون گرفته ، فکر نکنم پینگش زیاد خوب باشه .
نقل قول:
یه کلام ختم کلام
تو تبریز به غیر از مخابرات و مکس نت هیچ کدوم پینگ درست و حسابی که ما انتظار داریم ندارن
تو اوبونتو بیشتر از ۱۰ تا سرور برای دانلود مخازنشون رو تست کردم ولی متسفانه سرعتم بیشتر از ۱۰ تا نمیشه(اعصاب آدم رو میریزه به هم)
بچه ها کسی میتونه جیمیلشو تو حالت استاندارد ویو با تم کمتر از ۳۰ ثانیه لود کنه؟؟؟
قبلا ها برای من کمتر از ۵ ثانیه با تم لود میشد ولی الن باید بیشتر از ۵ دقیقه صبر کنم :n03:
خسته شدم از بس به جیمیل با بیسیک ویو رفتم :n02::n02:
حالا دوستان بنظرتون من کلاسیک مخابرات رو بگیرم یا مال مکس نت؟:n13:
مال من امروز خوبه چند روز پیش وضعش خراب بود اصلا باز نمیکردنقل قول:
فعلا هیچی نگیر به نظرمنقل قول:
یکم صبر کن ببینیم چی میشه :n02:
با توجه به این وضعیتی که همه شرکت ها دارن ، منم فعلا صبر میکنم و امروز که اعتبارم تموم میشه ، میخوام به مدت یکماه دیگه از همارا سرویس بگیرم ( 2GB - 13500 ) - بعد اون که وضعیت همه شرکتا درست شد ، تصمیم میگیرم که کدوم شرکتو انتخاب کنم .نقل قول:
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ، تشکر میکنم . :n16:
راستی وضعیت اینترنت مخابرات چطوره ( سرعت دانلود و پینگش ) . تعرفه هاش خوبه یا نه . مثلا 128 یا 256 نامحدود رو چقدر میدن .نقل قول:
مخابرات سرویس نامحدود ندارهنقل قول:
همه نامحدود ها مال هماراست که به درد نمیخوره
ولی من الان خودم ۱۲۸ محدود مخابرات دارم که قبل از خرابی سرعت دانلودم حدود ۱۷۵ بود و پینگم با مکس برابر بود ولی الان سرعت دانلود از خیلی کم سرور ۶۰ و از اکثر سرور ها زورکی ۲۰
پینگ هم که افتضاح به تمام عیار:n02::n02:
من امتحان کردم 300 تا 350 تا میرفت ولی از سرور خارج میگیرم تا 30 تا بیشتر نمیره شما هم یه تست کنیدببینید واسه شما هم همینجوریهنقل قول:
vip مکس نت :n05:
داش حسين تو ميگي ،منم ميرم ،عوض ميکنم ، بعد از شانس بد من اينم خراب گالار!نقل قول:
حالا نميدونيد کي درست ميشه !
شرکت که به ما جواب درست حسابي نميده!
کشتن مارو!
3 روزه مال همارا هم افت شديد داره!:n27:
speedtest.net هم نميره!
شبا هم اینجوری میمونه سرعت یا افت میکنه؟نقل قول:
نوسان شدید داره ( بین 250 - 450 ):n04::n04:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
مال شما هم نوسان داره یا فقط مال من اینطوریه ؟:n28: ؟
مال من نوسانش خیلی زیاده متاسفانه زنگ هم زدم 2121 گفت مشکل از خطتونه :n29:نقل قول:
پشتیبانی به این میگن .
یکی از دوستام از این شرکت سرویس داره ، میگه 60 گیگ دانلود کرده که اگه میخواستن حساب کنن باید نزدیک 200 تومن پیاده میشد .
به مدت یکماه اینترنتم رو تمدید کردم ( سرویس Classic - 2GB - 13500 ) که به خاطر امتیازم 3GB جایزه گرفتم ... امیدوارم که همه این مشکلات حل بشه و راحت بتونیم از اینترنتمون استفاده کنیم .
اونا انسان اند !نقل قول:
کسی میدونه نوسان شدید سرعت دانلود از چی میتونه باشه ؟ :n13:
سرعت دانلود من 2 ماهه که بین 250 تا 470 نوسان داره و اصلا ثابت نمیشه ؟!!:n28::n13:
خیلی خوب جواب دادن خوشمان آمد...........
کد:
با سلام
مشترک گرامی
جهت سفارش آنلاین می توانید از طریق سایت Tabriz.shatel.ir قسمت سفارش آنلاین اقدام نمائید.
در مورد افت سرعت در سرویسهای محدود همان طور که شرکت شاتل در بازه زمانی یک الی هشت بامداد که زمان مصرف رایگان می باشد مشترکینی که در این بازه به صورت ممتد اقدام به دانلود فایلهای حجیم نمایند جهت جلوگیری از ضایع شدن حق بقیه مشترکین این مرکز پهنای باند آنها به صورت اشتراکی خواهد شد ولی این به منظور جریمه این مشترکین نیست، مشترکینی که بتوانند مصرف خود مدیریت نمایند به هیچ وجه مشکلی نخواهند داشت.
سرعت دانلود مشترکین سرویس اکو 2 مگ از سایتهای معتبر بالای 200 Mbps می باشد و در زمانهای رایگان چون تمامی مشترکین در این بازه اقدام به دانلود می کنند ممکن است سرعت دانلود شما نسبت به زمانهای عادی کمی افت داشته باشد.
در مورد Ping Timeها شایان ذکر هستیم ممکن است در برخی موارد به دلیل مشکل زیرساختی اینترنت کشور و یا خارج از کشور در برخی زمانها بالا باشد که این مورد را با تست Ping Timeهای سرورهای شاتل می توان چک کرد که مشکل هست و یا نه.
در مورد مشکل packet Loss هم مانند مورد Ping Time در صورت بالا رفتن Ping Time بنا به دلایل گفته شده باعث بروز Packet Loss خواهد شد ولی در زمانها عادی که مشکلی در شبکه اینترنتی نیست شما مشکل Packet Loss نخواهید داشت.
در صورت اینکه مشکل و یا سوالی در این باره دارید می توانید با بخش پشتیبانی فنی که به صورت 24 ساعته می باشد تماس بگیرید و مشکلات و سوالات خود را مطرح نمائید، شماره تلفن بخش فنی 3383838 داخلی 2 می باشد
با تشکر
خدایی پشتیبانی شاتل رو همه شرکت هاست