سلام دوست عزیزنقل قول:
مربوط به باگ و این حرفا نیست
شما تغییر دادی به 5-128 اگه حساب کنی می شه 5120MB که برا هر روز می شه 170MB
و واسه 8 روز می شه 1365MB ، می بینی که سیستم درست حساب کرده و قاعدتا هم باید همینطور باشه.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
مربوط به باگ و این حرفا نیست
شما تغییر دادی به 5-128 اگه حساب کنی می شه 5120MB که برا هر روز می شه 170MB
و واسه 8 روز می شه 1365MB ، می بینی که سیستم درست حساب کرده و قاعدتا هم باید همینطور باشه.
به شرکت ارتباطی ندارهنقل قول:
شما با وایرلس از WiFi لپ تاپ استفاده میکنید، نه مودمش
من فکر نمیکردم اینجوری حساب کنن!نقل قول:
راستی الان میانگین دانلود شبانه شما با اندیشه چقدره؟
چون بالای 1 سال بود که سرویس محدود نگرفته بودم، آمارش دستم نیست
دیشبی 1.5 گیگ گرفتم
راستش من لنگرودم u-128 دارم. اینم آمار دانلودم با networxنقل قول:
عجب برنامه ایه راستی. خیلی امکاناتش جالبه. رایگان هم هست. واسه 10 دقیقه از ------------- دانلود کردم
آمارش با networx اینه:
Incoming Outgoing
======== ========
Current Transfer Rate 27.6 KB/s 1.00 KB/s
Average Transfer Rate 29.5 KB/s 1.26 KB/s
Maximum Transfer Rate 109 KB/s 6.81 KB/s
Total Data Transferred 17.3 MB 760 KB
Since 10/30/2011 10: 40 :34 PM
Elapsed time: 00-10-01
این برنامه هم خیلی جالبه Netbalancer
همه پروسس های سیستم رو نشون می ده و میزان ارسال و دریافت همشونو.
اگه پروسسی بدون اطلاعتون در حال دریافت و ارسال باشه راحت متوجه می شین. اینم لینکش:
کد:http://seriousbit.com/download?file=NetBalancerFreeSetup.exe
یه مدتیه که وقتی تریس می گیریم یه ip invalid که تو خط هشتم قابل مشاهدست داریم. این موضوع خیلی مشکوکه. فکر میکنم تحت کنترلیم. قبلا این طوری نبود. آیا دوستان هم اینو دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه تحت کنترل بودن چه ربطی به IP valid , invalid داره اخه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!نقل قول:
عزیز من این یعنی شبکه داخلی.یعنی متصلیم به اینترانت ملی.
دوستان گزارش بدن
منطقه 4 مخابراتی ، نیم ساعته اینترنت رفته رو هوا . سرعت دانلود 2 الی یک کیلوبایت !!! ( خدا پدر دیال آپ بیامورزه ، 3 الی 4 kb بود ) . یک دفعه اینجوری شده .
مال شما هم همینجوریه . 256 نامحدود ، مخابرات
کسی cra های شاتل و پارس آنلاین رو داره ؟ قابل رقابت با نامحدودهای اندیشه هست و ارزش داره؟
TimeWarp جان
مگه تو رشت مخابراتم سرويس ميده؟!!
اون وقت كه سرويس رو زمين بود مگه سرعتش چقد بود؟؟؟
مژده به دوستان عزیز رشتی .
مخابرات اعلام کرد که سرویس های اینترنتی داده می شود.(به زودی)
با تشکر.
هادی
نقل قول:
شرکت گیلانت - اول چهارراه گلسار
256 نامحدود سرعت دانلودش روی 40 ثابته وقتی رو زمینه .:27:در تمام طول شبانه روز
این چند ماهی که من دارم ازش راضیم و زیاد اذیتم نکرده .
تا دیشب که حدود 4 ساعت اینجوری بود و رفت رو هوا .:2:
این خدایش از اون حرفا بودانقل قول:
چطور به این نتیجه رسیدی؟؟
چون private???
بیخیال بابا برای کنترل شدن اینترنتمون راه های راحتتری دارن نیاز به این کارها نیست
خوب این از اون حرفا بود. باشه قبول. حالا بفرما بگو اون ip private از کجا اومده و دلیلش چیه؟نقل قول:
دقیقا هم بعد از اون قطع و وصل های مکرر اینترنت و قطع شدن vpn ها این ip اضافه شد.
جالب اینه که تو شهرهای دیگه هم از اون دوستان سوال کردم دقیقا برای خیلی ها ip
10.10 اضافه شده. بعدش اگه شک داری یک بار vpn کانکت کن بعد تریس بگیر میبینی که همچین مورد مفتضحی
وجود نداره. من به هر حال ته و توی این قضیه رو در میارم. چون تا حالا هیچ کس جواب درست حسابی نداده.
همش جوابشون در این حد بوده : " بیخیال" ،"ول کن " ، "وابده".
با پول این سرویس میشه 256 نامحدود اندیشه گرفت سرعت 50 تا 55.شب و روزنقل قول:
با تشکر.
هادی
ته و توی این قضیه رو در آوردی ، اینجا قرار بده . از اینا چیزی بعید نیست . البته من در این زمینه اطلاعاتی ندارم و نمیتونم نظری بدم .:10:نقل قول:
اینقدر از اندیشه تعریف شنیدم ( اونم تو این تایپک ) به خصوص تو خط چهار ، از ده متری شرکت اندیشه هم رد نمیشم چه برسه ازشون خدمات بگیرم :31:نقل قول:
اون روزایی که بچه های اندیشه تو خط 4 از سرعت پایین و پینگ بالا می نالیدن ، نت من مشکلی نداشت ( منظورم همین دو ماه پیشه ) .
موفق و موید باشی .:10:
دوستان اين اينترانت ملى كه دوستمون ميگه رو گفته بودند تا پايان سال راه اندازى ميكنند
لابد الان در حال راه اندازى و آزمايشند ديگه
اين كه مخفيانه و مشكوك نيست!
قرار نيست به ملت مراحل فنى كار رو بگن
يه گزارش بدم اسپم نباشه!
انديشه بين هوا و زمينه
CRA هیچ ربطی به سرویس نا محدود نداره! قانون 1 به 10 روش اجرا میشه.کلا یه جور رفع مسئولیت در قبال یه قانون بود!یقینا اندیشه هم دیر یا زود یه همچین سرویسی میاره( البته اگه تا الآن نیاورده باشه) سرعت سرویسهای نامحدود اندیشه هم قابل مقایسه با سرعت سرویس های نا محدود شاتل نیست. شاتل خیلی بیشتره. البته به همون مقدار هم قیمت سرویس های نا محدود اندیشه خیلی کمتره.نقل قول:
شاتل رو که دیگه نگو. FUP صدای همه رو در اورده . FUP رو نامحدود شاتل هم اجرا میشه. من شنیدم شرکت " کانکشن رایانه خفن " می خواهد بیاد سرویس 100 مگ بده 1500 تومن ولی قانونش اینه که فقط باید یاهو مسنجر کار کنی اونم فقط چت وگرنه FUP میشی. تازه در ساعت فقط باید 5 بار pm بزنی وگرنه دوبل FUP میشی.نقل قول:
نکته جالب اینه که مخابرات گیلان خودش سرویس CRA نداره!
اندیشه خط 4
پایداری خط یک هفته :10:
یعنی پایداریت فقط یه هفته طول میکشه FOA جون ؟ خدا بت صبر بده :31: بتلفیلد 3 و نصب کردی؟نقل قول:
شاتل سرویس 2 مگ خط 5.
آره همینشم غنیمته :31:نقل قول:
45 تومن پولشه فعلا نمیصرفه :46:نقل قول:
یعنی تا قبل از این شما احساس می کردی که تحت کنترل نیستی، و الان تازه تحت کنترل قرار گرفتی؟!! هیچکس کاربر عادی در اینترنت نیست که تحت کنترل نباشه، چه در ایران، و چه در هر کجای دنیا، حتی ایستگاه فضایی بین المللی! کنترل و نظارت بر کاربران اینترنتی در همه دولت ها وجود داره، تفاوت در میزان نمایان بودن این نظارت هست؛ یکی با فیلترینگ و یکسری کارهای دیگه خودش رو تابلو میکنه، یکی هم با کمک چند ده سوپر کامپیوتر روزانه بخش عمده ایی از ترافیک اینترنت رو پالایش میکنه، ولی صداش رو در نمیاره ;-)نقل قول:
یه مدتیه که وقتی تریس می گیریم یه ip invalid که تو خط هشتم قابل مشاهدست داریم. این موضوع خیلی مشکوکه. فکر میکنم تحت کنترلیم. قبلا این طوری نبود. آیا دوستان هم اینو دارن.
اون آی پی های 10.10 الان چند وقتی هست که در پینگ های کاربران مختلف در شهرهای مختلف دیده میشه، و احتمالا گیت های ورود و خروج ترافیک از شبکه ملی هستند. البته شبکه ملی اطلاعات هنوز راه اندازی نشده، بلکه به تدریج بخش های مختلف که آماده میشند، وارد مدار میشند.
وجود همچین شبکه ایی، به خودی خود، چیز مثبتی هست، و در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا وجود داره. همچین شبکه ایی باعث افزایش سرعت قابل توجه در مبادلات داخلی، افزایش امنیت داده های ملی، و کاهش هزینه های ترافیک بین المللی میشه. البته به شرطی که به درستی راه اندازی بشه، و به درستی هم ازش استفاده بشه.
در هر صورت هرکس برای استفاده از اینترنت از مسیرهای مشخص ورود خروج که برای کاربرا گذاشته میشه عبور می کنننقل قول:
اینهم دقیقا یکی از همون getaway هایی هست که در مسیر اینترنت ایران وجود داره
یادت باشه خیلی وقته اینترنت ایران کنترل شدست
در هر صورت اگه اطلاعات جدیدی درباره اش پیدا کردی حتما اینجا بزار
ممنون VDeveloper .
شما بعد مثبتش و نگاه کردی. یه جا نکته خوبی اشاره کردی ولی سریع رد شدی.
" احتمالا گیت های ورود و خروج ترافیک از شبکه ملی هستن"
منم قبلش گفتم این یعنی اینترانت ملی.
بعدش این جمله که خیلی درست گفتین:
" البته به شرطی که به درستی راه اندازی بشه، و به درستی هم ازش استفاده بشه."
میدونید چرا میگم . نرم افزاهایی مثل zone alarm خیلی اوقات پیغام attack داشتن.
یا attack از DNS ها.
ولی موردی که تازه دیدم علاوه بر اون IP 10.10 یه IP 10. دیگه هم خط 5 اضافه شده .این دیگه واقعا نوبرشه.
سلام دوستان،کسی اخیرا از سرویس 512 نامحدود پارس وی استفاده کرده؟اگه آره می دونه سرعت دانلود چنده؟
در مورد 256 نامحدود اندیشه ام اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون می شم.
256 اندیشه سرعت دانلود 50 تا 60 هستنقل قول:
از نامحدودهای پارس انلاین کسی راضی نیست فکر نکنم قابل مقایسه با اندیشه باشه باز پایین میتونی بپرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&page=1283
ممنون دوست عزیز،آخه اسم 512 یکم وسوسه برانگیزه،از پارس انلاین خیلیا ناراضی بودن ولی اخیرا بعضی کاربرای خط دو اظهار رضایت می کنن.به هر حال بین 50 تا 60 سرعت نسبتا خوبیه اگه استیبل باشهنقل قول:
من روز 3 آبان رفتم شرکت پارس وی واسه ای دی تس ال ثبت نام کردم . به اسم شرکت ثبت نام کردم . حالا بعد از این همه مدت هنوز ای دی اس ال من وصل نشده . هرچقدر تماس میگیرم باهاشون شمارمو میگیرن میگن خبر میدیم تا اینکه امروز بهم گفتن یه مشکلی برای ما پیش اومده که ای دی اس ال شما تا هفته ی بعد وصل میشه . میخوام بدونم که دلیل این کارشون چیه ؟؟؟ اصلا چرا اینقدر باید طول بکشه . منطقه پی سی گلسار زندگی میکنم .
سلام به تمام دوستان
حدود یک هفته هستش که نتم مشکل پیدا کرده . من 256 نامحدود دارم تو منطقه 4 . سرعت دانلود روی 40 تا 35 نوسان داره اما حدود یک هفته هستش که هر نیم ساعت به نیم ساعت یکدفعه سرعت صفر میشه و حدود 30 الی 40 ثانیه به همون شکل میمونه و دوباره سرعت به حالت قبلی برمیگرده .
دو بار ( که یکیش همین امروز بود ) نزدیک به 2 الی 4 ساعت قطعی نت داشتم و اصلا کانکت نمیشد و ارور 718 میداد .
سر قطعی ها که زنگ زدم به پشتیبانی گفتن دیتا مشکل پیدا کرده اما وقتی در مورد این مشکل پرسیدم ، جواب درست و حسابی نداشتن که بدن .:2:میگن که فقط شما همچین مشکلی داری و تا حالا کسی در این مورد تماسی نگرفته . صد در صد خودشونم نمی دونن .:21:
جالب اینجاست که چراغ لینک مودم ثابته و مشکلی در لینک نیست و فقط دیتا قطع میشه .
تصویری هم که در زیز گذاشتم مربوط میشه به زمانی که این اتفاق میفته و دیتا به صورت ناگهانی قطع میشه و سرعت صفر میشه .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در مورد پینگم بگم که در این حالت تایم اوت زیادی داره .
خواهشا اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید و بگید که اشکال کار از کجاست .
پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و موید باشید
دوستان شاتلی ... من دیشب تا صبح سرعت دانلودم زیر 5 بود !! :2:و واقعا وضعیت فوق الفتضاحی بود !! فقط این بلا سر من اومد یا دوستان دیگه که از شاتل سرویس میگیرن هم همین وضع رو داشتن ؟! :2:
نقل قول:
سلام دوست عزیز قطی کلی واسه اندیشه و ربطی به خط 5 یا غیره نداره چون من هم همین مشکل را دارم
منم خط 4 هستم دیروز از ساعت 5 تا 12 شب فط بود الانم که وصل شده اما بازم قط هست چون نمیشه به هیچ وجع هیچ سایتی را باز کرد یا باز نمیکنه یا اگر باز میکنه نصفه میاد
جالبش اینجاس کسی تا حالا دیده که سرعت دانلود 40 باشه بعد نتونی سایتی را باز کنی من که میگم اینا همش کارای عمدی واسه اینکه چیز پی ان استفاده نکنید :31::31::31:
از ساعت 8 امروز صبح تا ساعت 10 و نیم ، دوباره کاملا قطع شد . معلوم نیست چیکار دارن میکنن .:2:نقل قول:
:27: FUP شدی برادر. همه چی خوب بود دیشب . ثابت 250 KB/s تا صبح.نقل قول:
الان هم مشکل داره بزارین یه چیزی بهتون بگم تا تست کننین هر وقت دیدین که مشکل دارید مدم را ریست کننین یعنی یه خاموش روشن کننین ای پی عوض میشه و مشکل برای یک ساعت حل میشه اما بعد یک ساعت دوباره همون اش و همون کاسه میشه
تست کنید :31:
آی خدا خیرت بدهنقل قول:
من چند روز هست که دقیقا همین مشکل رو دارم(خط4 اندیشه) یعنی سرعت فول هست ولی صفحه یا باز نمیشه یا نصفه باز میشه و جالب اینه که بعضی سایتا خیلی سریع باز میشه مثلا فارس نیوز:31:
جالب تر اینکه من با 3 نفر مختلف تو پشتیبانی شرکت صحبت کردم جوابا رو داشته باشید:
1:آقای .. : شما که از صبح 500 مگ دانلود کردی:27: مودمت. روشن خاموش کن حل میشه(نتیجه=حل نشد)
2:آقای .. :دیتا 2چار مشکل شده درست میشه(البته قطعی داشتیم ولی این قضیه قبل از قطعی دیشب وجود داشت)
3:خانم .. :(که خنده دار ترین جوابو داد) نه مشکلی نیست دستگاتو ببر یه خدمات کامپیوتری؛میگم خانوم با لب تاپ هم تست کردم همینطوریه = میگه من دیگه نمیدونم :16:
قضیه 60درصد سفیدسیه
دوستان لطفا جملگی با پشتیبانی تماس بگیرید چون به من گفتن کسه دیگه ای چنین مشکی نداره
عزیز من اینها خودشون هم نمیدونن مشکل از کجاست مشکل اینها نیست گفتم مشکل کلی و داران از عمد این کارها را انجام میدن
یعنی مشکل کلی هست؟یعنی شاتل هم مشکل داره؟خطهای دیگه اندیشه مشکل دارن؟نقل قول:
فکر نکنم
به نظرم خط4 اندیشه همیشه یه مرگش هست ،یا هرتستی رو اول اینجا انجام میدن و وقتی به پایداری رسید رو خطهای دیکه هم اعمال می کنن :27:
الان پینگ 250 هست ولی هر 10 ثانیه تایم اوت میده نمیشه عملا بازی کرد! مشکل عدم باز شدن سایت رفع نشده هنوز
fup کیلو چنده باوو :18:من که نامحدود ندارم !! شاتل - 128 - محدود 3 گیگ !! حتی تو یه هفته ی گذشته شبی نبوده بیشتر از 600 مگ دانلود کنم :hmm::eh:نقل قول:
.
حتی الان یعنی 5 بعد از ظهر هم یکم مشکل دارم !! :2: من مرکز 4 هستم کسی تو مرکز 4 همچین مشکللاتی نداشته ؟! :41:میگم شاید بخاطر این وضعیت هوا باشه ! اخه سابقه دارن :31::2: