البته لنز بدون II هستنقل قول:
بدنه رو خوب خریدی ، چه بیمه ای یا گارانتی ؟؟؟
البته لنز بدون II هستنقل قول:
بدنه رو خوب خریدی ، چه بیمه ای یا گارانتی ؟؟؟
نقل قول:
گارانتی ایده ال رم هم گرفتم SanDisk به قیمت 43 تومن
بین 300-350 انتخابی بهتر از Canon PowerShot SX230 HS هست؟
مرسی.
برای دوربین های کانن مدل powerdshot sx150 چه نوع باطری تا ظرفیت 2100 میلی امپر پیشنهاد میکنید؟
راستی میشه دو تا باطری که همراه این دوربین هاست رو شارژ کرد؟
مارک باطری که همراه دوربینمه پاناسونیکه امکان شارز دارن یا اینکه باید جدا گانه خرید؟
چه مارکی و چه ظرفیتی؟
امروز بالاخره رفتم و Canon SX230 را خریدم به همراه مموری و کیف .
شد 385 + 12 + 22 .
عکس های توی روز و روشنایی کامل کیفیت خوبی دارند ولی با عکس های تو محیط های تاریکش حال نکردم . نویز زیاد داره . اونجوری که تعریف میکردن بهم نچسبید .
کیفیت فیلمبرداریش تو شب چطوره ؟نقل قول:
اقا کسی تا حالا با این دوربین عکس گرفته؟ Canon IXUS 115 HS من مصمم شدم برای خریدش فقط می ترسم برای عکاسی عادی تو ذوقم بزنه مثلا هیچ تفاوتی با عکس های دوربین گوشیم حس نکنم و از اینکه بالاش پول دادم پشیمون بشم. تبریز رفتم نمایندگی کانن نداشتش مخوام از دیجی کالا خرید کنم. لطفا یکی که با این دوربین عکاسی کرده راهنمایی کنه تا امروز فردا سفارش خرید بدم.:13:
IXUS 300 , IXUS 310نقل قول:
البته SX230 کامل تره
کاملیون سفید هست 2700نقل قول:
خیر
جیگر مارک 2 که نخریدی اون بهترین رده خودشهنقل قول:
شما چقدر میخواهید هزینه کنیدنقل قول:
هنوز فیلم برداری تو شبش را امتحان نکردم . حقیقتا تو روز هم امتحان نکردم ، فقط یه کم تو خونه باهاش فیلم گرفتم .نقل قول:
شرمنده ولی یعنی چی مارک 2 که نخریدی ؟نقل قول:
جیگر مارک 2 که نخریدی اون بهترین رده خودشه
راستش با سمپل ها و review هایی که از این دوربین دیده بودم فکر میکردم عکس هاش کولاک میکنه ولی عملا توی شب و بدون نور کافی ( مثلا اتاق کم نور ) اون قدر تفاوتی با فوجی قبلیم نداره .
دو تا سوال هم دارم :
1 - تو مشخصاتش نوشته با 3.2 فریم بر ثانیه با کیفیت کامل عکس میگیره و اگه رزولیشن را پایین بیاریم تعداد عکس ها بیشتر هم میشه . ولی من هر کاری میکنم هر ثانیه یه عکس میگیره . چه جوری باید اینو تنظیم کنم ؟
2 - این دوربین تنظیماتی نداره که بشه حالت زمینه را مثلا مدهایی مثل ، ورزشی ، شب ، برفی ، آتش بازی ، تکست ، گل و.... گذاشت ؟ چون بازم هرچی گشتم فقط یه لنداسکپ و یه پرتره را پیدا کردم .
اون یه دوربین 3 - 4 تومنیهنقل قول:
بهنره از دوستان که دارند کمک بخای
سلام دوستان . میشه یه دوربین معرفی کنید که عکس مناسب بگیره و تو محیط اتاق . محیط تاریک هم کیقیتش خوب باشه
من هر دوربینی رو نگاه کردم تو محیط اتاث زیاد جالب عکس نمیگیره . یکی از دوستان سونی رو معرفی کرد که گفت تو حالت اتو هم خوب هکس میگیره و تو نورکم هم عالیه sx230 هم همنطوره تو اتاق جلب هکس نمیگیره. شاید اصلا canon اینجوریه .من تا 500 میتونم هزینه کنم. مر30
الان رفتم تو حیاطمون و با SX230 کمی تو محیط باز فیلم و عکس گرفتم .
باید بگم زوم و فوکوسش حرف نداره خیلی خوبه . هم تو عکاسی و هم تو فیلمبرداری . رنگ ها رو هم طبیعی نشون میده و تقریبا همه چی OK هست .
هر چی دیشب از کیفیت عکس هاش شاکی بودم ولی الان که عکس ها رو دیدم احساس میکنم اوضاع بهتره و تو نور کافی و نور خورشید خوب عکس میگیره .
سلامنقل قول:
G12 , LX5, S95
من ترجیح ام زیر 300 تومان هست... برای اینکه این مدل ixus 115 که گفتم رو نخرم شما چه دلیلی منطقی دارید؟ آخه مثلا اغلب مشخصات اش نزدیک به ixus 310 یا sx230 هست! در صورتی که 100 تومن ارزون تره.
الان یه خبر شوکه کننده شنیدم
دوستم از ایتالیا زنگید میگه
Canon PowerShot SX40 HS اینجا قیمتش هست 499 یورو!!! به پول ما میشه 910 تومن تقریبا
چرا این قدر گرونه؟؟ 300 تومن از ایران گرون تر!!!
راستی پول مالیات و اینا دخیل نیستش چون اگه بزاره تو چمدون اصلا بهش مالیات تعلق نمیگیره
به هر حال اعصابم خورد شد.فکر میکردم با 400 دلار یا همون 520 تومن میخرم که نشد :((
مر30 عزیز. میخوام کیقیت فیلمبرداری هم فول اچ دی باشه .نقل قول:
ابا دوربینی هست که کیقیت عکس مثل G12 باشه و قیلم برداریش فول اچ دی باشه . ممنون
به منم این دوربین پیشنهاد شدهنقل قول:
حالا که شما خریدی لطف میکنی به سوالاتم پاسخ میدی ؟
هنگام فیلمبرداری تا چقدر زوم میده ؟ کیفیت فیلماش خوبه ؟ مخصوصا تو شب
عکس چی ؟
S100 که هنوز نیومده :31:
کد:http://www.dpreview.com/previews/canons100/
سلام عزیزان
آقا یک سوال
الان من دو تا دوربین با لنز 18-55 جلوم هست میخوام ببینم کدوم رو وردارم
Nikon 3100D
یا Canon 1100D
و این که فقط و فقط عکس برداری برام مهمه! فیلم برداری اصلا مهم نیست
هردو عالی از هرکدوم خوشت اومد بردار
البت من 3100D رو ترجیح میدم
دلیل خاصی داره؟
منظورم برتری و اینا جز مگا پیکسل
توی وب تعریف بیشتری از3100 شنیدمنقل قول:
هنوز فیلم برداری تو شب را امتحان نکردم . ولی تو روز شرایطش خوبه و 14x زوم هم داره . کلا از فیلم برداریش راضی هستم .نقل قول:
عکاسیش هم زوم خوبی داره و مود های عکاسی جالبی داره . ولی عکاسی تو روزش بهتر از شبش هست .
با عرض سلام به همه عزیزان
بهترین دوربین دیجیتالی که میشه با 200 تومن خرید چیه؟ (حالا کمی بالا پایین مشکلی ایجاد نمیکنه)
بیشتر برای عکاسی در جنگل و طبیعت میخواستم
سررشته ای هم در این زمینه ندارم
مدلی باشه که به راحتی تو بازار گیر بیاد
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام
از بین دوربین پاناسونیک fz 40 با 550 تومن قیمت
و سونی hx100v با 600 تومن قیمت
کدوم رو پیشنهاد میدید بعضیها کیفیت عکس پاناسونیک رو خیلی قبول دارند ولی سونی هم امکاناتش روی کاغذ بیش از اون هست حالا واقعا کیفیت عکس پاناسونیک بهتره؟ چون برای من کیفیت عکس مهمه
هر چندکه هم رده hx100v مدل fz100 هست که حالا 650 قیمتشه
هرچند که میدونم اینجا طرفدار کنون زیاده
کلا اگه چیزی یا موردی دیدی که بدرد بخور بود بیا بهم بگونقل قول:
فــــــــــدات
تو کامپکت ها دوربین خوبی هست و با توجه به اینکه 14ایکس هم زوم اپتیکال داره خیلی جاها به درد آدم میخوره .نقل قول:
الان یه چیزه جالب تو دوربین دیدم . تو حالت عکاسی پی در پی اگه رزولیشن را روی 3 مگاپیکسل بیاریم یه چیز تو مایه های 20 فریم بر ثانیه عکس میاندازه .
خیلی جالبه ، مثلا فیلم متحرک میمونه .
پس شما توصیه میکنم که بخرم ؟نقل قول:
آره به اندازه پولی که میدی دوربین خوبی دستت میاد .نقل قول:
دوستان من هم قصد خرید دوربین SX220 یا SX230 دارم میشه بفرمایید که تفاوت عمده ومحسوس این دو مدل چیه؟ غیر از چی پی اس در sx230 که اصلا به کارم نمیاد دیگه چی تفاوت های عمده ای درش هست؟در ضمن چیزی که خیلی تو ذهنم میزنه اینه که فلش هر دوی این دوربین ها موقع روشن شدن میاد بالا وشاید یه کم آسیب پذیر باشه؟ و در اثر یه ضربه کوچک ممکنه ضربه بخوره؟نقل قول:
دوستانی که این دوربین ها دارن آیا همچین مشکلاتی رو متوجه شدن
در ضمن اگه بخواهید از برند سونی مطابق با همین خصوصیات دوربین های فوق مدلی پیشنهاد بدین چی پیشنهاد میشه با همین حدود قیمت؟
با سپاس
از نظر قیمت چندان تفاوتی ندارن بهتره SX230 بگیری که GPS هم داره.نقل قول:
تفاوت عمده دیگه ای ندارن.فلش رو هم بعد از بالا اومدن به راحتی میتونی با دست ببندی.میتونی جلوی بالا اومدنش رو با دست بگیری ولی من توصیه نمیکنم چون یه صدای تقی میده بعدش لنز میاد بیرون و به مرور ممکنه باعث اصطحلاک قطعات مکانیکی بشه.
به نظر من تو این رنج سراغ سونی نرو.رنگاش طبیعی نیست و آبرنگیه.
سلامنقل قول:
SX150 کنن
من طرفدار کنون نیستم دوربین خودم fz35 ـهنقل قول:
اما الان SX40 بهترین گذینست
بعد hx100v
hs20 هم هست
فقط همون GPSنقل قول:
همینا بهترینند :46:
فرقش همون gps هست و بقیه موارد مثل هم هستند .نقل قول:
در مورد کیفیت عکساش باید بگم که عکس هاش طبیعی هستند . یعنی دقیقا همونی که میبینی را عکس میگیره . نه گرم میکنه نه سرد .
هر چند من خودم عکس های گرم را بیشتر دوست دارم و ااگه میخای عکسات گرم باشه به سراغ Nikon p300 برو . عکساش خیلی نور خوبی داره .
این دوربین سامسونگ مدل st700 خوبه یا نه؟ خوبه بخرمش
سلام.من یه کاربر ساده هستم که به دلیل اینکه در شهرمون مناظر بسیار زیبایی هست میخوام یه دوربین بخرم.خواهش میکنم کمکم کنید بدونم بینsx30وhx100 کدوم رو انتخاب کنم؟
این مدل که 280 تومنه!نقل قول:
اون قدرا پول ندارم بین این مدلا کدوم بهتره؟
Canon PowerShot A3300 IS
Sony Cyber-Shot DSC-J10
Sony Cyber-Shot DSC-J10
سلام!
s100 canon وارد بازار شده؟؟؟ من نمایندگی سهروردی و چند جا زنگ زدم نداشتنو چند جا هم گفتن میاریم؟ کسی میدونه کجا میشه پیداش کرد؟ حدود قیمت؟ الآنتا او مد بخرم یا اینکه یکی دوماه صبر کنم فرق خاصی داره؟ از لحاظ برطرف شدن اشکالات و ...
و سوال آخر: الآن بهترین دوربین کامپکت همینه دیگه؟؟
نه :31:نقل قول:
sx40 و hx100 هر دو عالی هستند با هر کدوم بیشتر حال کردی بخرنقل قول:
A3300نقل قول:
و SX130
سلامنقل قول:
فکر نکنم
صبر کنید بهتره تا قیمتش منطقی تر بشه
بله ، جزو بهترین هاست
پس تو رنج قیمت 300 تا 350 چی پیشنهاد میدید؟
من واقعا نمیدونم بین sx30وhx100کدوم رو انتخاب کنم