سلام دوستان
اگرactivation key یا کرک سالمی ازبازیSacred 2 - Fallen Angel
دارین لطفا بهم بدین.
Printable View
سلام دوستان
اگرactivation key یا کرک سالمی ازبازیSacred 2 - Fallen Angel
دارین لطفا بهم بدین.
اقا fallout 3 و نصب کردم ولی وقتی رو ایکن واسه اجرا میزنی ارور dont send میاد...
ایا با دانلود اپدیک کارت گرافیک مشکلم حل خواهد شد؟
نرم الکی 80 مگ دانلود کنم اونم با دایل اپ ...
دوست عزیز و گرامی
جناب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این پست () شما فرمودید که بازی کرایسیس رو نصب کردید روی ویندوز 7 شصت و چهار بینی (میشه پست شماره 10811 از همین تاپیککد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4463672&postcount=10811
اینم تصویر ارور مربوطه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بنده هم دقیقا همین مشکل رو دارم و نمیدونم چطور باید حلش کنم.
پیغام خصوصی که نمیتونم بفرستم. ای دی یاهوی شما هم مخفی بود و نتونستم باهاتون تماس بگیرم و بپرسم چطور مشکل رو حل کردید.
خواهش میکنم شما یا دوستانی که اگاه هستند بنده رو راهنمایی کنند.
تشکر و سپاس فراوان.
كسي جواب مارو نميده؟؟؟؟؟؟؟/:11:نقل قول:
با آپديت گرافيك كه احتمالا بايد حل شه ولي در مورد دانلود يه پيشنهاد دارم اگه با دايل آپ بخاي دانلود كني كه به نظر من عمرا بتوني چون خود من تجربشو دارم :27:نقل قول:
يه فلش جور كن بپر كافي نت محلتون سه صوت دان كن بعد بيا بريز تو سيستمه خودت
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
عزيز درخاست شما تاپيك مخصوصه خودشو داره !!!نقل قول:
سلام برو بکس!!!!!
من بازی mass effect 2 رو نصب کردم رو کام÷یوترم.ولی اجرا نمیشه و ارور میده :
this application has failed to start becase d3dx10_39.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
اگه راهمایی کنید ممنون و س÷اسگزار میشم.
باید برنامه کمکی چیزی نصب کنم؟؟؟؟من دفعه اولمه دارم بازی نصب میکنم....:46:
سلامنقل قول:
باید DirectX موجود (همراه) در DVD/CD بازی رو نصب کنید.
موقع نصب directx وسط نصب ارور داد.حالا باید چه جوری نصبش کنم؟؟؟؟dvd من کپی هست و فایلها 48 پارت مختلف هستن.directx تو کدوم پارته؟؟؟
داخل DVD جستجو کنید به احتمال ۹۹٪ پیدا می شه! (Search)
دوباره سلام!دایرکس رو از توی دی وی دی نصب کردم.حالا یه ارور دیگه میده:
Failed to initialize the physics system.please ensure you have an updated version of the physx system software installed.
یعنی چی؟سیستمم مشکل داره؟
این مشکل مربوط به درایور کارت گرافیک تون هست و ظاهراً چون ورژن جدیدی نیست از شما خواسته تا update (آپدیت)ش کنید!نقل قول:
پیشنهاد می کنم که بعد از این که DirectX نصب شد بازی رو از روی سیستم پاک کنید و مجدداً اقدام به نصب بازی کنید اگر نشد از جدیدترین ورژن درایور کارت گرافیک (با توجه به مدل کارت گرافیکتون!) استفاده کنید امیدوارم مشکل حل بشه.
سلام
من بازی شمشیر نادر را نصب و بطور کامل رجیستر کردم اما هنگامی که می خواهد شروع شود و تازه راه اندازی گردد پیغام خطای زیر را می دهد و بازی شروع نشده خاتمه می یابد
the engine was unable to create suitable grafic contex
...
در سایت راهنما خواندم که اگر این پیغام را داد حتما کارت گرافیک قدرت لازم را ندارد یا شاید درایور به خوبی نصب نشده و ..
حال انکه درایور من Nvidia Gforce 9400 GT است که در ویندوز 7 انرا نصب کردم ام و بازی های دیگری از قبیل pranc of persia و rsident evil را به راحتی جواب می دهد من همچنین quick time و direcx موجود روی dvd را نصب کرده و سیستم را یکبار ریستارت کرده ام
و گفته شده نیاز بازی nvidia 6400 است
لطفا راهنمایی کنید
سایت بازی هیچ گونه مکانی برای پاسخگویی به سوالات ندارد
ویرایش: فکر کنم مشکل را فهمیدم
من اول یک کارت گرا فیک onboard داشتم که ضعیف بود بعد این گرافیک جدید را اضافه کردم در لاگ های بازی دیدم که به عنوان خطا کارت گرافیک را مقصر می داند و به کارت گرافیک انبورد متصل می گردد این در حالی است که در بایوس تعیین کرده ام که اولویت با PCIE باشد و نه با ONBOARD این در حالی است که باقی بازی ها ایم مشکل را پیدا نمی کنند
حال باید چکار کرد
دوست عزيز
من كلا به بازي هايي كه شرت هاي ايراني مي سازن اطمينان ندارم اما اگه مشكل شما اينه كه بازي بجاي استفاده از GPU كارت گرافيك اصلي از موتور پردازشگر كارت گرافيك On-Board استفاده مي كنه به قسمت Device Manager برو و كارت گرافيك اصليتو غيرفعال كن و بعد بازي رو امتحان بكن در ضمن اينطوري از باياس هم كارت گرافيك غيرفعال ميشه
اگه درست شد برو باياس كارت گرافيك رو در اولويت اول بذار و فعالش كن
بعد بيا به Device Manager بايد علائمي از كارت گرافيك On-Board باشه اونو غير فعال كن
سلام یه سوال بازی مس افکت 1رو دانلود کردم.نصب کردم....اما جملاتو دکمه دیالوگها به زان فکر نم مقدونیه یی...چجوری انگلیسیش کنم؟
راهي نداره اگه مولتي باشه كه ميتوني زبان انگليسي رو انتخاب كني اگرم نيست مجبوري انگليسي رو دانلود كني
سلام به همگی
برو بچ من این بازی رو گرفتم چهر دویودی شو نصب کردم تنظیماتش رو هم کردم در حد تنظیمات مینیمم ولی این ارورو میده وقتی میخوام برم تو بازی با کلیک رو ایکونش تو دسکتاپ
failed to initialize the physics system please ensure you have an ubdated version of physx system software installed
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هستهای 6000 ای ام دی
گرافیک 512 -8500 جی تی
ویندوزه سرویس پک سه 2009 محصول اریان
کمک کمــــــــــــــــــــــک کمک
سلام دوستان
من بازی را نصب کردم ولی وقتی روی آیکون اون کلیک میکنم ارور
the procedure entery point _binekgetframebuffers@8 could not be location in the dynamic link library binkw32.dll میدهد .لطفا کمک کنید.
سلام ، تو بازی RunAway : A Twist of Fate ، صدای بازی با تصویر هماهنگ نیست ، صدا جا میمونه و بعضا قطع میشه ، چیکار کنم ؟
ویرایش : مشکلو حل کردم ، اول باید پچ جدید رو نصب کنیم ، بعدش یه فایل کرک جدید برای این ورژن پیدا کنیم ، که اونم از اینجا پیدا میشه :
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_runaway_a_twist_of_fate.shtml#Runaway:%20A%20Twist%20of%20Fate%20v1.05%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20EXE
سلام دوستان
من بازی borderland را نصب کردم ولی وقتی روی آیکون اون کلیک میکردم ازم فایل binkw32.dll میخواست .این فایل را بدست آوردم و در پوشه مربوط به بازی که فایل اجرایی هست کپی کردم و در
system32 ولی هر بار روی آیکون بازی کلیک میکنم ارور زیر را میدهد :
the procedure entery point _binekgetframebuffers@8 could not be location in the dynamic link library binkw32.dll
میدهد .لطفا کمکم کنید.
بازی dirt2 رو نصب کردم هنگام اجرا این ارور رو میده
این ایراد معمولا به این بر میگرده که ورژن فایلی که شنا دانلود کردی با بازی ناسازگار هست.نقل قول:
بهتره بری توی تاپیک بازی و از بچه هایی که این بازی رو دارند درخواست بدی تا این فایل رو بهت بدند درصد کار کردنش بیشتره...
شما directX داخل DVD بازی رو نصب کن...نقل قول:
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
شما باید آخرین ورژن nvidia phsyx رو نصب کنی یا حداقل اونی که توی DVD بازی هست(البته اگه باشه!!)نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
در بایوس اولویت به pcie داده شده و مکانی برای disable کردن onboard غیرفعال و دست نیافتنی است
در device manager نیز درایور انبورد نصب نشده و انرا نشان نمی دهد
اصلا غیر ممکنه شما با نصب یک گرافیک pcie سیستم هنوز گرافیک آنبرد رو به عنوان پردازشگر گرافیک بشناسه!!!نقل قول:
اصلا همین که ورودی مانیتور به گرافیک اصلی وصله تابلوئه!!!
اولا که به قول Дttractive ζ عزیز به این بازیهای ایرانی چندین اعتباری نیست(متاسفانه):13:
ثانیا ممکنه به خاطر درایور گرافیکت باشه جدیدترین درایور گرافیکت رو نصب کن شاید درست شد...
من بازي dirt2 رو گرفتم ولي كركش ناسالمه چكار كنم؟
يه سر به اينجا بزن ببين كركه سالمشو پيدا ميكنينقل قول:
کد:http://m0004.gamecopyworld.com
وقتي اينجوري ميشه مشكل از چيه
سلام.منم دقیقا همین مشکل آقای mam رو دارم.وهمین ارور رو میده.آخرین نسخه رو باید از کجا بگیریم؟؟؟:13:نقل قول:
خوب با توجه به اینکه من خودم این بازی رو دیروز گرفتم شما همون nvidia phsyx توی dvd چهارم بازی رو نصب کن مشکلت حل میشه:46:نقل قول:
دوست عزیز اینجور مشکلات دلایل زیادی می تونه داشته باشه:نقل قول:
1- خوب می تونه از ضعف سیستم مخصوصا گرافیک باشه.
1گاهی اوقات اصلا باگه و دلیل خاصی نداره!!
2-گاهی از مواقع هم بر میگرده به درایور گرافیک که ممکنه با این بازی ناسازگار باشه...
(پیدا کن پرتقال فروش را:biggrin:)
(شرمنده دو تا پست شد ولی من آخر نفهمیدم این ترکیب پستها کار همکارهاست یا کلا سرور این کار رو میکنه؟؟!!)
سلام..
من جدیدا بازی Guitar Hero World Tour رو نصب کردم..اما وقتی میرم تو بازی صدا ها قاطی پاتی میان..اصلا نامفهومن..مشکل از کجاس؟!
سلام
بچه ها من بازی superleague formula2009که مسابقه ماشینهای مسابقه هست رو از اینترنت گرفتم
ولی پسوند فایل رو مثل اهنگ شناخته چکار کنم؟
اینطوریه:S.F.exe.001
کاری میشه کرد؟
شما از exe به بعدو حذف كننقل قول:
سلام بچه ها من prototype رو رو xp نصب کردم .بازی صدا نداره.ولی قبلا روی ویستا نصب کرده بودم صدا داشت.
حالا باید چی کار کنم که درست بشه؟
کسی همچین مشکلی رو نداشته.
بر به Device manger بعد قسمته Sound بعد گزينه ي يكي مونده به آخرو غيره فعال كننقل قول:
داداش دمت گرم خیلی آقایی.:11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام
بعد از نصب دو بازیه زیر هرکدوم تو اجرا یه ارور میده
ویندوز هم عوض شده:
بازی sim city societies:
بازی call of duty 5 :
در مورد مشکل اول:نقل قول:
اگه بازی رو از اینترنت دانلود کردی یا حداقل دستکاری شرکتهای ایرانیه(نمی دونم دوبله و از این چیزها) فکر کنم ناقصه...
مشکل دوم:
directX داخل DVD بازی رو نصب کن...
ممنوننقل قول:
مشکل اول با یه ری استارت حل شد
ویندوز من ویستا هست. directx داخل سی دی 9 هستش
ولی بازم چشم
نصب میکنم :40::11:
دوستان تو بازی fuel of war من تو ویستا راحت 60 فریم میگیرم اما مشکل اینه در حین بازی هی فریز میشه...
سلام و خسته نباشید .
من یک مشکل توی بازی call of duty 6 دارم. نسخه من 4 DVD هستش و هنگامی که cd شماره 3 رو موقع نصب میزارم این پیغام رو میده .
CRC error : The file C\Program file \ activation \ call of duty \ main \ video \ road kill - load.bik dosent match the file in the setup s cab file. the medium from which you are running the setup may be crroupted.
وقتی گزینه Ignore می زنم ادامه بازیو نصب میکنه و مشکلی هم پیش نمیاد .
اما توی بازی وقتی چند مرحله میرم موقع LOAD کردن بدون اینکه پیغام خطایی بده از بازی میاد بیرون .
کسی از دوستان میتونه بگه با این پچ COD6 مشکل من حل میشه یا نه ؟
system : CPU 3 - Graphic 9500 Gforce 1 G - Ram 2 G