خیلی ممنوننقل قول:
من دوتا برنامه رو لبتاب دارم هم نت لیمیتر
هم bwmeter
روی گوشی هم موبایل کانتر
از همه این برنامه ها هم استفاده کردم که و حجم مصرفی رو محاسبه کردم شاید حدود 100 مگ مصرف کردم ولی اینا برام 500 مگ کم کردند
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
من دوتا برنامه رو لبتاب دارم هم نت لیمیتر
هم bwmeter
روی گوشی هم موبایل کانتر
از همه این برنامه ها هم استفاده کردم که و حجم مصرفی رو محاسبه کردم شاید حدود 100 مگ مصرف کردم ولی اینا برام 500 مگ کم کردند
سلام محمد جاننقل قول:
بله نرمافزار آماده که برای هک مودم هست. دوستان هم معرفی کردن. اکثرشون هم تحت لینوکس هستن. اما مودم جدید با فرمویر آپدیتشده و با رعایت شرایط ایمنی مثل همینایی که دوستان درباره استفاده از WPA2 با کلمه عبور قوی (حداقل 8 کاراکتر و شامل حرف و عدد) و غیرفعال کردن WPS با این نرمافزارهای آماده قاعدتن قابلیت هک کردن نداره. شاید یه هکر حرفهای بتونه با کدنویسی این کار رو بکنه اما اونم خیلی بعیده. به نظرم مشکل شما هک شدن مودم نیست.
مشکل شما یا باگ سیستم اکانتینگ پارسآنلاینه یا از اشکال در نحوه محاسبه خود شما.
به هر حال باگ ممکنه تو نرمافزار اکانتینگشون وجود داشته باشه و من منکرش نیستم. اما خودم به شخصه تو 2 سالی که ازش سرویس داشتم با مورد مشابه شما برخورد نکردم. البته همیشه یه درصدی (بین 3 تا 7 درصد) ترافیک محاسبه شدهاش بیشتر از ترافیک محاسبه شده نرمافزاری خودم بوده که به نظرم طبیعیه. اما این که شما 120 مگابایت مصرف کنی و اون 500 مگابایت کم کرده باشه یعنی نزدیک به 300 درصد اضافه مصرف غیرطبیعیه.
مشکل محاسبه حجم وقتی که چند تا یوزر با هم از یه مودم به طور مستقیم اینترنت استفاده کنن و این وسط یه تعدادیشون هم موبایل باشن، خیلی وقتا پیش میآد. همین چند وقت پیش خود شما یه تاپیک درباره دقت نرمافزارهای مانیتورینگ ترافیک شبکه و اینترنت روی سیستمهای ویندوزی داشتین. تازه این ویندوزه که وضعیتش این جوریه. روی موبایل که وضعیت به نظرم بدتر هم هست. ممکنه نرمافزاری که برای محاسبه مصرف موبایل دارین اشکال داشته.
در مورد اون بخش آبی رنگ که مشخص کرده بودی، من چیز غیرطبیعی متوجه نشدم. اون تیکه فقط نشون میده حد فاصل 11:01 روز 5 بهمن تا 11:40 همون روز (یعنی ظرف 39 دقیقه) 3 بار به دلایلی لینک مودم با مرکز مخابراتی پریده و مجدد وصل شده که تو این فاصله هم مصرف ناچیزی در حد چند 40کیلوبایت ثبت شده که اونم غیر طبیعی نیست.
به هر حال به نظرم بحث هک شدن مودمتون منتفیه. مشکل یا همون باگ اکانتینگ پارسآنلاینه یا مشکل در نحوه محاسبه ترافیک مصرفی یوزرهای استفادهکننده از مودمتون.
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه
سپاس
Sent from my iPhone using Tapatalk
امتیاز باشگاه پارس آنلاین خریداریم.
منطقه ی خوبیه ولی در کل سرعت و کیفیت خطتون ارتباط مستقیمی با طول کابلی داره که از مودم شما تا مرکز مخابراتی کشیده شده!نقل قول:
برید مرکز مخابراتی، آدرس خونه تون رو بدید و بپرسید وضعیت خطوط اونجا چطوره و حداکثر چه سرعتی میکشه.
نقل قول:
خیلی ممنون
از تمام پارس انلاینی ها و دوستداران پارس انلاین و مردم ایران و مردم جهان عذر خواهی میکنم که تهمت زدم :n40::n40::n40:
در همون روزی که مودم روشن بوده و من اهواز بودم یکی از اقواممون اومده بوده منزل و رمزو هم از قبل داشته ولی رفتم ازش پرسیدم گفته چندتا برنامه و چند تا کلیپ کوتاه دانلود کرده که اگر با ارفاق حساب کنم شاید 200 مگ مصرف کرده باشه ولی باز هم 200 مگ باقی میمونه
بار قبلی هم همین وضع پیش اومده نزدیک 200 مگ معلوم نیست کجا پریده
اونجاهایی که با آبی مشخص کردم برای من سوال که چرا یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه
مثلا یه جا زده 11:29 تا 11:40 و بعدش باید بیاد از 11:40 حساب کنه ولی دوباره رفته از 11:39 حساب کرده در صورتی که 11:39 قبلش یه بار حساب شده
از این موارد خیلی اتفاق افتاده تو گزارش مصرف پارس آنلاین
اما در باره نرم افزارهای محاسبه مصرف موبایل دیروز پشتیبانش گفت data usage موبایلو ببینید
احتمالا دیتا یوسیج موبایل مصرفو ذقیق نشون میده
العان یک ساعته نت ما قطعه !!!!:n34:
دوست عزیز واقعن بحث طرفداری از پارسآنلاین نیست. حداقل برای من چه اون زمان که سرویس ازش داشتم و چه الآن که دیگه از این شرکت سرویس نمیگیرم هدف طرفداری از اون نیست. هدف اصلی بحثایی که اینجا مطرح میشه اینه که عامل اصلی مشکل مشخص بشه که راهحل مناسبش هم پیدا بشه. من هم تجربه شخصی خودم تو دو سال گذشته با پارسآنلاین رو عرض کردم.نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------
راستش نمیدونم اون 200 مگ دیگه کجا رفته. یکی از چیزایی که این روزا خیلی مصرف رو برده بالا همین تلگرام و شبکههای اجتماعیه مشابه اونه. یه مثال عینی بزنم. یکی از اهل خانه ما فقط تو 2-3 تا گروه تلگرامی عضوه که یکیشون نسبتن فعاله و بقیه در حد گروههای 2-3 نفره خانوادگی یا همکاراشه. اون 1 هفتهای که اینترنتمون قطع بود به خاطر تغییر ISP، تلگرام روی گوشیش نتونسته بود روند بحثهای داخل این گروهها رو بهروز کنه. تا اینترنتمون وصل شد و ایشون سر زدن به تلگرام همون جا نزدیک 250 مگابایت ترافیک بابت بهروز شدن مطالب یه هفتهای 3 تا گروه مصرف شد.
این جور مصرفها روی گوشیها هم باید در نظر گرفته بشه نه صرفن دانلود مستقیم نرمافزارها یا فایلها. این مشکلیه که تو این 1 سال گذشته برای کسایی که سرویس حجمی دارن زیاد پیش میآد. یادمه تو همین تاپیکها خیلیا گفتن که قبلن مصرفشون زیر 4-5 گیگ در ماه بوده الآن مثل آب خوردن 10 گیگ در ماه مصرف دارن.
اون اختلاف 11:39 و 11:40 رو من هم دیدم. البته علتش به خاطر اینه که قطع و وصل دقیقن رأس اون دقیقهها اتفاق نیافتاده ولی گزارش مصرفشون جوری طراحی شده که اون رو گرد میکنه. یعنی اگه لحظه قطع و وصل شدن خورده ثانیهای داشته باشه ممکنه اونو به سمت پایین یا بالا گرد کنه که اینجا سیستمشون باگ داشته.
Data Usage گوشی (حداقل توی گوشی Galaxy S2 من با اندروید 5.1.1) فقط مصرف دیتای از طریق سیمکارت رو نشون میده و به مصرف روی وایفای کاری نداره. جالبه برای من از 25 دسامبر 2015 تا 24 ژانویه 2016 کلن زده 1.70 مگابایت. در حالی که من با وایفای کلی آپدیت برنامهها و چیزای دیگه گرفتم تو این 1ماه.
به هر حال وقتی چندین دیوایس مختلف میتونن مستقیم از مودم IP بگیرن و به اینترنت متصل بشن، لازمه که برای همه اونا نرمافزار مدیریت ترافیک جداگانه نصب بشه. تا زمانی هم که این کار نشده باشه واقعن با خیال راحت نمیشه گفت که آیا اکانتینگ باگ داره یا نه.
خیلی ممنوننقل قول:
بنده اصلا منظورم این نبود که شما طرفدار پارس آنلاین باشی
به هرحال بابت تهمتی که به پارس زدم عذزخواهی کردم
چون ممکنه کسی باشه که از بعضی از شرکتها بیشتر خوشش بیاد
---------------------------------------------------------------------------------
درباره data usage اگر گوشیتون از اندروید بالایی برخوردار باشه مصرف وای فایو هم نشون میده دیروز پشتیبانش بهم گفت و رفتم تو گوشی دیدم بله چنین قابلیتیو داره
اولش که باز میشه فقط دیتا سیم کارتو نشون داده ولی اگر تو همون صفحه کلید کلید تنظیماتو بزنید می بینید برای وای فای هم داره
در مورد Data Usage خیلی ممنون. من از این آپشن اندروید اطلاعی نداشتم. الآن دیدم تو 1 ماه گذشته برای وایفای روی گوشیم 1.05GB مصرف زده که فقط 323MB اش برای نرمافزار SpeedTestاه.:n38: چه میکنه این اسپیدتست.نقل قول:
گزینه خوبیه. اما هر چی گشتم گزارش مصرف ساعتی یا حتی روزانه توش پیدا نکردم. برای من فقط مصرف سرجمع ماهیانه رو نشون میده.
:n02:نقل قول:
یادمه اون موقع که تازه 3G ایرانسل اومد یه بسته 50 مگی فقط برای تست سرعت گرفتم بعد دو تا تست زدم اس ام اس اومد 5 مگ مونده از حجمت. اگه سرعتت خیلی خوب باشه یک تستش راحت 25 مگ تا حتی 50 مگ مصرف میکنه.
پ.ن : این پارس آنلاین نمیخواد تخفیف حجم بذاره ؟