دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم :n16:
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد
Printable View
دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم :n16:
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد
نقل قول:لطفاً فارسي تايپ كنيد !!!:n01:نقل قول:
آره قاسم آبادو من تست کردم کامل تحت پوشش هست !نقل قول:
از بلوار پیروزی (میدان حر) بهب بعد هم کاملا درسته تا بلوار لادن و برونسی جای نمایشگاه و شریعتی همیشه در اکثر اوقات آنتن پر بود!
خیابون پیامبر پوشش داره اما پیجی باز نمیشه
بخاطر اینکه اون دکلی که ازش سیگنال 3G می گیرید اینترنتش (wcdma) غیرفعال هست و فقط بحالت gsm کار میکنهنقل قول:
...
نمیدونم چی شده، قبلا تو اتاقم تا 21asu سیگنال میگرفتم ولی الان بالاتر از 16asu نمیره و همین باعث میشه کلی قطعی و افت پهنای باند داشته باشم و دیگه مثل قبل با 1مگ دانلود نمی کنه نهایتا به 200کیلوبایت میرسه البته مشخصه که ایرانسل اینجا سرعتارو محدود کرده
سلامنقل قول:
ببخیشید یه مینی سایت جلوی بازار 29 بهمن نصب شده این سایت مال ایرانسل هست ؟ اگر آره تکنولوژی 4G رو هم داره ؟
در ضمن تو خیابون عباسی جلوی کلانتری 12 و روبروی بیمارستان نیکوکاری هم یه مینی سایت در حال نصب هست (البته دکل نصب شده ولی روش تجهیزاتی فعلا سوار نشده) آیا این هم مال ایرانسله ؟ این چطور؟ 4g هم داره؟
ممنون که به سوالامون جواب میدید
سلام .
ایرانسل گفته که نمیشه هم زمان دو تا بسته اینترنت رو فعال داشت و از طرفی قانونی تعریف شده که اگر در صورت عدم اتمام اعتبار یک بسته ، بسته ی دومی رو فعال کنیم حجم باقی مانده از بسته ی قبل به بسته ی جدید منتقل میشه.
حالا سوال من اینه به فرض کسی بسته ی 2 گیگ 30 روزه رو فعال کرده و دو روز بعد بسته ی 24 گیگ شبانه رو فعال میکنه.
آیا در این صورت امکان استفاده از باقی مانده ی حجم بسته ی اول در روز و استفاده از حجم 24 گیگ شبانه در ساعت 2 تا 8 وجود داره یا نه؟
اگر کسی از دوستان امتحان کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
هر چقدر میخواهی طرح فعال کن من طرح ۲گیک داشتم ۵ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه فعال کردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببینم یعنی از ساعت دو به بعد خود به خود دانلودت از بسته شبانه کم میشه؟نقل قول:
دوستان این قیمت هایی که تو سایت نوشته در مورد بسته ها مطمئنید درسته؟
من امروز میخواستم بسته 5 گیگ 1 ماهه رو بخرم، 27 تومن هم شارژ داشتم، اشتباهی هم دو بار فعال کردم و الان میگه 60 روز و 5 گیگ به جای 30 روز.