نقل قول:
تا دیروز نه شما که تمام هواداران تشویقش میکردن حاجی تکه و نمیدونم بمب میترکونه و .... حالا تمامش رو شخص شما میندازی گردن فتح الله زاده در اخرم برا اینکه حرفی داشته باشی بزنی (پ ن) میزنی که همش تقصیرش نیست
من عادت ندارم الکی از کسی تعریف کنم.بمب ترکوندن فتح الله زاده برای زمانی بود که در فوتبال پول تا این اندازه حرف اولو اخرو نمیزد و یا رقیبی دست به نقد مثل رویانیان نداشت.ولی الان که همچین وضعی برای تیم درست کرده چرا باید ازش تعریف کنیم؟الان بگیم افرین فتح الله زاده که نمیتونی پول جور کنی؟افرین که به جای مذاکره با بازیکنای اصلی میری شمال؟بگیم افرین فتح الله زاده که دورو ورتو پر کردی از انواع و اقسام معاونا؟.....
دادا حرف واسه چی داشته باشم بزنم :دی من اخرش گفتم بازیکنا هم پول واسشون از تیم و هوادارا مهمتر شده این کاری به عملکرد فتح الله زاده نداره
همه تقریبا میدونند که من واسم تیم از همه چی مهمتره....هرکی باشه سعی میکنم حمایت کنم چه مظلومی چه قلعه نویی چه فتح الله زاده.....ولی دیگه فتح الله زاده داره خیلی ضعیف کار میکنه....بیشتر از اینی که فکر تیم باشه فکر جایگاه خودشه
نقل قول:
ببینید فوتبال ما همینه اگه استقلال ار فلان کارخونه بود این مشکلات رو نداشت اگه مدیر عاملش لابیش قوی بود و با هزار آقا زاده و مدیر و وزیر رابطه داشت مشکلش حل بود
منم همینو دارم میگم...مدیر عاملی که توان اینو نداره که از هیچ کانالی به تیم پول تزریق کنه چرا دو دستی چسبیده به میزش؟چرا استعفای الکی میده اونم زمانی که بدترین زمان برای استعفا دادنه؟زمان نقل و انتقالات؟فتح الله میدونه با رفتنش به تیم پول تزریق میشه ولی نمیره.....استقلال گردن کلفت ترین هیئت مدیررو داره همون شهریاری همین الان اراده کنه میلیاردها پول به حساب باشگاه ریخته میشه ولی به شرط اینکه فتح الله زاده مدیرعامل نباشه.....چه بخوایم چه نخوایم فتح الله زاده گزینه مورد علاقه وزارت نیست و توی فشار گذاشتنش تا استعفا بده ولی اینکارو نمیکنه و از احساسات هوادارا سواستفاده میکنه
نقل قول:
پارسال که این همه بازیکن خرید و چک شخصی داد و از انصاری قرض کرد به امید این وازت خونه خراب شده بود بود که پول رو بهش بدن
پارسال که حاجی عیار خودشو در نقل و انتقالات نشون داد....دست روی هر بازیکنی گذاشت رویانیان گرفتش....امثال بائو اکبرپور صادقی و ..... هم روی اعتبار قلعه نویی و خود فتح الله زاده به استقلال اومدن....ولی دیگه الان بازیکنا کم کم کاری به اعتبار مربی و مدیرعامل ندارن پولشونو میخوان.....پارسال بازیکنایی که جذب شدن اولویت دوم و سوم امیر قلعه نویی بودن.....امثال سید جلالو انصاری فرد و تیموریان که اولویت اول قلعه نویی بودن جذب نشدن....نکونام هم مطمئن باشید اگه استقلالی نبود هیچ وقت به استقلال نمیومد
نقل قول:
اما امسال میدونه پولی درکار نیست علی مونده و حوضش روزهای خوب رو زود فراموش میکنید منتظرید ی اتفاق بیفته یه دیوار کوتاه پیدا کنید ماشاالله کم هم موافق ندارید خوب تشکر زدن پستتون رو نظر شخصیم رو بگم خیانت به استقلال هست اینجور پستها
مگه الان وزارت ورزش اومده 10 میلیارد به رویانیان پول داده؟مدیرعامل باید خودش بتونه با کمک هیئت مدیره درامدزایی کنه و در این مرحله حساس به امید پول وزارت تیمو لنگ در هوا نگه نداره پولی که باید هزار تا مرحله اداریو رد کنه تا به حساب باشگاه واریز بشه به امید اون پول صبر کنیم و زمانو از دست بدیم؟در صورتی که میدونه نمیخوان بهش پول بدن نه وزارت علاقه ای به موندن حاجی داره و نه هیئت مدیره گردن کلفتمون....فتح الله زاده 2 سال فرصت درامدزایی داشت ولی الن باشگاه حدود 25 میلیارد بدهی داره...25 میلیارد کم پولی نیست....وقتی فتح الله زاده تیمو تحویل گرفت فکر میکنم بدهیا کمتر از 5 میلیارد بود......
خیانت اینه بدونی با رفتن تو به تیم پول تزریق میشه ولی بمونی
خیانت اینه به خاطر معاونات محبوبترین بازیکن هوادارا(مجیدیو)از تیم فراری بدی
خیانت اینه به خاطر خصومت شخصی با بازیکن بدون در نظر گرفتن نظر سرمربی تیم اونو خودت بذاری در لیست مازاد.... نه اینکه از این انتقاد
نقل قول:
اندازه قرمزها خرج میکرد و نتیجه نمیگرفت چی اونوقت کی رو یقه میکردید حتما قلعه نویی
نمیخوام نقش فتح الله زادرو نادیده بگیرم در موفقیتهای این فصل استقلال ولی بیا از اول فصل به یاد بیاریم....فتح الله زاده قلعه نوییو نمیخواست و غیر مستقیم هم اینو عنوان کرده بود و زمانی اختلافاتش با رسولی نژاد به اوج رسید که هیئت مدیره شخصا رفتن با قلعه نویی مذاکره کردن که همین هم باعث دلخوری زرینچه شد و استعفا داد.....فتح الله زاده به هیچ عنوان قلعه نوییو به استقلال نمیاورد
در طول فصل هم که دیدیم مدیریت درستی در پرداخت قرارداد بازیکنا نداشت...بازیکنا بیشتر از این که از پول نگرفتن ناراضی باشن از نا عادلانه تقسیم شدن پولها ناراضی بودن....
اغراق نیست اگه بگیم اگه مدیریت حواشی قلعه نویی نبود این تیم هم مثل تیم مظلومی و قهرمان نمیشد
حتی جباریو هم نمیخواست وجباریو در اخرین لحظه امیرخان در تیم موندنیش کرد.....
نمیدونم دوست من شاید من انتظار زیادی از مدیرعامل تیم دارم....
ایا این انتظار زیادیه که میخوام مدیر عامل تیمم بتونه برای فصل نقل و انتقالات اندک بودجه ای فراهم کنه؟
انتظار زیادیه که بازیکنی که با تیم قرارداد داره مفت و مجانی بهش رضایت نامه داده نشه و یا با یه بازیکنی معاوضه بشه و یا پولی در قبال رضایت نامش گرفته بشه؟
انتظار زیادیه بخوام بیشتر از این که فکر جایگاه خودش باشه فکر موفقیت تیم باشه؟
حتی در طول فصل گذشته هم اصلا از حق تیم مقابل تغییر برنامه بازیها و .... دفاع نکرد....هرچی میگفتن میگفت چشم....ولی رویانیان و رحیمی چی؟به خوبی از حق تیمشون دفاع میکردن
نقل قول:
والا دیگه گندش در اومده صبر کنید مسابقات شروع بشه نتیجه نگرفت اونوقت تحلیهاتون رو سرازیر کنید
کارنامه قلعه نویی کاملا مشخصه و نیازی به گفتن نداره....ژنرال 5 ستاره با تیم بی ستاره هم قهرمانی و حداقل نایب قهرمانی در لیگو میاره.....
عملکرد فتح الله زادرو در سال دوم حضور مظلومی و زمان حجازی بیاد بیارید..زمان حجازی اگه اونطوری پشت ناصرخانو خالی نمیکرد و برکنارش نمیکرد تیم حداقل 13ام نمیشد....در سال دوم حضور مظلومی فقط مصاحبه های حاجیرو به یاد بیارید چه جوری تیمو وارد حاشیه میکرد صحبتاش و چه جوری پشت مظلومیو خالی میکرد......
انصافا من خیلی خیلی کم پیش میاد از کسی انتقاد کنم ولی دیگه فتح الله زاده بدجوری زده جاده خاکی.....الان دقیقا داره منافع خودشو به موفقیت استقلال ترجیح میده
در اخر هم باید به یک صحبت از حجازی اشاره کنم که کم کم دارم بهش پی میبرم:
ناصر حجازی:آقای مظلومی، مواظب فتحاللهزاده باش.فتحاللهزاده مدیری نیست که محکم پای مربیاش بایستد. او با همه هست و با هیچ کس نیست. فتحاللهزاده فقط با خودش است.
الان همه شواهد داره نشون میده فتح الله زاده فقط با خودشه فقط منافع خودش واسش مهمه....میدونه اگه میرفت پول به باشگاه میرسید ولی بعد از پایان فصل نرفت.....وسط فصل نقل و انتقالات استعفا الکی داد اگر هم الکی نبود باز هم در بدترین شرایط اون استعفا داده شد و استقلال در فصل نقل و انتقالات بلا تکلیف موند.....
الان هم من شخصا تنها امیدم بعد از خدا به قلعه نویی و حاج علی انصاریه که تیمو درست کنند و واسه قهرمانی اسیا ببندنش...گرچه 2 سهمیه دیگه بیشتر نداریم و کلی بازیکن درجه یک خارج شده....امیدوارم خسرو رفتنی نباشه.جای منتظریو میشه با طالبی کمی پر کرد هر چند اصلا در حد منتظری نیست....ولی از دست دادن خسرو مثل جباری الان در این زمان نمیشه جایگزین مناسبی واسش پیدا کرد