این دقیقا کدوم میشه؟نقل قول:
ممنون میشم واضح تر بگی
Printable View
این دقیقا کدوم میشه؟نقل قول:
ممنون میشم واضح تر بگی
من قبلا یه بار برای فیفا 12 یه همچین اتفاقی برام افتاد ، بازی رو که دوباره ریختم درست شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
..........................
؟نقل قول:
Sent from my One X using ARHD15
نسخه کنسول یا PC؟نقل قول:
اگه نسخه PC رو بازی میکنین که آپدیتش توی سایت اسکیدرو هست.آ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر تغییرات اگر اشتباه نکرده باشم مربوط به بخش چند نفره میشه اما بعضی از دوستان میگن که بعد از آپدیت،بازی کمی روانتر شده
آپدیتی که لینکش رو گذاشتم براتون خودش کرک شده هست
نسخه کنسول هم از طریق خود بازی میتونید آپدیتش کنید
تو فیفا 12 وقتی یه فصل رو تمام میکردی و حتی اگر نتایج نسبتا خوب هم میگرفتی کلی پیشنهاد باشگاهی دریافت میکردی ولی تو فیفا 13 اینطوری نیست.دو فصله با دورتموند قهرمان لیگ و حذفی و اروپا شدم ولی هیچ تیم باشگاهی بهم پیشنهاد نداده و همشون از تیمهای ملی بودن...
تو فیفا 13 اورال بازیکنا تو کریر مود از سن 31 سالگی به بعد شروع به کاهش میکنه ، درصورتیکه تو فیفا 12 از سن 33-34 شروع به کم شدن میکرد.
مثلا الان فانپرسی با 31 سال سن اورالش از 89 به 86 رسیده !
نه داداش دوباره نصب کردم همینطوریه کسی نمیدونه؟نقل قول:
آقا من دهنم سرویس شد به خدا دیگه خسته شدم
رو پرو که بازی میکنم 4 تا 4 تا گل میزنم و همه رو از دم میزنم روی ورلد کلس که بازی میکنم 6تا 6 تا میخورم و همه رو از دم میبازم
والا به خدا سرم داره میترکه
من چه خاکی بر سر بریزم
یکی راهی به من نشون بده اینطوری که نمیشه
من هم اوایل 5تا 5تا گل میخوردم ولی الان تو ورلدکلاس دیگه دستم راه افتاده ، یه جورایی قلقش دستم اومده و اکثرا نمیبازم و اگرم ببازم با اختلاف کم.