سلام مسعود جاننقل قول:
پس الان این نسخه رو پاک بکن و نسخه 2013 با پچ i رو نصب بکن ، ببین مشکل وجود داره یا نه؟
Printable View
سلام مسعود جاننقل قول:
پس الان این نسخه رو پاک بکن و نسخه 2013 با پچ i رو نصب بکن ، ببین مشکل وجود داره یا نه؟
اگر بخواهیم کلید بخریم که دیگر چه لزومی به این بحثها هستنقل قول:
صد در صد منهم کاسپر رو میخرم
ولی 2013 روی ویندور 8.1 فکر کنم اجر نشه و اپدیتی هم فکر کنم براش نیات
سالهاست کسانی مثل من به مفت خوری عادت کردیم و کلید مجانی گیر اوردیم ولی به نظر که پایان مفت خوری رسیده
چون در تمام سایتهای خارجی که من بررسی کردم کسی فکری به نظرش نرسیده نسخه 2014 رو باید چگونه کلید داد
جای این بحثها باید دنبال انتی ویروسی باشیم که هم عالی باشه و بشه جایگزین کاسپر کرد و هم بتونیم رایگان استفاده کنیم
البته کمودو هم هست ولی انتی ویروسش چنگی به دل نمیزند
فقط اویرا میمونه که ایران رو تحریم نکرده که با فایر وال کمود بشه ترکیبش کرد که من از سیستم ترکیبی اصلا خوشم نمیات
خب شما می تونید پچ کنید تا 90 روز هم به شما لایسنس تعلق می گیره ( ولی موقعی باید این کار رو کرد که هیچ روشی جوابگو نباشه )نقل قول:
نسخه 2013 برای کسایی کار می کنه که ویندوز خود رو اپگرید به 8.1 بکنند .
انتی ویروس هم قدرت کسپرسکی بیتدفندر هست .یا امسی سافت .نورتون هم می تونید نصب بکنید ولی احتیاط شما بیشتر میشه .خوده من چند بار انتی ویروسی خواستم جایگزین کسپر بکنم ولی بعد از یک هفته با کسپرسکی رو نصب می کردم ، بقول معروف به کسپر هم عادت کردیم و هم با تنظیماتش اشنایی داریم.
من از ۲ سال پیش کسپر 2012 ریختم رو لپتاپم تا الان هم اپدیت کردم،نیازی هست به 2014 اپدیت کنم؟
با توجه به اینکه نمیشه کی داد 2014را
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
سلام امیرجاننقل قول:
ببخشید دیر شد، آخه دوباره ویندوز مجازی ریختم تا کاسپر 2014 رو پاک نکنم
نسخه 2013 رو تست کردم و نصب نشد
پکیجی که پچ I باهاش همراه باشه رو نتونستم گیر بیارم، فقط با آپدیت میشه به پچ مورد نظر تغییر داد متاسفانه!
شما بدون نگرانی میتونید به 2014 کوچ کنید ولی مشکل کلید و آپدیت آفلاین خواهید داشت و یه مشکل دیر لود شدن در استارت آپ!!! (دیگه چی موند؟ :دی)نقل قول:
بنظرم فعلا 2013 بهترینه (نظر شخصیم اینه!)
با سلام
با این که خود من در نمایندگی کسپر کار میکنم و یکی از تکنیکال های کسپر هستم باید بگم :
به جزء مشکلاتی که دوستان مطرح کردند چند مشکل دیگر نیز کسپر دارد.
1- تا جایی که یادم است kis 2010 قسمتی داشت که می توانستیم با فعال کردن ان در setting کسپر از kernel سیستم عامل محافظت کنیم که از نگارش 2012 به بعد برداشته شد.
2- در نگارش 2010 قسمتی داشت که می توانستیم update ها را ذخیره کنیم که از نگارش 2012 برداشته شد.
3- تا نسخه 2013 در setting قسمت های وجود داشت که می توانستیم فایل های trust را به کسپر بشناسونیم (منظورم checkbox مربوط به digital signature و white list خود کسپر است).
4- تنظیماتی در انتی ویروس داشت که سطح اسکن (منظورم deep و light و ... بود) را انتخاب میکردیم و همچنین اناصر اسکن مانند OLE Object و یا installer و اسکن بر اساس حجم فایل و ... را کانفیگ میکردیم.
که متاسفانه این تنظیمات کلا برداشته شده اند، حالا چرا نمیدونم
اما خوشبختانه حداقل در نسخه server و در کنسول کسپر همه ای اینها وجود دارد.
حالا به این همه مشکل مشکل لایسنس هم اضافه کنید، منظورم وارد کردن لایسنس نیست.
اصلا فرض بر این که لایسنس بخرید، آیا میدونید محدودیت فعال سازی در 2 بار تعویض ویندوز را دارید؟؟
---
به هیچ عنوان هدفم تخریب و یا بد گویی این محصول نیست، خود من با همه ای این مشکلات طرفدار کسپرم اما نباید مشکلات را نادیده بگیریم.
تنها توصیه ای که برای دوستان دارم این است که هرگز و به هیچ عنوان هیچ نرم افزار امنیتی (مخصوصا کسپر) را کرک نکنند.
با تشکر
دوستان من ویندوزم سون هست و دارم از ورژن قدیمی 2011 استفاده میکنم:n02: خوبیش اینه که دیگه کلیدش بلک لیست نمیشه:n02:
ولی میخوام ورژن جدید Internet Security رو نصب کنم.کدوم نسخه رو نصب کنم که به صورت رایگان مشکل فعال کردن و اپدیت نداشته باشم.
خرید لایسنس چقدر هزینه داره
ممنون
این مشکل دوبار تعویض ویندوز هم بلایی بود که سر ما امدنقل قول:
سلامنقل قول:
درسته الان هم سایت کسپرسکی رو دیدم فایل ستاپ 2013 با اخرین پچ نبود / ساپورت شرکت امده روی 2014