دوستان
کسی از مخابرات و خط فیبر نوری 1مگ نا محدود گرفته؟ اوضاع چه طوره؟ سرعت دانلود چه طوره؟
Printable View
دوستان
کسی از مخابرات و خط فیبر نوری 1مگ نا محدود گرفته؟ اوضاع چه طوره؟ سرعت دانلود چه طوره؟
والا ما یه 1 مگ محدود داریم(فیبرنوری) جالب نیست اصلا.نقل قول:
چه طوریه که جالب نیست؟نقل قول:
ساعت 6 صبح تا طرفای 9 صبح سرعت میشه 160 تا 170 بعد از اونم 20 ... 30 و این چرخه ادامه دارد.نقل قول:
درود
دوستان کسی نمیدونه این قسمت خرید انلاین ترافیک سایت مخابرات چه مرگشه از دیروز تا حالا هر کار میکنم نمیشه خرید کرد :n13:
اخرین نسخه فری joon :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع خیلی خرابه :|
من 128 نامحدود دارم- کلافه شدم- 3 ماهه گرفتم دهنم سرویس شد- اون موقه که گرفتم سرویس 128 با 30 کیلو سرعت دانلود میکرد، الن اگه خودشو خفه کنه 14 تا میشه.
به طور متوسط روی 12 هست، نوسانش هم به شدت زیاده
میخوام یه شکایت نامه پر کنم، موهام ریخ از بس هرس خوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز اوضاع برا من کمی بهتر شده پس تعجبی نداره که برا بعضی های دیگه خراب شده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع بر وفق مراده :دی