خوبه من میخام منابع بعضی از درسامو تغییر بدم میتونی بگی از چه کتاب کمک درسی واسه فیزیک 3 استفاده میکنی ؟نقل قول:
Printable View
خوبه من میخام منابع بعضی از درسامو تغییر بدم میتونی بگی از چه کتاب کمک درسی واسه فیزیک 3 استفاده میکنی ؟نقل قول:
واسه ژنتیک اگه کسی تجربه ی خوبی از یه کتاب به خصوص داره ممنون میشم بگه؟
خیلی سبز و مهروماه خوبننقل قول:
کدوم قسمت هاش مشکل داری ؟
نقل قول:
ژنتیک تخته سیاه-خیلی سبز
کتابهای خوبی هستند ولی هردو در بیشتر مباحث مسائل فرا کنکوری دارن.
وحتی سوالش بیشتر جنبه ریاضی داره تا ژنتیک ولی در هر صورت از این ها بهتر دیگه نیست فعلا چیزی....
این کتاب ژنتیک مهروماه مقدمش رو که خوندم حالم از نویسندش به هم خورد :2:
یه دیده کلی رو مباحث دارم مهر و ماه بیشتره تستاشو زدم اما خیلی وقت پیش به نظره من زیاد توضیح نداده رفتم مغازه گفتم واسه ژنیک چی دارین گفت خیلی سبز من میخاستم تخته سیاه بخرم هر جا رفتم نداشتن فقط خیلی سبز موندم چیکار کنم خیلی سبز فیزیکه 3 دارم تو فصل جریان همه ی تستاشو زدم اما اون کتاب یه جور احساسه ترس بهم میده یک گام فراترم یه بار رفتم عرقم درومد دیگه نرفتم می ترسم ژنتیکه خیلی سبزم مثله اون زیاد گسترده باشه در صورتی که تستایه کنکو معمولن اونقدر سخت نیست اون تستایی که یه شکلک کشیده اشکش درومده واقعا اشک در میاد تو کتابهایی که تا حالا خوندم و واقعا هییچ ترسهم نداشتم گاج بود مثلن فصله اسید بار حدوده 470 تست داشت زدم هم استاندارد بود وهم احساسه ترس به آدم نمیداد مبتکرانم اون تستایه خیلی سختشو میشه حل کرد زمان میخواد اما خیلی سبز ...ضمنا واسه زمینم هر چند اهمیت زیادی نداره زمین شناسی خیلی سبز کم حجم و مقویه در کمترین زمان میشه ازش بیشترین استفاده هارو کرد مثلن فصله ماگماتیسم و سنگهای آذرین رو شبه آزمون گفتم بخونم که از 15 یا 20 بیشتر بزنم تو آزمون زدم 90:31: حجمش خیلی کم و مفیده از زمین شناسیش راضیم الان موندم واسه ژنتیک خیلی سبزو بگیرم یا نه؟نقل قول:
اوواه ! موفق باشی ! ما که بد جور کنکور 92 افتاده تو سر ما ! ولی روزی 6 ،7 ساعت میخونم . به درس اعتیاد پیدا کردم :دینقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Alireza SM اون امضاتو عوض کن ادم نیگاش میکنه دپرس میشه :31:
مگه قراره 92 کنکور بدی؟سال سومی؟نقل قول:
ژنتیک خیلی سبز ممکنه این احساس رو بهت بده که برخی مطالبش ضد و نقیض هستن چون مطالب اصلی رو به صورت خیلی گسترده( از نظر حجمی نه مفهومی ) و چندین بار با تکرار توضیح دادهنقل قول:
ولی خیلی سبز از بقیه بهتره میتونی خیلی سبز رو بخونی و مشکلی داشتی توی تاپیک رفع اشکالات بپرسی بچه ها جواب بدن
مشکل ندارم جز چند دفعه که از مدرسه فرار می کردم :31: مهر انتخابات منتخابات هم ندارم! مشکلی پیش نیادنقل قول:
انشالله مشکلت حل می شه! درست رو بخون!