نرم افزار DU Meter رو نصب کن شاید چیزی آپدیت میشه. یا اگه غیر از ویندوز ۸ داری Netlimiter دیگه دقیق نشون میده چه برنامه ای در هر لحظه داره استفاده میکنه.نقل قول:
Printable View
نرم افزار DU Meter رو نصب کن شاید چیزی آپدیت میشه. یا اگه غیر از ویندوز ۸ داری Netlimiter دیگه دقیق نشون میده چه برنامه ای در هر لحظه داره استفاده میکنه.نقل قول:
اولین قبض تلفن من امروز اومد که هزینه ADSL دو ماه رو زده 26700 ، درصورتی که تو سایت مخابرات تعرفه 256 رو 12500 زده، این 1700 اضافی برای چی هست ؟!
نقل قول:
احتمالا به خاطر 31 روزه بودن برج هاست واگر 3 % مالیات هم حساب کنیم همونی میشه که گفتید با حساب هر ماه 12560
---------------
ویرایش : الآن که قبض دوره قبل رو نگاه کردم دیدم 25120 زده واسه adsl
و اسفند هم 29 روزه بود
پس اون فرض نمیتونه صحیح باشه
بهتره تماس بگیرید و سوال کنید اگه کنجکاو شدید
نقل قول:
باز هم ممنونم.
از kaspersky network monitor استفاده کردم.
شرایط در 3 روزی که استفاده میکنم اینکه از ساعت حدود 1 صبح تا حدود 10 صبح 65KB/S سرعت دانلود هست بقیه زمان بین 18 تا 40 متغییره.
شما در اون ساعاتی که سرعتت کمه از لینک های جایگزین از سایت های دیکه استفاده کن و یا چند تا دانلود همزمان انجام بده ببین سرعت بیشتر میشه یا نهنقل قول:
شما چیکار کردی 512 بهت دادن دوستان لطفا بگین از چه راه هایی میشه 512 یا 1 مگ گرفت:19:
خیلی ضروریه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بله با این کار سرعت بهتر شد.برای دانلود تک فایل از تمام سرعت استفاده نمیکنه(ساعاتی که عرض کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ رو نمیدونم ، برای 512 یه درخواست دست نویس برای ارتقا به مرکز مخابرات دادم و فرداش زنگ زدن مدرک شناسایی ببرم.همون روز هم وصل شد.نقل قول:
مدرک خاصی نیاز نداشت ؟ میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟ چی نوشتید و ...؟:20:نقل قول:
مدرک خاص فقط کارت ملی برای امضاء قرار داد.نوشتم اینجانب ... مالک خط.....تقاضای ارتقاء سرعت از... به ... را دارم.الی آخر.نقل قول:
با همون قیمت قبلی؟ یعنی به همین راحتی 256 رو میتونم به 512 ارتقاء بدم؟نقل قول:
1 مگ رو نمیدونم ، برای 512 یه درخواست دست نویس برای ارتقا به مرکز مخابرات دادم و فرداش زنگ زدن مدرک شناسایی ببرم.همون روز هم وصل شد.
الان که سرعتم واقعا افتضاحه!!