خفه :دی برنز 1 ام داوش :دینقل قول:
رفیقمو بردم سیلور :n07: ایشالا منو تو گلد میبینین :دی
Printable View
خفه :دی برنز 1 ام داوش :دینقل قول:
رفیقمو بردم سیلور :n07: ایشالا منو تو گلد میبینین :دی
والا موقعی که ما نوب و تازه کار بودیم هیچ کی به ما یاد نداد همه چیو مجبور بودیم خومون یاد بگیریم!نقل قول:
کسی هست به دادم برسه؟/
:n27:
اره واقعا ما خودمون رشد کردیم :n02: چه درد های که نکشیدیم ...... :n10: اواوه دوباره یاد سرور East افتادم .... :n21:نقل قول:
والا موقعی که ما نوب و تازه کار بودیم هیچ کی به ما یاد نداد همه چیو مجبور بودیم خومون یاد بگیریم!
زوم کردم بری تو من بعد بزنم بیفتم جلوت یک وین کاسب بشیم :n10:نقل قول:
خفه برنز 1 ام داوش
رفیقمو بردم سیلور ایشالا منو تو گلد میبینین
از سایت گیمرشاپ بخر... اخرین اپدیت میده ...نقل قول:
من که حوصله ندارم هی بزارم دانلود. بیزحمت اگه کسی نزدیک تر از خونه من هست به مویالم زنگ بزنه . وکیل آباد 72 مجتمع پردیس اینم شماره 09391698793
واقعا ممنونم
من تا این هفته جمعه شاید میرم شمال چون دانشجو هستم.
از استادان و دانشمندان عزیز چند تا سوال دارم :n26:
اخرین لول چنده؟ اونوقت کی میدونه بهترین هیرو دور زن و بهترین هیرو دی پی اس و بهترین هیرو مجیکر چیه چون دهنم اشی شد چمپیون جمع کردم میخوام ی هیرو بخرم کسی میتونه کمکم کنه
عایا سر ور ایرانی هم هست بریم توش بازی کنیم :n13:
والا به خدا یادش بخیر روزی چند ساعت فقط guide میخوندیم :دینقل قول:
لول پایین ....... یادش بخیر :n08:
نقل قول:
سلام بهترین و بدترین هیرو نداریم هر هیرویی برای خودش قابلیت هایی داره.
سرور ایرانی خیر نداره.
این صفحه اول مدیران اجازه بدن یک متن با ترتیب ببین جامع درباره تاکتیک بازی بزاریم سوال تکراری نشه .....
----
راستی داستان بازی به زبان فارسی هست .... جایی بشه خوند...
شما متن رو آماده کنید و به من یا هادی جان پ.خ کنید تا بره توی پست اول :n18:نقل قول:
پست اول متاسفانه خیلی خیلی شلوغه.یعنی میشد چند تا عکس گذاشت و نیازی نبود این همه عکس باشه.
سیستم مورد نیاز و خیلی موضوعات دیگه رو هم میشد به صورت پست های جدا نوشت و لینکشونو گذاشت.
منظورم اینه یه آموزش اولیه اگه بودش و بقیه چیزهای جزئی تر به صورت لینک میومدن به نظرم زیبا تر میشد.
ویرایش:از اونجایی که لول باز نیستم خودم نمیتونم آموزشو بنویسم وگرنه مینوشتمش.
درمورد داستان هم شما یه لینک همون انگلیسی رو بدید میتونم ترجمه کنم به عنوان یه پست بذاریم اینجا.(فکر کنم تنها کاریه که میتونم بکنم تا به تاپیک کمک بکنه)
دو نوع لول داریم یکی لول اکانتت هست که 30 تاست هروقت 30 برسی میتونی رنک بری یکی هم که هر بازی اهر هیرو(!)یی انتخاب کنی از لول 1 شروع میشه تا 18 تا لول داره که هرچی بیشتر مینیون یا چمپ بکشی زود تر لول آپ میشی نزدیکش هم باشی exp میده ولی سعی کن خودت بکشی مثلا تیم داره به یکی اتک میده صبر کن تو اتک نده آخرای جونش که شد یه اسپل بزن که تو کشته باشیش.نقل قول:
بهترین هیرو که هرکی نظری داره ولی به نظر من بهترین دور زن(!) urgot بهترین دی پی اس trundle و بهترین مجیکر(!) karma هست باز عده کمی هستن که نظر منو قبول ندارن
سرور ایرانی هم فعلا که نداریم ولی ریوت گفته اگه بچه خوبی باشی یه سرور هم واسه ایران می ذاره
نقل قول:من اگر بخواید میتونم کمک کنم تو ترجمه یا نوشتن هر گونه آموزش.نقل قول: