آفرین !نقل قول:
سه چراغ سبز برای شما روشن شد:31:
Printable View
آفرین !نقل قول:
سه چراغ سبز برای شما روشن شد:31:
به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)
به استحضار کلیه مشترکین صبانت میرساند به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و آزاد سازی خرمشهر تمامی سرویسهایی که شروع استفاده ی آنها از مورخ 25/02/90 لغایت 03/03/90 میباشد ،حجم و زمان استفاده شده بصورت رایگان محاسبه شده و زمان شروع این سرویس از تاریخ 04/03/90 محاسبه میگردد.
شارژ الکترونیکی (بانک پارسیان)
به اطلاع کلیه مشترکین میرساند به منظور رفاه حال مشتریان، خدمات پرداخت الکترونیک بانک پارسیان نیز به مجموعه ی صبانت اضافه گردید .از این پس مشترکین گرامی میتوانند از خدمات این بانک جهت شارژ الکترونیکی استفاده نمایند .
در ساعت 02:05 دقیقه بامداد سرعت دانلود شبانه بین 7 تا 15 کیلوبایت در ثانیه هستش !!
جناب Sabanet - Support , به جای این دست و دلبازی ها یک فکری به حال سرعتتاتون بکنین, من از سرعت قراردادم هم کمتر دارم دانلود میکنم !!
دوستان کس دیگه ای هم مشکل سرعت داره ؟
متشکرم
سلامنقل قول:
کسی نمیدونه سرعت شبانه رایگانش چند هست؟
و آیا این سرعت ربطی به سرویسی که گرفتید داره یا نه! مثلا برای 128 و یک مگ ثابته یا خیر؟
ممنون
دقیقا موافقم ......نقل قول:
پیش به سوی مخابرات.... هم ارزونتره ، هم نامحدوده ، هم یکی با کارت کارشناسی یا کارشناسی ارشد گیر بیاری 512 میدن که اونم نامحدود ....... حالا دیگه چی میخواد ،
حیف این همه پول که رفت تو جیب این شیادها .....
---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:23 AM ----------
نقل قول:
:2::2::2::2::2::2:
شیطونه میگه بزنم .... :grrr:
هیج کسی نیست یه جواب دندان شکن به این شیاد ها بده .... آخه نمیدونم ما رو ---- گیر آوردین یا خودتون --- هستید ......
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------
نقل قول:
ما هم با این مشکل دست به گریبانیم بهترین راه مخابراته هم سرویسش نامحدوده و هم ....
واییییییی میبینم بعد از چند سال دست و دل باز شدید! :27:نقل قول:
از یک سال پیش که صبانت داشتم یکبار هم از این کارا نمیکردید!
نمیخواین بگین چی شده؟؟؟؟؟ درسته حقیقت داره.مخابرات داره 256 رو 12500 میده.حالا شما سرویس های آشغالتون رو اینقدر میدین....
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
من که از 2 تا 7 کامپیوتر رو روشن میذارم 1 گیگ دانلود میکنه... ولی دارم یک مودم 100 تومانی ایسوس میخرم که برم مخابرات ... چرا خودمو خسته کنم؟ چرا پول برق بدم؟ چرا باید مجبور بشم تو 3 ماه چند بار پول بدم بخاظر اینکه حجم زیاد مصرف میکنم ؟ لابد اشکال از خودمه یا حجم خوری سرویس های اینا؟؟؟نقل قول:
بازم دم همین مخابرات گرم.من که حاضرم اینقدر پول بدم و ضرر کنم برای اینترنت بهتر ....
سلامنقل قول:
قربون خبرت عزیز
مال من الان اینطوریست
تاریخ شروع استفاده 18/02/90
نمیشه هیچ تخفیفی به ما داده شه ؟
خوب الان گناه اونهایی که قبل این تاریخ شارژ کردن چیه ؟ چرا اونا بعد این همه سال مشترک این شرکت بودن یک عیدی چیزی بهشون داده نشه . من الان اولین نفری بودم که 4 سال پیش توی شهر خودم از این شرکت سرویس گرفتم و هنوز هم دارم میگیرم ولی هیچ وقت نشده کوچکترین عیدی و نمیدونم تخفیفی..... هیچی
اقلا گفته میشد از زمان ولادت تا حداکثر یک ماه قبل
ای بابا این عیدی ها بخوره تو سرشون ... اینقدر به من زمان و حجم اضافه کردن که مجبور بشم تا 3 شهریور بمونم ... اینم از اون سیاست هاش هست!! تو این 1 ساله که هیچی نداده ولی الان که خیلی ها درن میرن مخابرات دست و دل باز شده.خوبه 100 برابری که به ما اینترنت میدن و پول میگیرن سود میکنن.این چیزی نیست که.نقل قول:
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
بستگی به منظقتون داره ... ولی برای 1 مگ و 128 روزانه و شبانه مخصوصا ثابته!:31:نقل قول:
حجمش بخوره تو سرش:31:
منا بگو که 2روز سرویس گرفتیم 1مگ 60تا دانلود میده پینگشم که نگو:5:
پشتیبانیشم که کشکه فقط وقتی میخوان بفروشن مثل سگ پاچه آدما میچسبن:27:
عجب اشتباهی کردیم اومدیم این دزد خونه:19: