اون ماله کنکور ارشده که آخر همین هفته برگزار میشه هست:20:نقل قول:
Printable View
اون ماله کنکور ارشده که آخر همین هفته برگزار میشه هست:20:نقل قول:
سلام دفترچه آزاد اومده؟
دوست عزیز اخرین خبری که من دارم میدونم که ثبت نام کارشناسی ازاد از سوم اسفند شروع میشهنقل قول:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
سلام دوست عزیز امار حذف نیست فصل اخر امار حذف هستش که اونم سال های قبل هم حذف بودنقل قول:
سلام دوستان . آقا اين سازمان سنجش و آموزش پرورش پدر منو در اوردن . من آذر ماه كه ثبت نام شروع شد مغايرت داشتم و رفتم درستش كردن گفتن برو 25 ام كه دوباره ثبت نام شروع شد ثبت نام كن. امشب هم كه لينك رو تو سايت گذاشتن رفتم سوابق تحصيلي ام رو ببينم با هيچ كدوم از 4 روش نتونستم اسم خودمو ببينم ( باز خوبه قبلا نشون ميداد ولي اشتباهاتي داشت الان ديگ هيچي نيست ). جالب اينجاست كه به مسئولين آموزش و پروش شهر خودمون كه زنگ ميزنم ميگن مشكل از ما نيست برو به سازمان سنجش زنگ بزن به سازمان سنجش هم زنگ بزنم ميگن برو به آموزش و پرورشيا بگو ............. اي خداااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خودمون كم استرس داريم آخه ؟ مهلت ثبت نام هم 6 روز بيشتر نيست ... ديگه اعصاب نذاشتن واســـم .... به هيچكي زورم نرسيد گفتم بيام به شما بگم ببينم كسي مشكل مشابه منو داشته ؟!!!!!
سلام.من آزمون های گزینه 2 میرم .ادبیات رو 60 عربی رو 35 دین 65 زبان 30 شیمی 50
اما ریاضی و فیزیکش هر چقدر می خونم بازم نمی تونم تستاش رو بزنم . لطفا من رو راهنمایی کنید
بچه ها کسی که ثبت نام کرده که فقط باید بره چک کنه مشخصات رو و ببینه خراب نباشه !
دیگه نیمخواد بره این لینک زیری
چون احساس میکنم قبلا اینجا رفتیم کد رو گرفتیمکد:http://srv2000.sanjesh.org/sarasari/90/StuEduInfo891125/index.php
درسته ؟
سلام
برای حل تست های درک مطلب عربی تکنیک خاصی داره مثل مبحث ترجمه عربی یا مثل درک مطلب زبان؟
تکنیک خاصی برای خوندن متن درک مطلب عربی هست یا با تمرین زیاد میخواد؟
متشکرم
کاملا درکت میکنم منم همین مشکل رو دارم ولی جوش نمیزنمنقل قول:
ریلکس باش وخونسرد
ومنو نیز در غم خود شریک بدان:10:
دوستان من رفتم اطلاعاتو چک کردم درست بود تایید زدم بعد گفت کد یاداشت کن بعد پایینش اطلا عات بود و و تیکم زده بود ذعد پایینش خروج بود من خروج زدم تموم شد همین بود؟؟؟؟؟؟؟//
آقا به نظرتون آدم تست رو تو پاسخبرگ جدا علامت بزنه بهتره یا تو خود کتاب؟