Audio CD هست دیگه همون قفل دار ها که اگه بخوای داشته باشی باید با جت آدیو یا مدیا پلیر ریپ کنی از اون نوع رایت کردم ولی گزینه ریپ غیر فعال داخل دستگاهم که میذارم واسه دیسک Play Disk می دهنقل قول:
Printable View
Audio CD هست دیگه همون قفل دار ها که اگه بخوای داشته باشی باید با جت آدیو یا مدیا پلیر ریپ کنی از اون نوع رایت کردم ولی گزینه ریپ غیر فعال داخل دستگاهم که میذارم واسه دیسک Play Disk می دهنقل قول:
ارمين يعني تو هارد نداري ؟نقل قول:
اگه نداشته باشي نميشه .. چون Rip CD آهنگ ها رو ميريزه روي هارد تا بتوني Playlist بسازي .. اگه هارد نداشته باشي نميشه ..
آره دیگه همون حدسم درسته پس...نقل قول:
بعله دیگه همه مثل جنابعالی بچه مایه دار نیستن که ایکس باکس می گیره اسلیم کینکت اختراع نشده کینکت خریده بساط PS3 هم که ردیف کردی انگار... ما هم که نشستیم با یه آرکید فلگ شده آنلاین می زنیم منتظر بن ویو هستیم:31: که دیگه جور و پلاس رو جمع کنیم بشینیم آفلاین بترکونیم:8:
سلام دوستان ...
آقا پس من كه هارد دارم ميتونم آهنگا رو بريزم و گوش بدم؟! هاردم اصل نيستا ...
ميشه؟! اگه مطمئنيد بگيد من يه CD حروم نكنم و نشه ها :31:
سلام دوستان
من اولین بار هست که به لایو وصل شدم و اولین بازی هم فیفا 11.
امکان داره یه توضیحی در مورد قسمت لایو بدین؟
چه طور باید با بقیه بازی کرد؟
چه سیستم هایی داره؟ باید یک تیم رو کنترل کنیم یا یک بازیکن؟
از کدوم قسمت منو لایو تو بازی باید وارد شد؟
کلا اگر امکان داره به راهنمایی بکنید من اصلا بلد نیستم.
ممنون
فلش که داری ؟ آهنگا رو بریز تو فلش بزن به USB تو بازی میتونی آهنگ ها رو از منوی داشبرد اجرا کنینقل قول:
حتما نمیخواد از خود بازی اجرا کنی !:31: موقع اجرای آهنگ دلخواه آهنگ های اصلی بازی قطع میشه !
به نظر من استفاده از فلش خیلی جالب تره !
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
با اجازه دوستان :نقل قول:
به نظر نمیاد چیز خاصی داشته باشه ! وقتی رفتین همه چیز خیلی راحت هست
نه عزیز جان خیلی هم راحت نیست فقط تا یک هفته می تونید بازی منید تاز اگه اکانت گلد داشته باشید ممبرشیپ شما Free هست یا لایو؟ البته امیدوارم وقتی برای اولین بار وصل شدید اکانت یک ماه رایگان گلد رو براتون فعال کرده باشه اگه نکرده باید اکانت گلد بگیرید یه 800 تا پوینت مایکی هم نیاز دارید که Online Pass بازی رو بگیرید اینطوری می تونید تا هروقت که سرورهای فیفا 11 پابرجا باشه فیفا 11 بترکونید... ولی اگه اکنت شما الان لایو هست می تونید یک هفته ترایل رو رایگان بگیرید و آنلاین بازی کنید کافیه به قسمت xbox live برید اونجا head to head رو انتخاب و رنکد مچ بزنید 100 تا بازی رنکد مچ 100 تا گیم اسکور میده بازی تیمی هم که فکر نکنم بتونید با این پینگ آشغال اینترنت ایران بازی کنید گرچه من ماه پیش پینگ فوق العاده ای داشتم و می تونستم مود تیمی رو هم بازی کنم
اکانتم گلد هست.کنسول رو تازه گرفتم 1 ماه داره.نقل قول:
من تنها مشکلم اینه که مثلا میخوام برم با یک نفر بازی کنم کجا باید برم. اون رنکد مچ که فرمودین میزنم میره رو انتخاب تیم و باید منتظر شم یک نفر بیاد.
در قسمت head to head اصلا من نمیتونم خودم حریف رو انتخاب کنم.خودش شانسی میاره.لیستش کجاست که من حریفم رو انتخاب کنم.
کلا سیستم هد تو هد رو میشه یه توضیحی بدین قسمت های مختلفش رو؟
حالا من اگه بخوام خودم انتخاب کنم با کی بازی کنم چی؟ بچه های ایرانی رو چطور پیدا کنم؟
لیستی وجود نداره که قدرت و سطح بازی حریف رو ببینی بعد انتخاب کنی؟
من میخوام با حرفه ایی ها بازی کنم.
ممنون
يعني چي اصل نيست ؟نقل قول:
يعني چيني نوشته ؟
اگه اينطوري .. يا كلا ميتوني روش بازي نصب كني مشكلي نداره ...
ببینید اگه بخواهید اچیومنت 100 تا رو بگیرید باید از head to head شانسی استفاده کنید چون وقتی کاستوم باشه گزینه رکند غیر فعال میشه دیگه چه شما خالق بازی باشی چه حریفت میتونید گزنه رو روی رنکد بذارید... من الان توی شرکتم دقیقا حضور ذهن ندارم که دونه دونه آیتم ها و جاشون رو براتون بگم تا این اندازه بگم برای بازی آنلاین مود های زیادی هست که رسیدم خونه براتون می گم که چطوری برید به این آیتم ها البته همچین بغرنج نیست خودتون برید پیدا می کنید اونقدر هم زیاد نیست منوهاشنقل قول:
1- بازی head to head : که یه تک بازی با یه نفر دیگه اس مثل حالت دونفر مقابل هم که می تونید آفلاین هم با دوستتون بازی کنید برای همین اون نو اوری و جذابیت رو نداره
2- بازی تیمی : شما وارد که میشی اول انتخاب می کنی که توی کدوم گروه قرار بگیری یه چند نفر که جمع شدن به قسمت انتخاب پست میری یا پست خاص رو انتخاب می کنی یا Any رو اگه پست انتخاب کنی که دیگه عوض نمی تونی بکنی توی مسابقه ولی اگه Any بزنی اون پست ها که انتخاب نکرده رو شما می تونی سوئیچ کنی حین بازی تیم ها و بازیکنان واقعی می شن توی این مود... به دلیل اینکه همچین چیزی رو توی آفلاین نمی تونید تجربه کنید خیلی جذاب و دیدنی هست به شرط اینکه توی پینگ کم نیاری تا لگ نزنه بازی
توی ویرتوال پرو هم بخش های آنلاین زیاده یکیش که رنکد مچ هست و وارد یه گروه میشی فرقی نمی کنه چه تیم هایی برداشته بشه چون حتی بازیکنان هوش مصنوعی اون تیم ها هم واقعی نیستند و هوش انسانی های موجود توی بازی VP های گیمرها هستند هیچ وقت 11 به 11 نمیشه ولی این حالت ماکسیمم هست البته چه بهتر که 11 به 11 نشه چون عمرا اگه بتونید بازی کنید بهترین پینگ رو هم داشته باشید توب این حالت لاست کانکشن میشید یا به قول خودمون کیک میشد بیرون چون سرعت و پینگ ضعیف کشورمون اجازه سینک شدن با 21 نفر دیگه رو به شما نمیده در نتیجه نمی تونید بازی کنید توی حالت تیمی هم همینطوره یعنی باید از خداتون باشه که وقتی گیمر جوین میشه به لابی یارکشی تعدادشون از 5 - 6 نفر تجاوز نکنه هرچقدر بیشتر بشن اوضاع لگ بازی بدتر و شدید میشه
توی همین بخش VP چیزای جالبی هم هست مثل ساخت یه باشگاه یا عضو شدن توی یه باشگاه VP همینا خودشون اچیومنت خاص خودشون رو دارن مثلا 10 تا بازی واسه یه باشگاه واحد انجام بدی یا مثلا 10 بار باشگاهت رو عوض کنی من باشگاه دارم ولی عضوگیری نکردم اگه پایه باشی و جوین بشی به کلاب من دو نفری هم می تونیم توی مسابقات شرکت کنیم مسابقات هفتگی هست و رنکینگ داره اگه موفقیتمون بیشتر بشه اولا رنکینگ بالا میاییم و در ثانی VP های خوب و حرفه ای علاقه پیدا می کنن که عضو باشگاهمون بشن...