موفق شدم:31:
مشکلم اینه فقط که بعد از یه مدت چون یکیشون AFKه کیک میشه.چه کنم؟
Printable View
موفق شدم:31:
مشکلم اینه فقط که بعد از یه مدت چون یکیشون AFKه کیک میشه.چه کنم؟
عزیزم اصلا اینکارا لازم نیست شما کافی mod iddrace رو بگیری بعد وقتی تو بازی بنویسی /d یه تی میاره برات که هیچ کاری نمی کنه و میشه کنترلش کرد که بقیه ی کداش رو می تونی بزنی /cmdlist که برت بیاره همیننقل قول:
پـــ نـ پـــــنقل قول:
من اومدم تو سرور مجیکال و وت مپ دادم ؟!!!
آورين :31:.نقل قول:
اين حسين جان راست ميگه ، امروز مد iDdrace رو گرفتم خيلي باحال بود.
تونستم خودم يك نفري (البته + اون بز كوچولوه:31:) مپ Blocker رو تا آخر برم.
اينم لينك دانلودش :
تنظيمات سرور (autoexec) :کد:http://2.shahan.z8.ru/iDDRace/iDDRace_011/iDDRace-0.1.1-win32.exe
تعدادي از دستورات :کد:sv_dummy_color_body 55558
sv_dummy_color_feet 55558
sv_dummy_skin coala
sv_dummy 1
sv_dummy_change 1
sv_rescue 1
sv_dummy_delay 1
sv_dummy_change_delay 1
sv_gunexp 0
d/ = صدا كردن بز كوچولو با زنگوله :31:!
dc/ = جابجا شدن Dummy
dh/ = چكش زدن پشت سرهم Dummy
control_dummy/ = كنترل كردن.
dd/ = كشتن Dummy
cmdlist/ = ليست كلي دستورات.
راستي دوستان اگه بازم مد باحال و جديد براي ورژن 6 داريد بگيد ،ما هم يكم حال كنيم:31:.
موفق و پيروز باشيد:40:.
د نـ د داری اشتباه میکنی من اومدم تو سرور اولد با یسورد علکی زدن بعد شهاب گفت اینو کی راه داده این جا بعد منم گفتم خوب اگه ناراحتین من میرم داستان موندن من تو سرور اولد همین 20 ثانیه بودنقل قول:
با تشکر از همه ی دوستانی که از پستم خوششون اومده و همچنین خوش حالم که می تونم به دوستان کمک کنم و پست هایی بدم که به دیگران کمک کنه و همچنین این تایپک رو به یه تایپک زنده تبدیل کنه و خطاب به دوستانی که می گن نمی شه تو این تایپک پست آموزشی و مهم داد :40:
اینم واسه اینکه پستم اسپم شه!!!!! :18:
عجب آقا پسر گلی شدم مدل 69 دوگانه سوز !! رینگ اسپرت قرمز نوک مدادی هر کی می خواد پ خ بده سر قیمت بحث کنیم
اینم واسه این که پست جنبه ی آموزشی پیدا کنه
رمز magical لو رفت بشتابید رمز olakhha هست الان که ناروتو منو از گروه بندازه بیرون
اها راستی سجاد جان اگه از کسی باید تشکر بشه اون شهاب که اون موقع که سرور خراب بود ( شب بود !! ) این مود رو ران کرد منم با اون آشنا کرد من از همین جا لپشو می بوسم ( با اینکه نامرده :10: )
با تشکر از همه ی دوستانی که از پستم خوششون اومده و همچنین خوش حالم که می تونم به دوستان کمک کنم و پست هایی بدم که به دیگران کمک کنه و همچنین این تایپک رو به یه تایپک زنده تبدیل کنه و خطاب به دوستانی که می گن نمی شه تو این تایپک پست آموزشی و مهم داد :40:
اینم واسه اینکه پستم اسپم شه!!!!! :18:
عجب آقا پسر گلی شدم مدل 69 دوگانه سوز !! رینگ اسپرت قرمز نوک مدادی هر کی می خواد پ خ بده سر قیمت بحث کنیم
اینم واسه این که پست جنبه ی آموزشی پیدا کنه
رمز magical لو رفت بشتابید رمز olakhha هست الان که ناروتو منو از گروه بندازه بیرون
اها راستی سجاد جان اگه از کسی باید تشکر بشه اون شهاب که اون موقع که سرور خراب بود ( شب بود !! ) این مود رو ران کرد منم با اون آشنا کرد من از همین جا لپشو می بوسم ( با اینکه نامرده :10: )
بچه ها الان چه مدی سرور نداره؟
میخام امروز یا فردا یه سرور بزنم.
سرور من خارجیههه
سرور narotu ایرنیه زود خراب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیاید سرور من.
شما خودتون دوست دارید پیکان سوار میشید یا مرسدس بنز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سرور من مرسدس بنزه . سرور narotu پیکان(دست دوم اوراقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوخخخخی
بگزیم . حالا کدوم مد بود که سرور نداشت میخام سرور بزنم. با رم 1 گیگ lol
iddrac با شوت بال سرور نداره بزن البته چون vps از یه کشور دیگس فکر کنم پینگ بچه ها بره بالا یه جورایی مرسدس بنزت بخواد بیاد ایران قیمت 4 برابر میشه پس همون پیکان به صرفه طره :31:نقل قول:
پینگ همه رو 180 تضمین میشه.