درویش جان شما اکانت ماهیانت رو با سرعت 256 چند گرفتی ؟
Printable View
درویش جان شما اکانت ماهیانت رو با سرعت 256 چند گرفتی ؟
24000 تومان
درویش جان مگه می شه از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ؟ آره اینجا هستش. اما چجوری ؟ باید مودم خرید ؟ می شه یخورده توضیح بدی ممنونت می شم.نقل قول:
من فکر می کردم فقط با گوشی می شه استفاده کرد..
سلام دوستان من 3 روز هستش که خطم رو از 128 به 512 تغییر سرعت دادم البته با کلی مدارک تونستم بگیرم البته اسمش 512 بود دوستان اینو فقط می گم برای کسایی که دنبال سرعت بالا هستن خوب حواسشون رو جم کنن که مثل من سرکار نذارن
من قبلا یه سرعتم 128 بودش که سرعت دانلودش حدود 14 تا12 بودش روزی که رفتم شرکت برای تغییر سرعت گفتش ما مشکلی نداریم برای سرعت بالا منم خط رو تغییر دادم و گفتن که از همون روز تغییر اعمال می شه ما هم با کلی شوق و ذوق رفتیم خونه دستگاه رو روشن کردیم سریع رفتم یه چیزی دانلود کنم فکر می کنین سرعت دانلودم چقدر شده بود 7 کیلو رسیده بود در صورتی که 512 باید حداقل 60 باشه
اقا زنگ زدم به مسئول شارژ خانم جزایری بهش ماجرا رو گفتم اون خیلی راحت گفت ما خط رو تغییر دادیم و مشکل از سایت منم گفتم مشکل از سایت نیستش مشکل سرور شماست یه خورده که چرت وپرت گفت گفتم اگه اینطوری باشه نمی خوام همون سرعت 128 رو بهم بده برای 2 ماه گفت صبر کن یه خورده وایسادیم دیدم یه اقایی گوشی رو ور داشت بعد گفت مشکل چیه گفتم اینطوری شده بعد شماره خطم رو گرفت بعد اون گفت متاسفانه مرکز ایت الله کاشانی خیلی شلوغه منم گفتم خوب به من چه ربطی داره من از شما خط 512 گرفتم اون وقت سرعت دانلود سرعت دایال اپ هستش مگه میشه گفت شما یه چند روزی صبر کن درست میشه من دیدم داره منو می پیچونه گفتم اصلا خط نمی خوام پولم رو پس بدین باز دیدم یارو داره حرف خودش رو می زنه گفتم مگه شما نمی گی شلوغه سرور چطور روی خط 128 درست بود اما روی خط 512 اینجوری گفت شما صبر کن ما بهتون زنگ می زنیم
منم قطع کردم رفت تا شب دیدم زنگ نزدن که نه شب زنگ به قسمت پشتیبانی اونا هم گفتن سرعت شما تغییر کرده منم به شوخی گفتم اره خیلی تغییر کرده بعد گفتن مشکل می تونه از مودمت باشه گفتم من اینجا 2 تا مودم دارم با هر دو جک کردم بعد گفتش متاسفانه شما اشتباه کردین خط 512 گرفتین گفتم چرا گفت توی شلوغ ترین مرکز ما اونم چنین خطی .... دیدم فایده نداره چون اینا هیچکدوم کار بلد نیستن
فرداش زنگ دوباره گفتم با مسول مخابرات شرکت کار دارم بعد یه خانوم گوشی رو ورداشت خانوم شهیدی بودش گفتم میشه خط من رو چک کنین به بینین نویز خط من چقدره گفت مشکلتون چیه وصل نمی شه گفتم اره وصل نمی شه بعد زد و دید گفت خطتون خیلی نویز داره بعد یه کم ور رفت از اونجا هی می گفت خاموش کن دستگاهت رو منم انجام دادم بعد از 10دقیقه دوباره گفت روشن کن گفت دیگه بهتر از این نمی شه گفتم خوب مشکل از کجاس گفت مشکل می تونه از سیم کشی یا از دستگاهتون باشه من گفتم از دیتا سنتر شما می تونه باشه گفت غیر ممکنه حالا بگذریم با کلی ور رفتن تونسته خط رو 25 کیلو برسونه فقط اینو بهتون گفتم خوب حواستون جمع باشه که گول این شرکت ها رو نخورین چون اینا به عنوان یه سرعت یه سرعت دیگهبهتون قالب می کنن فقط بهتون توصیه می کنم سرعت بیشتر ا ز 128 نگیرین
اینم تست با سا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یت
نظر با خودتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://irapic.com/uploads/1193306258.jpg
حالا به خانومه ميگفتي يكم بيشتر ور بره شايد درست ميشد :27::21:نقل قول:
راستي از كدوم شركت گرفتين شما اين 512 رو اسم شركت رو ميشه بگي
اسیاتک 40000تومن هم پول دادم