اینترنت منم از جمعه خیلی مشکل پیدا کرده.نقل قول:
Printable View
اینترنت منم از جمعه خیلی مشکل پیدا کرده.نقل قول:
من هم همینطورنقل قول:
برای من دو نکته جای تامل داره:
چرا از سایت مایکروسافت بایک کانکشن با سرعت عالی دانلود میکنه در صورتی که حتی سایت های ایرانی هم اینطور نیستند.
من زمانی که با وی p ان دارای encryption تست کردم تمام سایت ها با یک کانکشن سرعت کامل رو میدن. البته پینگ افتضاح میشه چون همین الانش هم همینطوریه.( اما وی پی .. های بدون encryption سرعت همین اینترنت شاید هم کمتر رو میدن)
یک سوال این encryption واسه --- رو از کجا میشه دید؟ واسه وای فای میدونم ولی واسه این نهنقل قول:
من چون حضوری ثبت نام کردم همون موقع مودم رو فعال کردن و فقط وصل کردنش به سیستم وند که اونم کار خاصی نیست. یک کابل شبکه است که باید به لن سیستم وصل بشهنقل قول:
سلام دوستان من سه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه بلده جواب بده
1- توی بخش پنل کاربران وقتی اطلاعات خواسته شده رو وارد میکنم و بر روی لاگین کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و اصلا لاگین لینک نیست مثل یک باتم بدون استفاده میمونه(البته من یک روزه که وایمکسم فعال شده)
2- چطور میتونم مک ادرس رو برای لبتاپم و مودم وایمکس ست کنم(لطفا دقیق توضیح بدید)
3- سرعت سرویس 512 باید چند باشه؟
راستی دوستان با توجه به اینکه ای پی ما ولید هستش آیا امکان راهندازی وب سرور هستش ؟ (میدونم که ای پی استاتیک نیست)
1- احتمالا شما از فایر فاکس استفاده کردی. باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید.نقل قول:
2- نمیدونم لطفا دوستان توضیخ بدن.
3- اگه منظورتون سرعته دانلود هست باید 64 KB باشه.
منم وایمکس ایرانسل دارم سرعت دانلودم از 100 رسیده به 5 کیلو بایت بر ثانیه
شرکتش هم همش میگع تکنسین ها دارن کار میکنن.
چیکار کنم سرعت مودم ها بیاد بالا؟
وضعیت امروز برای سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من سرویس ایرانسل هم دارم. هر دو تا امروز تا این لحظه عالی هستند.