من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
Printable View
سلام
من وایمکس ایرانسل دارم و از اصفهان هستم. حالا برا تعطیلات دارم میرم تهران. میخوام ببینم اگه مودمم رو ببرم تهران، اونجا هم کار میکنه؟
مرسی
دوست عزیز شما با 128 چطوری تو 6..7 ساعت 500 مگ دان میکنی !!!!نقل قول:
نهایتا خودشو از 12 تا 7 صبح بکشه 350 مگ میشه:27:
کل دانلوده؟ :21:من روزی ازسایت FileServe حدود 10 گیگ 24 ساعته دانلود میکنم البته الان دیگه تکراری شده واسم این کار
من با ps3 قبلا Tekken 6 انلاین بازی میکردم با این وضع چون پینگ حدود 250 بود بازم تاخیر داشت
یه چیز جالب کشف کردم تو منظقه ما که میدان پاستور هستش اگه انتن های مودم رو در بیاری اصلا اینترنت نوسان نداره !!!عجیبه نه؟
محاسبه کردم 128 طی 7 ساعت 432 مگ دانلود میکنه البته در شرایطی که نوسان نداشته باشه
کسی نمیدونه؟نقل قول:
بله کار میکنهنقل قول:
یه چند تا نکته :
1- علت اصلی که من به بازاریابی ایرانسل اعتقاد دارم :
جشنواره نوروزی وایمکسیعنی هر چند وقت یکبار مشترکین رو سورپریز میکنه ، یعنی شما هر سه ماه یه بار میتونی تو سایت ایرانسل یه چیز جدید ببینی . برعکس بعضیا !کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=253
2-پورت تلفن مودم های وایمکس : تنظیم VOIP مودم ، یعنی برقراری ارتباط اینترنتی از طریق تلفن با مودم
البته اطلاعات کاربری و سرور رو از رو سرور یکی از دوستانم ست کردم و روی سرور های فری چک نکردم ، واقعن هیچان انگیزه
3-علیرغم اعتقادم (سیستمی که کار میکنه زیاد انگولکش نباید کرد ) مودم رو من هم هفته پیش آپدیت کردم ، ولی تغییر خاصی رویت نکردم
نقل قول:
من نمیدونم کجای حرفم از ساعت و 6 یا 7 ساعت حرف زدم !! :13: شب تا صبح یعنی 11 یا 12 که میزارم دانلود 9 که بیدار میشم میبینم تموم شده اصلا هیچ ربطی هم به موضوع نداشت ساعت !! خلاصه اینکه هر شب دارم حداقل 500 مگ دانلود می کنم روزا هم Need for Speed Hot Pursuit بازی میکنم البته 2 نفره دزد و پلیسش ! چون چند نفره نمی کشه !! حالا می خواید باور کنید می خواید نکنید :5:
سلام دوستان....
امروز بعد از یک ماه اومدن و مودم رو نصب کردن .... من 632 سفارش داده بودم به جاش برام 635 اوردن ....
میخاستم بدونم این مودم wifi 635 چقدر مشکل ساز هست اخه دوستان خیلی ناراضی بودن..... بهش که گفتم من این مدل رو سفارش ندادم گفت شانس اوردی که از این کله قندیها برات نیاوردم ....!!!! مدل 632 موجود نیست !!!! منم دیگه بیخیال شدم ...
البته الان سرعتش خوبه چون گفت تو منطقه ما فقط 3 تا کاربر هست !!!! الان که تست گرفتم از adsl بهتر بود هم پینگش و هم سرعت باز کردن صفحات !!!
من تو محدوده زرد هستم و 3 تا انتن دارم (البته هوا بارونیه) کافیه ....!
راستی من سرویس اعتباری 128 کیلو دارم و الان 1000 تومن شارز کردن به نظورتون چقدر میتونم دانلود کنم ...؟
ممنون..