ابالفضل!!نقل قول:
آقا خیلی گرون گرفتی من صبح قراره برم بخرم امروز قیمت گرفتم پایتخت با گارانتی سازگار 880 تومن.شما تقریبآ قیمت 1050 دل رو دادی.پایتخت مغازه هاش 1050 رو میدن 940
ابالفضل!!نقل قول:
آقا خیلی گرون گرفتی من صبح قراره برم بخرم امروز قیمت گرفتم پایتخت با گارانتی سازگار 880 تومن.شما تقریبآ قیمت 1050 دل رو دادی.پایتخت مغازه هاش 1050 رو میدن 940
حالا باز خوبه من شیراز یه جایی قیمت کردم میگفت 1070:18:
از کجا؟نقل قول:
من فقط pc center دیدم که میگفت 900 بدون کیف. و نماینده سازگار (توی خود سایت سازگار شماره تلفنشون رو نوشته) که گفت 889 با کیف.
من از ایران گرفتم 865 با گارانتی سازگار
ممنون از اینکه جوابم رو دادیننقل قول:
یه جایی دیدم sr 490DAB رو زده بود 1100 درست بوده؟
اینکه میگن cw داغ میکنه درسته؟ کلا لپ تاپ خوبی هست؟
sony s111 FM/s چطوره؟ 13 اینچه قیمتش رو هم زده 870؟
تشکر از لطفتون:40:
سلام دوستان این قیمت ها چی چیه دیگه؟
من الان یک هفته نیست که 5741 گرفتم قیمت هم 895000 تومان با گارانتی سازگار فکر نکنم این قدر گرون شده باشه که قیمتش یک میلیون شده باشه بهتره بیشتر تحقیق کنید تا کلاه سرتون نره این هم کانفیفگی که خودم خریدم
acer 5741 G
CPU: intel core i5
CPU type: m430
cach: 3MB L3
HDD: 640GB 7600rpm
VGA: nvidia GF 320M
RAM: 4GB DDR3
Battry: energy star 6 cell
Display: 15.6 HD LED
DVD-super multi DL drive
Acc: bt-lan-face-vard reader-USB I3
در ضمن صدای خیلی قوی دارد
سلام
یه لپ تاپ حدود قیمت 900 هزار تومن میخوام بخرم، میخوام گیم های روز رو هم بتونم براحتی بازی کنم مثل NFS Shift و تو اینترنت هم گشت گذار کنم:
حالا شما چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید؟
نظرتون در مورد ایسر 5741g-434 چیه؟ به درد بازی میخوره؟
لطفا سریع جواب بدبد چون پس فردا میخوام بخرم...!:20:
بله ایسر بهترین انتخاب هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پاساژ ملاصدرا بودنقل قول:
اسمشو یادم نیست
قبل از طبقه آخر بود
سلام
من بالاخره امروز رفتم یه 5741G ایسر گرفتم.حالا یه سوال دارم.برای درایورهاش یه سی دی بهم داد که خود شرکت سازگار ارقام زده و روی هر لبتاب یکی میده.سوالم اینه که همون سی دی برای نصب همه درایورهاش کافیه؟اصلآ بعد از نصب ویندوز باید چه درایورهایی رو نصب کنم و چه درایورهایی احتیاج به نصب نداره و خودش نصب میشه؟
ممنون.