کلک معلم یه کتاب نارنجی رنگی داره مخصوص ارایست.البته نباید انتظار داشته باشی که همه چی رو عالی توضیح داده باشه چون اصولا ارایه یه مقدار سلیقه ایه.ممکنه چیزایی رو ارایه گرفته باشه که از نظر تو ارایه نباشه ولی در هر صورت کتاب خوبیه.نقل قول:
Printable View
کلک معلم یه کتاب نارنجی رنگی داره مخصوص ارایست.البته نباید انتظار داشته باشی که همه چی رو عالی توضیح داده باشه چون اصولا ارایه یه مقدار سلیقه ایه.ممکنه چیزایی رو ارایه گرفته باشه که از نظر تو ارایه نباشه ولی در هر صورت کتاب خوبیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا شایعه درست نکن !!!!!!:18:
روزی 17 ساعت :18: اونم با خواهرزاده!! اونم توی کتابخونه !!! اگه کسی میتونه به ماهم راه حل بده.
به نظر من اگه کسی روزی 17 ساعت بخونه تا کنکور چیزی ازش نمونه:31:
اگه بخوای روزی 12 تا کتاب تست و 5 تا کتاب درسی ببری
:18:
من کی اینا رو گفتم!!!!!!!!!!!!!!!!
فوقش همه کتاب ها از درسی و کمک آموزشی و تست و پاسخنامه همه کتاب ها روی هم بشه 12 تا.........:20:
فقط کلک معلم...مدرسه کنکور....عالـــــــــــــــ ـــــــــــــــــِه
نقل قول:
دوست عزیز بهتره در مورد کتاب بری تو انجمن کتاب چون خانوم dianella میاد
سلام,
میگم قضیه این فرمول تو فیزیک 2 چیه که من اصلا یادم نمیاد ولی تو کلاس همه یادشون بود؟
(R = √(a2 + b2 + 2abcos
من الان کتاب فیزیک2 رو از اینترنت دانلود کردم و همینجا هم دارم میخونم. ولی همجین مبحثی تو فصل 1 نیومده (در حالی که معلم گفت تو فصل 1 هست) بعد تو یه وبلاگی هم این فرمول رو برای فصل 1 فیزیک 2 درس داده:
تو آموزشاش, اون فرمول رو برای فصل 1 گذاشته. ولی من کتاب رو دانلود کردم, فقط این متن رو تو پاورقی نوشتن:کد:http://best-fizik.blogfa.com/cat-4.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی؟ تو کتابهای جدید دیگه چنین مبحثی درس نمیدن؟ یعنی اون رو تو کنکور نمیارن؟ یا اون فرمول تو کتاب فیزیک 3 دوباره اومده؟
راستی من پایه ام خیلی خیلی ضعیفه. من کتاب ریاضی 1 رو دارم میخونم. البته پشت کامپیوتر و کتاب ریاضی 1 نسخه آزمایشی 1/1 رو گرفتم (دانلود). خیلی خوب درس داده و نسبت به کتاب ریاضی 1 چند سال پیش, خیلی بهتر شده. تقریبا 180 صفحه داره و من تقریبا عرض 2 روز, 120 صفحه رو مرور و مطالب رو یاد آوری کردم. خیلی مفید بود و برای من که این سه ماه اصلا هیچ درسی نخوندم و ذهنم یکم تنبل شده, خیلی مناسب بود. قصد دارم بقیه اش رو هم بخونم. از طرفی معلم فیزیک پیش دانشگاهی هم گفت که برای فصل اول فیزیک پیش, برید فصل 1 و 2 فیزیک 2 دبیرستان و معادله خط و معادلات سهمی ریاضی 1 رو بخونید.
این فرمول همون قانون کسینوس هاست که توی تحلیلی ( فکر کنم هست ) ولی معلما اکثراَ توی فیزیک 2 بردار یا توی هندسه پایه درس میدن .نقل قول:
***دقیقا درست گفتند. این فرمول ،فرمول محاسبه ی برایند ِ دوبردار با داشتن طول انها و زاویه ی بین انهاست.نقل قول:
میگم قضیه این فرمول تو فیزیک 2 چیه که من اصلا یادم نمیاد ولی تو کلاس همه یادشون بود؟
(R = √(a2 + b2 + 2abcos
بله دیگه تو فصل یک هست. چون فصل یک فصل برداره. پس شما چه جوری برایند دو بردار رو حساب میکنید؟
فکر میکنم دانش اموز سال سوم باشید درسته؟
این کتاب دانلودی که میگید ، در سطح پایین گفته چون سال دو بیش از این نیاز نیست . اینجور که این کتاب گفته:نقل قول:
تو آموزشاش, اون فرمول رو برای فصل 1 گذاشته. ولی من کتاب رو دانلود کردم, فقط این متن رو تو پاورقی نوشتن:
1__ شما فقط میتونید برایند بردارهای در یک راستا رو حساب کنید که این فقط یه جمع جبریه سادس
یه خط کش رو در نظر بگیرین مثلا یکیش صفر تا 3 است یکی دیگر 0تا2 در این صورت برایند این دو بردار که هر دو هم
در راستای مثبت هستند (شماره های خط کش رو سمت مثبت محور ایکس ها در نظر میگیریم)
2__ چیزی هم که برای دو بردار عمود گفته . بخاطر اینکه که براحتی دو بردار عمود رو میتونید فیثاغورث برید
که اگر به فرمول اصلی برایند (همونی که نوشتین)مراجعه کنید میبینید که در این حالت باید کسینوس تتا رو گذاشت کسینوس 90 درجه همون عمود که صفر است در نتیجه جمله ی 2abcos صفر میشه
زیر رادیکال میممونه R = √(a2 + b2 که همون فرمول فیثا غورث هست
در واقع برایند دو بردار عمود بر هم همون وتر مثلث قائم الزاویه است
این فرمول انقدر جامع و پایه ی مبحث بردار هاست که به هیچ طریقی نمیشه اون رو حذف کردنقل قول:
این یعنی چی؟ تو کتابهای جدید دیگه چنین مبحثی درس نمیدن؟ یعنی اون رو تو کنکور نمیارن؟ یا اون فرمول تو کتاب فیزیک 3 دوباره اومده؟
در فیزیک کاربردش در مبحث بردار ها ...حتی دینامیک ...حتی سینماتیک و از همه ی اینها مهم تر
دوباره در فصل اول کتاب هندسه ی تحلیلی پیش دانشگاهی اورده شده
اگر پیش هستین باید باهاش برخورد کرده باشید
این پستم نمیدونم سر و تهش چیزی هست یا نه؟اگر زیادی مبهمه بگید که دوباره توضیح بدم
با ذکر پایه ی تحصیلیتون دوباره بگید که چه مفاهیمی از بردار رو مشکل دارید هر چه در توانم باشه توضیح میدم
راستی در فیزیک سال 3 هم مطح میشه اونجا که قبل فصل دو چند صفحه ای در مورده بردار ها و قوانینشون هست
من یک مشاور تحصیلی هستم در آغاز سال تحصیلی چه اطلاعاتی برای دانش آموزان پیش دانشگاهی مفید است؟
روش برنامه ريزي درسي به طوري كه هم براي كنكور باشه هم امتحاناتنقل قول:
نحوه كنكور سال 89
روش مطالعه دروس
معرفي آزمون ها آزمايشي
منابع خوب
نقل قول:
آره راست میگی
اصلا کل کتابای من با تست و درسی و همه چی 12 تا نمیشه!!!!!!
جدا از این من همه کتابامو توی کتابخونه جامیذارم میام خونه. نکته اینکه همه خودین (توی شهر کوچیک همه همو مشناسن بخصوص کنکوریا!!)
هرشبم 2تا کتاببامو حد اکثر میارم خونه که اگه حسش نبود صبح زود برم خونه بخونم! مثلا الان شیمی پیش و ادبیات 2 رو آوردم خونه!
شما هم اگه بتونین اینکارو بکنین خوبه.
اما:
من حدودا روزی 6درس و 7 تا و اینا میخونم. خودم که فکر میکنم بد نیست ولی بعضیا ایراد میگیرن. نظر شما چیه؟