+
حسین جان اینکه بچه های میگن فیفا 10 نکست هیاهوی بی موردی نیست وگرنه دلیلی نداره آدم از بازی ای که خوب نیست تعریف کنه چون اصلا این کار ارزش خود آدم رو میاره پایئن.
فیفا 10 تعادل خیلی خوبی رو ایجاد کرده که هم اونایی که دنبال شبیه ساز هستن و هم اونایی که دنبال بازی فانتزی, هر دو به یک اندازه از بازی لذت ببرن... کلا فکر نکنم تعداد زیادی دوست داشته باشن که بازی شبیه ساز محض باشه ( البته اگر بشه)... چون دنیای بازی یک دنیای تخیلی هستش آدم از طریق اون میتونه بره تو تیمی که خیلی دوست داره بازی کنه و اون مواردی که تو ذهنش هست رو تو بازی پیاده کنه و بتونه گال های زیبا و کارهای تکنیکی که واقعی نمیتونه انجام بده رو تو بازی پیاده کنه!
کلا من خودم هم شبیه ساز صرف رو اصلا دوست ندارم ..... چون دیگه بازی نیست و کلا شبیه ساز با بازی فرق میکنه!
دنیای بازی یعنی تخیل و فانتزی واسه همین خیلی ها بازی ها رو فکر میکنن مال افراد با سن پائین هستش!
کلا خرید کنسول برای یک تجربه تازه گیمری میتونه خیلی جالب توجه باشه... الانم که قیسمت ها کشیده پائین..
6 ساعت بازی کردن یه بازی میشه به همه نکاتش پی برد؟!
اونوقت شما به من بگو نک به تک رو تو دنیای واقعی محکم شوت میکنن یا توپ رو زمینی و آروم میزنن؟!
این موضوعی هستش که همیشه و در همه بازیها بوده!