نه عزیزم اشتباه به عرضت رسوندن. ساتیو هم شتاب دهنده گرافیکی داره.نقل قول:
Printable View
نه عزیزم اشتباه به عرضت رسوندن. ساتیو هم شتاب دهنده گرافیکی داره.نقل قول:
سلام دوستان من برای GPS مجبور شدم مموری گوشی رو فرمت کنم و قبلش هم ازش بک آپ گرفتم ولی پوشه installed files نیست میشه یه نفر اون 4 تا برنامه ای رو که تو این پوشه هست آپلود کنه؟ ممنون
سلام
من يك ماهي مي شه كه ساتيو خريدم ولي متاسفانه دو سه تا مشكل دارم:41:
اول اين كه اصلا نمي تونم باهاش به اينترنت وصل بشم
دوم اين كه وقتي مي خوام آهنگ گوش بدم به كل گوشي قاطي مي كنه اصلا مموري رو نمي شناسه
inbox به نصف مي رسه وقتي مي خوام به حالت اول برگردونم نمي شه عكس رو صفحه عوض مي شه آهنگ ها رو پخش نمي كنه فيلم ها و عكس ها رو نمي تونه باز كنه!
نمي دونم چرا اينجور ميشه تا به حال به كامپيوتر هم وصل نكردم كه شايد ويروسي نشه در كل اصلا ازش كار نكشيدم
به نظرتون چه كار مي تونم بكنم؟:20:
دارم به اين نتيجه مي رسم كه حيف پولم!!!!!:13:
1-کانکشن اینترنت ساختی؟نقل قول:
2-یه دفعه مموری رو فرمت کن شاید درست بشه
3-مواقعی که این جوری میشه یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه
4-میشه 4 تا فایلی که توی حافظه گوشی تو قسمت installed files هست رو برام آپلود کنی؟
5-نگران پولت نباش من که الان 4 ماهه دارم و کاملا راضیم گوشی خوبی هست
منظورت از اینترنت وایرلسه یا gprs ؟نقل قول:
هیچ کاری جز مستر ریست نمیتونه مشکلتو حل کنه. مطمئن باش. برای مستر ریست باید اینو وارد کنی: *7370#*
اگه درست نشد گوشی رو ببر گارانتی.
اگر مستر ريست كنم يا اگه فرمت كنم همه اطلاعات روي مموري پاك مي شه؟(نكته: نمي خوام پاك بشه ها!:31:)
با ریست کردن بعضی هاش پاک میشه. ولی 75% برنامه هایی که روی مموری نصب کردی پاک نمیشن.نقل قول:
البته برنامه هایی که روی خود گوشی نصب کردی حتما پاک میشن.
.
.
با فرمت هم 100% برنامه هات پاک میشن.:11:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟
2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه نظرتون روی اپل یا سامسونگ چیه؟
کلا چی خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا آخرین مدل گوشی سونی اریکسون موجود در بازار با همه ی امکانات چیه؟
پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش پیش ممنون از جواباتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیزم چرا باید مقایسه کردن کار اشتباهی باشه؟؟ :18: من توی خیلی از تاپیکهای مقایسه میبینم همین حرف رو بعضیها گفتن. نمیشه که پس ما بیاییم ساتیو رو با ساتیو مقایسه کنیم و C7 رو با C7 و آیفون رو با ایفون و گالاکسی رو با گالاکسی.... تا مقایسه ی درستی انجام داده باشیم. بعنوان یک مثال شما توی gsmarena این امکان رو داری که هر دو گوشی که خواستی با هر سطح امکانات و سیستم عامل و.... کاملاً متفاوت را انتخاب و امکانات-مزایا-معایبشون رو با هم مقایسه کنی و هیچوقت دست شما رو برای مقایسه نمی بنده. موقع خرید هم شما خواهی نخواهی یا در ذهن(اگه خودت اینکاره باشی) و یا از زبان فروشنده(اگه اطلاعات کمی داشته باشی) مجبوری مقایسه ها رو انجام بدی و بعد خرید کنی.
البته شما خودتون هم در اینجا آخرش مقایسه هه رو انجام دادی و خطابم صرفاً شخص شما نیست همه ی دوستانیه که جمله ی «مقایسه ی ایندو گوشی اشتباهه» ناخوداگاه ورد زبونشون شده. مخلص داداش.:11:
تورو خدا یکی یه جواب درست وحسابی بهم بده دیگه :19:نقل قول: