ممنون از راهنماییات مجید جون ببین من از گوشی یه دوربین متوسط پخش موزیک با کیفیت نسبتن خوب و تاچ خوب میخوام :8:
راستی بچه ها سه مدل جدید کوکی رو دیدین اگه خواستین بگین عکسو و اطلاعاتشو بذارم
ممنون از راهنماییات مجید جون ببین من از گوشی یه دوربین متوسط پخش موزیک با کیفیت نسبتن خوب و تاچ خوب میخوام :8:
راستی بچه ها سه مدل جدید کوکی رو دیدین اگه خواستین بگین عکسو و اطلاعاتشو بذارم
اون سه مدل باید اینها باشن:
LG GS290 Cookie Fresh
LG GS500 Cookie Plus
LG KM570 Cookie Gig
اولی که تو بازار هستش ولی دو مورد بعدی رو بعید میدونم اومده باشه....سه مدل دیگه هم هستن که تو راهن (وارد بازار جهانی نشدن هنوز):
LG Cookie T300
LG Cookie Style T310
LG Cookie 3G T320
پس اون هندزفری دو تیکه ای که ولوم دار هم هست و کامتل میفروشه اصل رنوار نیست؟!نقل قول:
مال شما ولوم داره؟ رنوار چی؟
ببین من میرم دنبالش پیدا کردم خبر میدم.البته من نه اون هندزفری شما رو دیدم چجوریه و نه رنوار رو. میترسم یک چیز دیگه بهم بندازن به جای رنوار. اون دوستتون از کجا آورده؟ شما هم پیدا کردی خبر بده شاید به زحمت انداختمت:31:
دقیق نمیدونم مشکل چیه. ولی فک کنم آهنگها کیفیتش نباید بالای 128 باشهنقل قول:
شما هر وقت آهنگ رو میارید ریست میشه یا کلا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
اگه فقط تو آهنگه مشکل دارید حذفش کنید.
اگر هم مشکل اینه که دیگه گوشی بالا نمیاد و مدام ریست میشه باید فلش بشه.
کوکی الان با قیمت 125 تومن خیلی عالیه.نقل قول:
ولی من یک مدت میخواستم بفروشمش برم popبخرم
همه چیشون شبیه همه فک کنم
ولی pop کوچیکتره. و پنل خورشیدیش هم که اگه گیر بیاری دیگه عالی میشه.
قیمتشم فک کنم 160 باشه دقیق نمیدونم.
کوکی fresh هم خوبه البته دوربینش 2 هست. جک 3.5 هم داره فک کنم.
من هندزفریشون رو دیدم....عادیه اصلا لوله ای نیست....مال من ولوم نداره ولی ماله رنوار چرا....دوستم خوب رنوار داره دیگه! :دی اگه پیدا کردم حتما خبر میدم....نقل قول:
پس اون هندزفری دو تیکه ای که ولوم دار هم هست و کامتل میفروشه اصل رنوار نیست؟!
مال شما ولوم داره؟ رنوار چی؟
ببین من میرم دنبالش پیدا کردم خبر میدم.البته من نه اون هندزفری شما رو دیدم چجوریه و نه رنوار رو. میترسم یک چیز دیگه بهم بندازن به جای رنوار. اون دوستتون از کجا آورده؟ شما هم پیدا کردی خبر بده شاید به زحمت انداختمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من بیشتر آهنگ ها کیفیت 320 ان بعضیا 192 بعضیا هم 128
مشکلی با کیفیت آهنگ نداره
دوستان یه در خواست دارم
لینک دانلود یه دیکشنری که انگلیسی به انگلیسی و فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی داشته باشه و فول تاچ باشه رو می دید ؟
راستی چطوری میشه رو فیلم های گوشی (mp4 و اندازه 400x240) زیرنویس گذاشت ؟
ساراديك فك كنم كارتو راه بندازه. يه سرچ بزني پيدا ميكني. همه جا هست. ولي حجمش حدود 10 مگه. اگه نصب نشد با پي سي سوئيت نصب ميشه. من اينجور فيلمهارو با jet audio تبديل ميكنم و توي گوشيمم زيرنويسشو نشون ميده. ولي با چندتا برنامه ديگه تست كردم نشون نميداد. يه امتحان كن احتمالا نشون ميده. اگه نرو افزار jet audio رو نداري لينك بدم.نقل قول:
مرسینقل قول:
ممنون میشم اگه لینک سارادیک رو بدی :10:
جت ادیو رو دارم :8:
آقا ممنون
سارادیک 10مگی فول رو دانلود کردم
ولی وقتی رو مموری می ریزم و نصب می کنم گوشی هنگ میکنه و مجبوری میشم باطری رو در آرم !!! چه کنم
با پي سي سوئيت نصبش كن