خب مثل این که من سوتی دادم...(!)... الان میرم مشکل آقا میرزایی رو تو GTAForums میدم؛شاید اونا چیزی برای گفتن داشته باشن... .
Printable View
خب مثل این که من سوتی دادم...(!)... الان میرم مشکل آقا میرزایی رو تو GTAForums میدم؛شاید اونا چیزی برای گفتن داشته باشن... .
آقا میرزایی!
گرفتی ما رو؟ من دوباره مشکلت رو خوندم دیدم که اصلاً تو مشکل منو رو داشتی!
برو جایی که بازی رو نصب کردی بعش برو روی Launch.exe دو تا کلیک ناقابل کن،بازی اجرا میشه!
البته اینم تایک GTA Forums و خودت جوابت رو داخلش پیدا کن و ترجمه کن:
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?act=ST&f=233&t=415580
البته من اون مشکل رو داشتم الان دوباره ویندوز رو یه جدید خریدم و عوضش کردم و درایو گرافیک+کارت گرافیک جدید خریدم؛دیگه اون اروروه (!) نمیاد واسم
مرض که ندارم بیام الکی دروغ بگم :دينقل قول:
الان دیگه تقریبا هیچ برنامه جدیدی نیست که 1 نسخه برای 64 بیت نداشته باشه یا ساپورتش نکنهنقل قول:
چراکه مثل بقیه نرم افزار ها به 64 بیت نمیخوره
من که تا حالا هیچ مشکلی با هیچ برنامه ای که باهاش کار میکنم ندارم.
آره به نظر من هم اشکال از این بازی های کرکی هست.نقل قول:
راستش خودم فکر میکنم به خاطر راک استار نیست به خاطر گندیه که خیلی از ایرانی ها روی این بازی زدن.
آقاش شما عجب اسم زیبایی داری (مجید) :دي مثل خودم :دي
شما سوتی ندادی دوست من. و ممکنه با نصب یه 32 بیت مشکلشون حل بشه ولی من که با 64 بیت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم.نقل قول:
خب مثل این که من سوتی دادم...(!)
البته وقتی نسخه کامل seven بیاد دیگه بیخیال این ویندوز ها :دي
آقا از این که دلتون واسم سوخت و کلی تحقیقات انجام دادین من و شرمنده کردین (لول)
یکی یکی جواب میدم الان.
1- ویندوز ویستای 64 بیت رو من هم برای سرعتش ریختم ؛ چون با لنگوئیج پروگرامینگ خیلی بهتر مچ میشه (حالا هرچی! کل ویژوال استادیو رو در نظر بگیر شما)
2- ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
3- ویندوز 7 سیستم عامل خوبی هست ولی نه نسخه بتای اون! من هم منتظرم که نسخه اصلی ویندوز 7 بیاد (البته سعی میکنم این بار اورجینال بگیرم اگر تا اون موقع آی پی های ایران باز شده باشه به سمت مایکروسافت)
4- فکر کنم کارت گرافیکم زیاد ضعیف نباشه ها!!!!
5- روی لانچ هم کلیک کردم ؛ ولی فایده نداشت و فقط داس باز میشد و بعد از چند لحظه بسته میشد ولی توی بازی نمیرفت!
6- حالا چی غلطی کنم من بخت برگشته؟! :(
واقعا همچین چیزی وجود داره؟؟؟؟نقل قول:
ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
به نظر من که همچین چیزی غیر ممکنه. اگه منبعی داری بده تا اطلاعات ما هم زیاد بشه.
والا به نظر من همین کاری رو که دوستان گفتن بکن. یا 1 ویستا 32 نصب کن یا xp رو درست کن.نقل قول:
حالا چی غلطی کنم من بخت برگشته؟!
رئیس در مورد اولی باید بگم منبع الان ندارم ؛ ولی این قضیه خیلی راحت با ذهن جور در میاد. چون وقتی که شما ویندوز میریزین عملیاتی که شاید در حالت عادی 2 ساعت طول بکشه در 20 دقیقه تمام میشه اعم از کپی کردن و ایناستالینگ ؛ و این به این علت هست که در اون زمان حداکثر فشار روی سی پی یو اعمال میشه و تمام محاسبات از طریق سی پی یو و رم انجام میشه که عمده اون روی سی پی یو هست ؛ شما وقتی یک کار سنگین رو روی ویندوز انجام میدین ، هیچ وقت روی مونیتورینگ سی پی یو ( تسک منیجر ) نمیبینید که به شکل مداوم از 100% قدرت سی پی یو استفاده بشه ، ولی در زمان ویندوز عملاً اینطور هست و در اون زمان هیچ درایوری برای سازگاری سخت افزار با نرم افزار وجود نداره و فشار روی سخت افزار بیشتر هست. و خلییییییییلی دلایل دیگه که باعث میشه فوق العاده به سیستمتون ، مخصوصاً سی پی یو فشار وارد بشه. ( توی ایران به خاطر ارزان بودن سیستم عامل و کپی بودنش و نبود خدمات پس از فروش ملت تند تند ویندوز عوض میکنن و از این قضایا دور میمونن):19:نقل قول:
در مورد دومی هم از سی پی یو و این حرفها بگذریم ، حالش و ندارم ;) P::20:
آره باهات موافقم ... ویژوال استادیو خیلی سرعتش تو 64 بیتی زیاده ولی بعضی از کمپونت ها به 64 بیتی نمیخورن البته تا اونجایی که یادمه کامپیونت جایگزین داشت.نقل قول:
1- ویندوز ویستای 64 بیت رو من هم برای سرعتش ریختم ؛ چون با لنگوئیج پروگرامینگ خیلی بهتر مچ میشه (حالا هرچی! کل ویژوال استادیو رو در نظر بگیر شما)
به نظر من امکان نداره همچین چیزی باشه ... هر وقت ویندوز نصب میشه تازه کامپیوتر سر حال ترم میشه.نقل قول:
2- ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
اگه اینجوری بود تا الان سی پی یو من از کار افتاده بود از بس ویندوز نصب کردم.
من از آخرین نسخه ی بتا بدون مشکل دارم استفاده میکنم.نقل قول:
3- ویندوز 7 سیستم عامل خوبی هست ولی نه نسخه بتای اون! من هم منتظرم که نسخه اصلی ویندوز 7 بیاد
ببخشید قربان من ندیده بودم :31:نقل قول:
4- فکر کنم کارت گرافیکم زیاد ضعیف نباشه ها!!!!
توی 64 بیتی ؟ یا ویندوز نصب کردی ؟نقل قول:
5- روی لانچ هم کلیک کردم ؛ ولی فایده نداشت و فقط داس باز میشد و بعد از چند لحظه بسته میشد ولی توی بازی نمیرفت!
6- حالا چی غلطی کنم من بخت برگشته؟
من که بازم میگم تنها راهت 32 بیتیه...اگه تو 64 بیتی اجراش کردی به ما هم بگو یاد بگیریم شاید بشه :11:
فعلاً سرویس پک 2 ویندوز ویستای 64 بیت رو دارم آپدیت میکنم از اینترنت تا ببینم چی میشه ;)
سلامنقل قول:
من نمیدونم مشکل شما کجاست و دلیلش چیه ولی من خودم روی هر دو سیستمم تو ویندوز 64 بیتی بازی کردم ...
حتی بعد از نصب Service Pack 2 ویستا که اون هم نسخه 64 بیتی بود بازی رو نصب کردم و مشکلی نداشتم ... حداقل 10-15 فریم بیشتر میگرفتم ...
البته باید در نظر گرفت که مشخصات سیستم شما چیه و آیا میتونه یک ویندوز 64 بیتی رو تغذیه کنه یا نه !
این هم از حرف هایی که نمیدونم از کجا و چه منبعی زده میشه !نقل قول:
ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
این حرف کلا اشتباهه ...
اگر آرمان (Stream) اینجا بود یک جوابی میداد که ... :دی