اره دیگه، منم واسه شبانه گرفتم، وگرنه رو همون صبانت میموندم.نقل قول:
Printable View
اره دیگه، منم واسه شبانه گرفتم، وگرنه رو همون صبانت میموندم.نقل قول:
ماتریکس دوباره به مناسبت عید غدیر یک گیگ هدیه داد
توی این ماه دو گیگ هدیه داده
دمش گرم :دی
خوش به حالت. تو پارس آنلاین که اصلا از هدیه خبری نیستنقل قول:
نه عید قربان و نه عید غدیر
آره دمشون گرم. فکر کنم دیگه میشه رو همیشگی بودن این روند حساب کرد. هر مناسبت یک گیگ رایگان :31:نقل قول:
البته خیلی هم دلتون رو خوش نکنید.نقل قول:
شاتل هم قبلا به مناسبت اعیاد مختلف هدیه می داد ( 1 گیگ هم نمی داد ، 3 گیگ می داد)
ولی الان دیگه خبری نیست ، خیلی هنر می کنن به جاش 50 % تخفیف برای خرید گیگ اضافی میدن.
هنر اینه که همیشه حواسمون باشه کجا بهتر سرویس میده و به صرفه تره دنبال سرویس از اونجا باشیم. من اگه راضی نباشم حتما سرویسمو عوض میکنم شکی نیست. این یعنی رقابت سالم که دنبال تایید گرفتن از مشتری باشن.:20:نقل قول:
البته ضررش رو باید مشتری بده مثلا پول نصب مجدد + اتلاف وقت که از همه مهمتره و شرکتهایی مثل صبانت به راحتی خط رو تخلیه نمیکنند.نقل قول:
برمنکرش لعنت.نقل قول:
مشکل اینجا هست که بقول دوستمون sei_pm نمیشه مرتب شرکت عوض کرد (پول رانژه - تو صف وصل شدن واستادن و....)
بدبختی ما توی ایران همینه ! شرکت ها تا چندتا مشتری می بینن دورشون ، دیگه یاد شکم سیریشون میفتن.
و چون میبینن شرکت های دیگه هم قدرت رقابت اونجوری ندارن ، هر روز یک فیلمی سر مشتری هاشون درمیارن.
حالا هر چی هم ما هنرمند باشیم بازم فرقی نمی کنه . شرکت جایگزین پیدا نمیشه که بتونیم سرویسو عوض کنیم .
این حرف درسته، اما مواردی بوده که شرکتهای کوچیکتر مثل ماتریکس بهتر عمل کردن و دنبال مشتری بودن. یک زمان هم بدون هزینه نصب و رانژه یوزر گرفتن و من فقط با چند روز انتظار تونستم بیام رو ماتریکس. نمونش همین تابستان امسال.نقل قول:
به هر حال منظورم اینه وقتی از یه شرکت ناراضی باشی حتی حاضری 10 تومن اضافه بدی اما دیگه حرص نخوری و سرویس بد تمدید نکنی...
نقل قول:
بازم یک مشکل وجود داره که :
توی یک منطقه ( حتی یک کوچه) 2 نفر از یک شرکت سرویس گرفتن ، یکی میگه عالیه و یکیش میگه افتضاحه.
منم خودم از شاتل راضیم ولی کلی منظورم بود.
هرچی بیشتر رقابت کنه ،نهایتا بنفع مشتری هست.