تیک Hide Schools and Corporations رو بردار، بقیه ISP ها هم میاد. اون وقت Neda Gostar Saba Data بعد از آسان فراز سپاهان هست.نقل قول:
Printable View
تیک Hide Schools and Corporations رو بردار، بقیه ISP ها هم میاد. اون وقت Neda Gostar Saba Data بعد از آسان فراز سپاهان هست.نقل قول:
کسی توی سپاهانشهر ندا گستر یا پارس انلاین داره؟بگه سرعتش با چه سرویسی روزانه و شبانه چطوره.
امروز رفتم مخابرات ( اول فروغی ) واسه ADSL ثبت نام کردم گفتن تا 7 روز دیگه میام وصل میکنیم وقتی پرسیدم جریان مودم چی میشه گفتن که خودمون میدیم و اجباری هم هست گفتم من نمیخوام چون خودم میخوام بگیرم گفتن اگرم نخوای باید پولش رو بدی قانونه جدیده :31:
حالا میخوام این اپراتوره راست میگفت یا همینجوری خودش قانون درست کرده ؟
آخه مثلا یه TP-8811 رو بیرون قیمت گرفتم 23 تومان اینا 30 تومان میدن :13: دزدی تو روز روشن همینه حالا به نظر شما چی کنم ؟
نقل قول:
همچین قانونی که نشنیده بودیم این حتما خودش نوشته خودشم تصویب کرده
احتمالا مودماشون رو دستشون باد کرده خواستند رد کنند بره
تا میتونی بگو نمیخوام-بعدم نگو میخوام برم بخرم بگو مودم وایرلس asus دارم وقتی بگی دارم تا بگی میخوام بخرم خیلی بحثش فرق میکنه اونم دیگه نمیتونه اصرار کنه
آره همینطوره.نقل قول:
دوست من هم مودم خرید (D-link ) وقتی زنگ زد بهشون گفتن که مودم باید از خودمون بگیری چون مودمهای دیگه کار نمیکنند.
من موقع نصب رفتم خونه دوستم بهش گفتم تو کارت رو بکن اگر راه نیوفتاد من 2 تا مودم ازت میگیرم! مثل اسب کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره. :20:
به قول اصفهانی ها اینها همش دکون بازاره،ما نباید سرمون کلاه بره! :27:
یه مودم tp-link بخر.تا اومدن بگو مودم دارم.خودشون هم tp-link دارند.هیچ وقت نمیتونند شما رو مجبور کنند که ازشون بخری.
سلام دوستان
میگم من که 5 گیگ شارژ کردم، اگه تا آخر این دوره (3 ماهه گرفتم) تمومش نکنم، میمونه واسه دوره بعد یا نه؟
مرسی
اگه از پیشگامان سرویس دارید بله میمونه
پیشگامان نمیمونه که فرزان جان!
من خودم سابقه 300 مگابایت سوزوندن رو دارم!
مگه اینکه تازگیها عوض کرده باشند.
من شارژ یه ماهه ام تموم شد اشتباهی پنج گیگ ترافیک اضافه خریدم بعد رفتم یه ماهه دیگه خریدم 3 گیگ اضافه شد اون 5 گیگ هم مونده بود:20:
خب این مورد فرق میکنه.شما شارژت تموم شده بوده.
نمیدونم برای من که کارایی نداره.من اصولا 1 هفته قبلش شارژم تمومه! ولی اگر این کار رو بکنند که خیلی خوبه.