لطفاً در تاپیکــــ مربوطـــ مطرح گردد !نقل قول:
درخواست نرم افزار های ویرایش صوت و تصویر در این تاپیک ◄◄ http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409422
Printable View
لطفاً در تاپیکــــ مربوطـــ مطرح گردد !نقل قول:
درخواست نرم افزار های ویرایش صوت و تصویر در این تاپیک ◄◄ http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409422
دوستان بهترین و قوی ترین نرم افزار تو ضمینه ی کانورت ویدیو چیه ؟! من خیلی وقته از نرم افزار Total video converter HD استفاده میکنم ! که خیلی عالیه و همه ی فرمت هارو پشتیبانی میکنه !! اما بعضی ویدئو هارو ناجور کانورت میکنه !! مثلا بعد از تبدیل به فرمت جدید رنگ فیلم برعکس میشه !! یا تصویر سبز و در هم بر هم :31:میشه ! و صدا فقط میاد !:13:
.
بهتر از این نرم افزار چی پیشنهاد میدید ؟! میخوام نسبتا سبک باشه و محیط کاربری ساده ای مثه همین نرم افزاری که گفتم داشته باشه !! و همچنین هیچ محدودیتی تو ساپورت فرمت ها نداشته باشه :20:
.
ممنون میشم راهنمایی کنید :20::11:
Allok Videoنقل قول:
و
Xilisoft hd video converter
نقل قول:تبدیلکنندههای زیر پیشنهاد میشود:
Tipard MKV video converter
WinX HD Video Converter Deluxe
WinX Video Converter
دوستان من حدود 5 تا نرم افزار متلف رو برای تبدیل mkv به فرمت avi امتحان کردم اما خیلی خیلی زیاد طول می کشه
من میخوام این فیلم های کیفیت بالایی که از اینترنت می گیرم رو که معمولا با فرمت mkv هستن با دی وی دی پلیر ببینم که USB میخوره
فکر کنم باید avi رو پخش کنه الان هر نرم افزار استفاده می کنم یا هنگ می کنه یا خیلی زیاد طول می کشه
چیکار کنم ؟
ببخشید این نرم افزارها به سیستم هم ربطی دارن؟! من پنتیوم 4 دارم با 3GHZ و 1گیگ رم و کارت گرافیک 9600 اکثر برنامه هایی که باهاش کار کردم هنگ میکنن متاسافنه یا نوعی تیک دارن که نمیدونم بخاطر کرک یا سیستم!!!
الان بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل تصویری به 3gp چه برنامه ای؟!
نقل قول:دوستان تبدیلکردن راه و روش داره. میبایست پارامترهای مختلفی در نظر گرفت که بیتوجهی به آنها باعث افت کیفیت و طولانیتر زمان تبدیل یا افزایش حجم میشه بدون اینکه تأثیری در بهبود کیفیت داشته باشند!
پارامترهای مهم:
۱- کدک یا رمزگذاری.
۲- کانتینر یا بارگیره که پسوند فایل نشانه آنه.
۳- بیتریت یا نرخ جریان داده در واحد زمان. صدا و ویدئو هر دارای بیتریت هستند.
۴- رزولوشن یا آشکاری که اندازه تفکیکپذیری تصویره.
برای جلوگیری افزایش بیخودی زمان تبدیل، میبایست پارامترهای ۳ و ۴ فایل ورودی با فایل خروجی یکی باشه. افزایش این پارامتر تأثیری در افزایش کیفیت نداره و تنها فایل را گنده و زمان تبدیل طولانی میشه. همچنین تعداد فریم در ثانیه فایل ورودی با خروجی باید برابر باشه وگرنه ضمن مشکلات بالا، تناسب و نواخت صدا و تصویر بهم میریزد.
برای دستگاههایی که توان پخش ام.کا.وی را ندارند بهتره این فرمت را به ایکسوید (xvid) تبدیل کرد. همه دستگاههای پخش خانگی که توانایی پخش دایویکس دارند میتوانند فرمت ایکسوید نیز پخش کنند.
نقل قول:سختافزار ضعیف مناسب تبدیل نیست ولی مشخصات سیستم شما خوبه. اگه نکتههایی را لحاظ کنید تأثیر مثبت داره.
۱- فقط برنامه تبدیل اجرا بشه.
۲- پروسسههای بیخودی را از اجرا خارج کنید.
۲- رم را از فایلهای باز بیخودی پر نکنید.
۴- با آنتیویروس سیستم را اسکن کنید.
نرمافزارهایی که در پستهای قبلی معرفی کردم جزو بهترینها هستند و امکان خروجی ۳جی.پی دارند.
خب نرم افزاری چیزی ؟!نقل قول:
با چی اینکارو بکنم ؟
دوست عزیز تبدیلکننده معرفی شده در پستهای قبل برای همین کاره.نقل قول:
Tipard MKV video converter
WinX HD Video Converter Deluxe
WinX Video Converter