لیبل گوشیت چشه ؟؟؟؟؟؟(جای سطل آشغال خالی یا...)
دکمه های ستون سمت چپ کدوم طرفن؟
Printable View
لیبل گوشیت چشه ؟؟؟؟؟؟(جای سطل آشغال خالی یا...)
دکمه های ستون سمت چپ کدوم طرفن؟
دوست من هیچ راهی 100 درصد معلوم نمیکنه ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان یه عکس کامل گذاشته بود که همه چی توش کامل اومده بود ، پیداش کنی بدردت میخوره ...نقل قول:
دوستان می خواستم بدونم ان 82 فنلاندی اصل رو قبل از خرید چه طوری میشه تشخیص داد ؟
ممنونم از راهنماییت . عکس رو در صفحه 274 پیدا کردم . پست بعدیش رو هم خوندم این طور که گفته بود زیاد روش نمیشه حساب کرد . نمی دونم حسابی گیج شدمنقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم . می خوام ورژن 3 این برنامه رو روی گوشی نصب کنم می خوام قبل از خرید گوشی مطمئن بشم که میشه اینو روی ان 82 نصب کرد ؟ می خوام موقع ضبط مکالمه صدای بیپ شنیده نشه و گویا این برنامه بهترین هست واسه این کار
در ضمن آیا درسته که باطری ان 82 زود تموم میشه ؟ می خوام برم ان 82 بگیرم و می خوام خیالم از هرجهت راحت باشهکد:http://www.killermobile.com/newsite/mobile-software/s60-applications/total-recall-%11-call-recording-software-for-s60-devices.htm
عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه لیبل چنج شده ولی درکل مشکلی نداره ؟
دکمه سمت چپ کدومه؟
نقل قول:زمان مكالمه:مداوم:4 ساعت و 20 دقیقه
زمان آماده به كار:225 ساعت
سایت منبعکد:www.gsm.ir:
خیلی بیشتر از اینه ، من با 6 تا خط 3 ساعت و 40 دقیقه صحبت کردم ... ولی واقعا داق میکنه ، پوست صورتم سوخت حسابی تا 3 روز متورم بودنقل قول:
زمان مكالمه:مداوم:4 ساعت و 20 دقیقه
بله کاملاً مشخصه چون کلمه های تایپ و مدل رو با حروف کوچیک نوشته شده در صورتی که باید با حروف بزرگ و به این صورت چاپ شده باشن : Type: Rm - 313 و یا model : N82نقل قول:
منظورتون اینه که ان 82 رو توصیه نمی کنین که بگیرم ؟نقل قول:
نه ، راستش من تا حالا با گوشی دیگه ای انقدر صحبت نکردم ولی n70 رو یه بار تقریبا اینطوری رفتم باهاش ، اصلا داغ نکرد ، این یکی خیلی فجیع داغ میکنه که کاملا هم طبیعیه به خاطر وجود امواج ماکروویو و تغییر نوکیا در سیستم gsm این گوشی احتمالا اینجوری میشه ... موقع اس ام اس بازی و اینتنت هم دقیقا همین اتفاق با داغی کمتر پیدا میکنه .نقل قول:
منظورتون اینه که ان 82 رو توصیه نمی کنین که بگیرم ؟
اگر میخوای گوشی بگیری ، پیشنهاد میکنم بری 79 یا صبر کنی 7110 سامسونگ رو بگیری که 7110 واقعا از هر نظر کامله ( من خودم شدید مخالف سامسونگم ولی با اینیکی موافقم )
حاضرم سر گوشی شرط ببندم اگر الان اینو بگیری پشیمون شی که چرا 79 رو نگرفتی ... در کل گوشی فوقالعاده بی نقصیه ، دوربینش تو 5 ها از همه بهتره و ارزش خرید رو داره .
اینم از 7 تا خط 6 تا منظورم بود ( باطری فول شارژ نبود ) ، یعنی باطری فوقالعاده ای داره برا مکالمه ، 3 ساعت پشت سر هم ، آخرشم خاموش نشده زدم به شارژ ...نقل قول:
خیلی بیشتر از اینه ، من با 6 تا خط 3 ساعت و 40 دقیقه صحبت کردم ... ولی واقعا داق میکنه ، پوست صورتم سوخت حسابی تا 3 روز متورم بود
خدا ایرانسل رو مورد رحمت خودش واقع کنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو شک ندارم
فقط بعدا به مشکل برنمیخورم؟