[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده .راستش خودم هم دیگه خسته شدم از بس عکس طبیعت گذاشتم
ایول توپ بید
Shutter Speed : 10/600 sec
F-Stop :f/5.3
ISO Speed Ratings : 200
:5:
Shutter Speed : 10/400 sec
F-Stop :f/5.6
ISO Speed Ratings : 200
ناقلا یعنی فکر می کنی کسی هیت سینک (Heat Sink ) سی پی یوهای به درد نخور اینتل رو نمی شناسه ؟ :46:نقل قول:
کار جالبی شده ولی خیلی ساده ست . حس می کنم یه چیزی کم داره اما چی ؟ هنوز بهش نرسیدم . موفق باشید .
سلام
نتونستم دوریتون رو تحمل کنم سریع برگشتم(شوخی کردم همه ی برنامه هام به هم خورد!!:31:)
عجب کیفیتی:18:!!چه سوژه ی نابی!!واقعا عالیه!نقل قول:
Canon G9
F/4
ISO-80
1/800 Sec
بک گراندش که خوب بود.چیکارش میخواستی بکنی؟نقل قول:
چرا؟سوژه های طبیعی واسه من همیشه تازگی دارن.خود من تازه الان اومدم تو مود طبیعت!نقل قول:
چه جالب!زدی تو کار سوژه های انتزاعی؟یک ساعت فکر میکردم این چیه!متفاوت!نقل قول:
what is this? z
شاید به خاطر ادیتشه که اینطوری به نظر میاد.یکم نور و سایه شاید اون رو از این سادگی دربیاره!نمیدونم!!نقل قول:
کار جالبی شده ولی خیلی ساده ست . حس می کنم یه چیزی کم داره اما چی ؟ هنوز بهش نرسیدم . موفق باشید .
طبیعت منطقه تالش:
1) سادگی
2) رحمت
تالش کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکس دومی آسمونشو عوض کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب جایی این تالش! چه سرسبز! :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نتونستم دوریتون رو تحمل کنم سریع برگشتم(شوخی کردم همه ی برنامه هام به هم خورد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بک گراندش که خوب بود.چیکارش میخواستی بکنی؟
آره. منم سوژه های طبیعی خیلی دوست دارم . تازه از هرچی سوژه غیر طبیعت باشه عکس بگیرم بد در میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا؟سوژه های طبیعی واسه من همیشه تازگی دارن.خود من تازه الان اومدم تو مود طبیعت!
راستی؟ به اینجور عکسا میگن انتزاعی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه جالب!زدی تو کار سوژه های انتزاعی؟یک ساعت فکر میکردم این چیه!متفاوت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش عکسهات واقعا عالیه . منظره خیلی زیباست و زیباتر از اون ثبت شما . ثبت چنین تصویری اون هم با یک دوربین کامپکت نشون میده استعداد خوبی در زمینه عکاسی داری . واقعا لذت بردم . :46: . موفق باشی .نقل قول:
گیلان.نقل قول:
تالش کجاست؟
چوکای تالش معروفه که !! از مهمترین منابع تولیدکننده ی چوب کشور محسوب میشه.نقل قول:
عجب جایی این تالش! چه سرسبز!
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
واقعا سوژه های شما زیباست..نقل قول:
Makan_noor
من که خودم گیلانم به اینجاها قبطه میخورم که چرا نمیرم تا عکس بگیرم..:11:
همونطور که دوستمون هم گفتن تو شمال غرب گیلانه.در مجاورت اردبیل.ارتفاعاتش بسیار سبز و زیباست با خونه هایی به همین شکل که فکر کنم ییلاق اهالی اونجا باشه.شما که خودت تو وسط سبزی و زیبایی ها هستی که!!نقل قول:
تالش کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس دومی آسمونشو عوض کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب جایی این تالش! چه سرسبز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آسمونشو عوض نکردم.خودم هم بعد ادیت زمین دیدم آسمونش این شکلی شده دیگه دستش نزدم و اینکه شاید فکر کنید نور قسمت وسط عکس که رو کلبه هاست رو خودم اضافه کردم ولی اون نور طبیعی بود.انگار یهو وسط ابرای متراکم یه سوراخ کوچولو شده و نور روی زمین می تابید.