من دانلودش نكردم. (چون فيس سرور واسه PES 2008) ساخته نشده. اما به نظرم، آره. چون بايد فيس هم باش، كيت باشه و احتمالاً صدا.نقل قول:
kitserver و GGS 100% لازمه و DKZ Studio هم 50%. چون پچ رو نديدم در مورد KDZ با شك صحبت مي كنم.
Printable View
من دانلودش نكردم. (چون فيس سرور واسه PES 2008) ساخته نشده. اما به نظرم، آره. چون بايد فيس هم باش، كيت باشه و احتمالاً صدا.نقل قول:
kitserver و GGS 100% لازمه و DKZ Studio هم 50%. چون پچ رو نديدم در مورد KDZ با شك صحبت مي كنم.
دوستانی که فکر میکنن فیفا در گرفتن لایسنس از pes خیلی موفق تر بوده باید بهشون بگم که اصلا بازی فیفابرای ساختن لیگ یک کشور یا ساختن تیم ملی نیاز به گرفتن لایسنس نداره ، چون میخاد لباس تیمهایی رو بسازه که عضو فیفا هستند .نقل قول:
همونطوری که میدونید بازی فیفا یه زیر مجموعه ای از FIFA (فیفای اصلی ) هست:13:
کرسپوی عزیز ، همونطوری که میدونی در pes 2008 بازی از حالت پولی در اومده ، تعجب میکنم که همچین چیزی رو میگی:18:تو pes6 بود که باید پول میدادی و یه چیز رو آزاد میکردی. پول فقط توی مسترلیگه که هیچ ربطی به قسمتهای دیگه بازی نداره، دوست خوبم!نقل قول:
من تو قسمت gallery هم رفتم ولی چیزی راجه به چگونگی آزیاد کردن تیمهای منتخب ننوشته بود. باز هم اگه کسی بتونه منو کمک کنه ممنون میشم.
یعنی کسی تا حالا تیم منتخب رو آزاد نکرده؟:41:
فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...نقل قول:
فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
امین جان مال من میدونی چیه همه جام ها رو اگر هم ببری و حتی مسترلیگ به سال 3000 برسی همین که از مستر لیگ و یا کاپ و لیگ میایی بیرون همه چیزت دود شده رفته فضا مثلا تو مستر مینویسه که کلاسیک پلیر اوپن ولی خوب وقتی میری تو گالری رکورد میبینی همش ستاره است و هیچ چیزی باز نشده...........
ای بابا احمد جون این که از یک چیز دیگه باید باشه.احتمال 99% دسته رو روی کنترل 1 نزاشتی.بزار درست میشه
حالا چرا ميزني؟ من حواسم نبود. شما بايد بري توي گالري---------> يوزر ترك. بعد براي آزاد كردن هر قسمت گفته كه بايد كدوم قسمت از بازي رو انجام بدي.!!!نقل قول:
نه اتفاقآ اون مشکل رو همون اول دوستان گفتن حل شد ولی این یکی رو من که نتونستم کارش کنم یه بار اینجا مفصل توضییح دادم مشکلمو که گفتن این مشکل خیلی خوفه و به سادگی حل نمیشه.....
جان خودم اونجا رفتم ولی چیزی در مورد تیمهای منتخب ننوشته.نقل قول:
فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...
فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
دوستانی که با برنامه GGS آشنایی دارند لطفا کمکی به من بکنند.
من لباس تیم ملی ایران رو درست کردم ولی وقتی که اون رو import می کنم و داخل بازی میرم همون لباسهای قبلی ایران استفاده میشه و من هر تغییری میدم ، توی لباس ایران تغییری نمی کنه.:13:
قابل توجه که شماره لباس ایران در cv_0 ،لباس بازیکنا و دروازبانا 7965 و 7966 هست:18: