sr 10 قیمت 800000 تومان
sr 11 قیمت 950000 توامن و 10 مگاپیکسل
sr 10 قیمت 800000 تومان
sr 11 قیمت 950000 توامن و 10 مگاپیکسل
وقتی کسی که نمی تونه یک عکس ساده بگیره میره آخرین مدل دوربینو می خره یا تو ترافیک تهران ماشین 200 میلیونی می خره فقط هدفش پز دادنه نه استفاده از امکانات و شما هم خودتو ناراحت نکن شرکتهای تجاری هم هر روز با یک تبلیغ جدید تند و تند مگاپیکسل را بالا می برند تا دوربینها فروش بره یا ایزو را بالا میبرند همه هم می دانند که بالا رفتن ایزو تو دوربین دیجیتال یعنی نویزنقل قول:
من توی یکی از کاتالوگ های سونی دیدم که فرمت ضبط فیلمش یه چیز عجیب غریبی بود
میشه یه اطلاعات جزئی در مورد اون فرمت بدید
پستمو پاک کردم برای اجتناب از بحث های جنجالی
با عرض پوزش
اقدام صلح طلبانه در جهت برقراری صلح و امنیت در مجامع علمی و هنری.
فکر کنم باید عنوانه این تاپیک رو عوض کنیم اینقدر بحس های حاشیه ای را می اندازیم که فکر کنم یک نفر پیدا شه در مورده خریده ماشین در این تاپیک پست بزنه:31:
جناب bleu2u4u بهتر بود یک تاپیک جدید در همین فروم ایجاد میکردید تا پست زدن در تاپیک دوربین دیجیتال. البته امیدوارم دلخور نشید.
من هم موافقم. بحث عكاسي و فيلمبرداري رو با هم قاطي نكنين.
حتی همین بالا بردن مگاپیکسل هم به نظر من برعکس باعث افت کیفیت میشه. نمونه ش هم همین دوربین نیکون D3x که رزولوشنش 2 برابر D3 شده و باعث شده نویز عکساش به مراتب از D3 بیشتر باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یه دوربین دیجیتال بخرم. حدود 200 - 210 هم پول دارم. دنبال تنظیمات حرفه ای هم نیستم. فیلم گرفتن هم نیاز ندارم.
نظرتون رو چی می چرخه؟
فردا می خوام بگیرم لطفا کمک کنین.
مرسی
خیلی ممنون از شما که یادآوری کردین یه ذره تاپیک هدفمند بشه.نقل قول:
به نظر من IS یا همون Image Stabilization از اون آپشن هاییه که واقعا برای دوربین حیاتیه. البته عملکردش تو دوربین های مختلف فرق میکنه و بعضی ها قوی تر عمل میکنن و بعضی ها ضعیف ترن.
در مورد دوربین های SLR هم این قضیه صدق میکنه. با این تفاوت که اگه یه دوربین SLR لرزشگیر نداشته باشه شما میتونین با خرید یه لنز مجهز به لرزشگیر این نقص رو برطرف کنین. ولی خب اگه لنزتون لرزشگیر نداشته باشه اون موقع هست که به مشکل برمیخورین. بهترین حالت هم وقتیه که هم دوربین لرزشگیر داشته باشه هم لنز.