کرک نبود....یک پچ روسی بود که مشکل اورشلیم رو برطرف می کرد
Printable View
کرک نبود....یک پچ روسی بود که مشکل اورشلیم رو برطرف می کرد
دوستان بعد از اینکه المعلم رو کشتی دیگه لیست هم تموم شده بر میگرده تو دنیای خودمون اما دیگه هیچ کار مفیدی انجام نمیده!
آیا بازی تموم شده؟
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ...نقل قول:
تو اورشلیم حوصلم سر رفته
میگم کی خارج میشیم ازش ؟ این اولش فقط مراحل جیب بری و یه مراحل دیگه بود .
حوصلم سر رفت از بس مردمو از دست سربازا نجات دادم
شما میتونی پرچم ها رو جمع کنی
یک سری افراد هم هستن که میتونی ماموریتهای فرعی رو ازشون بگیری
شما وقتی ماموریت ها رو انجام دادین میتونی از اورشلیم خارج بشی
این روند بازیه که باید یک سری ماموریت های تکراری رو انجام بدین (از دید من هیچ گونه ایردای نداره) ولی مشکل از همین جاست که اصلا به داستان و صحبت ها کاری ندارین و دوست دارین فقط بازی رو زود تموم کنین... همین مورد باعث میشه که بازی خسته کننده و تکراری براتون بشه. این از اون بازیهایی هست که باید کم کم و با حوصله انجام بشه و سعی کنین در همه جا چرخ بزنین. همچنین از همه توانایی هاتون هم استفاده کنین نه اینکه فقط دو سه توانایی رو بچسبین و با اونا بازی رو تموم کنین.نقل قول:
خب همه توانایی ها چیه ؟
من زیاد وارد خط داستانش نشدم . میدونم چیه . ولی نفهمیدم الطیر برای چی اومده اورشلیم !
ولی من تا حالا وارد داستان (تو عمق) بازی نرفتم جز Gta IV .
میگم نیمشه این بازی دیالوگاش زیر نویس بذاریم تا چیزی بفهمیم ؟ یعنی توی تنظیماتش نداره چیزی ؟
----------------
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و F میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
چکار داری چی میگن...؟
اصل اینه که ماموریت به پایان میرسه یا نه؟
خب وقتی نفهمی که فایده نداره !
من تو ویکی پدیا یه سرچ کردم . چیزایی مهم فهمیدم
اینکه گروه حشاشین واقعا وجود داشته و حسن صباح موسسش بوده و المعلمی هم یه رابطه ای با حسن صباح داره !
واقعا دتاستانش خیلی پیچیدست !
دوست من من هم دیشب تمومش کردم به نظرم بهترین بازی بوه که انجامش دادم!خیلی عالی بود و اصلا هم واسم تکراری نبود میگم واسه اینکه ماموریتها بیاد هم از برجهای محله های فقیر نشین بالا برو هم از برجهای محله های ثروتمند بعد هرکدوم ماموریتی رو میده معمولا محله ثروتمند یا اسراق سمع هست یا دزدی یا اعتراف گیری ولی از اون یارو رفیقه که هی میگه بیا اسکورتم کن یا بعضی وقتا میگه برو کماندارها رو بکش یا سخت تر 3 دقیقه یا 5 دقیه وقت میده میگه برو 3 نفر رو بکش یا 5 تا رو بدن اینه از حالت سفید خارج بشی من یه بار تو عکره سه تا از مامورای صلیبی رو هرکار میکردم نمیشد اینکه آقای havas_1980 گفت باید از همه توانایی ها استفاده کرد من ا پرتاب خنجر کشتمشون!
در کل خیلی بهتر از gta ivدوستش دارم یعنی اصلا به من نچسبیده gta iv!یعنی با اینکه زبان انگلیسیم هم بدک نیست اما نمیچسبه!
راستی دوستان یعنی چی با یه eagle eyeبازی تموم شد منظور assassin creedهست؟مثلا که چی یعنی شماره 2 هم میاد!چون به نظرم بی سر و ته تموم شد