لطفا حذف شود
سپاس
Printable View
لطفا حذف شود
سپاس
دوستان عزیزم الان سرویس با پهنای باند 10 مگابیت در آسیاتک که شبانه رایگان داره بالاخره در ساعات شبانه سرعت دانلودش از سرورهای داخلی و خارجی چطور هست؟منظورم به نسبت سرعت دانلود روزانه همون سرویس.ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید.
قبلا جواب دادن دوستان. شانسیه ممکنه 250 کیلوبایت باشه یا 500 کیلوبایت (هم سرور داخلی هم خارحی) بعضا بودن کاربرایی که سرعت سرور داخلیشون محدود نبوده و با 1 مگ دانلود میکردن ولی خارجی همچنان محدود بوده. روزا سرعتا بازه و محدود نیست دیگه مربوط میشه به شلوغی مرکز مخابراتی توننقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی به شلوغی مرکز مخابراتیتون داره،برای من اوایل شبی ۱۶ ،۱۷ گیگ دانلود میکردم.
بعد از عید تا شبی ده گیگ هم کم شد.
اخر هم خطمو تخلیه کردم چون اصلا برای وبگردی و تلگرام مناسب نبود.
--------
دانلود من فقط از سرورای اسیاتک بود.
دوستان جريان رزرو سرويس چيه؟
خيلي جالبه! فکر ميکردم فقط برا من اينجوري شده!نقل قول:
من يه دونه يکماهه خريدم، اوائل هر شب 21 گيگ دانلود ميکرد :n19:.... ولي اين خوشحالي ديري نپاييد... :n37:
خلاصه رفته رفته کم شد، تا شبي 10 گيگ! :n04:
نميدونم ديگه اين چه برنامهايه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه سؤال: منظورتون از سرويسهاي آسياتک جيه؟ از کجا ميشه فهميد که از سرورهاي آسياتکه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت هایی مثل سافت ۹۸ ،دانلودها ،فارس روید و غیره ک سرورشون رو اسیاتکه .نقل قول:
لیست کاملشونتو سایت هاست دی ال هست.
سایت اپلود بوی وترین بیت هم سروراشون رو اسیاتکه .
من اکانت اپلود بویخریدم.ولی از سایت ترین بیت بدون اکانت سرعت بیشتری میگرفتم.
دوست عزیز از سایتهای دانلود فیلم و سریال که سرورهاشون آسیاتک و یا داخلی باشند چه سایتهایی رو میشناسی؟نقل قول:
تاینی مویزنقل قول:
برای من با یک پترن کاملا مشخص پکت لاست ایجاد کردن
هر 10 تا پکت ای که جابجا میشه 2-3 تا پکت لاست میشه یا پینگشون به شدت میره بالا
روی تمام ISP ها این مشکل رو دارم و با این روش معمولا فیل تر شکن ها رو از کار میندازن
محتوای مخفی: تصویر پینگ